Şimdi Ara

S4 Mini Oyunlarda Kasma Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Sa.S3 minim vardı oyunları rahatlıkla oynuyordum.2 hafta önce s3 mini satıp s4 mini aldım.s3 minide oynadıgım oyunlar s4 minide kasma yapıyor.Sizce neden s3 miniye bakılarak daha iyi bir telefon işletim sistemi ve ozellık bakımından.Örnek olarak Surf subway gibi.Sizce Neden 2 hafta önce vatandan aldım.Keşke almasaydım dıyorum ben oyun oynamayı seven bırıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: utku097

Arkadaşlar Öncelikle Sa.S3 minim vardı oyunları rahatlıkla oynuyordum.2 hafta önce s3 mini satıp s4 mini aldım.s3 minide oynadıgım oyunlar s4 minide kasma yapıyor.Sizce neden s3 miniye bakılarak daha iyi bir telefon işletim sistemi ve ozellık bakımından.Örnek olarak Surf subway gibi.Sizce Neden 2 hafta önce vatandan aldım.Keşke almasaydım dıyorum ben oyun oynamayı seven bırıyım.

TELEFON ARKASINDA UYGULAMA ÇALIŞIYOR MU ÇOK ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz uygulamaları kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Arkadaşlar Öncelikle Sa.S3 minim vardı oyunları rahatlıkla oynuyordum.2 hafta önce s3 mini satıp s4 mini aldım.s3 minide oynadıgım oyunlar s4 minide kasma yapıyor.Sizce neden s3 miniye bakılarak daha iyi bir telefon işletim sistemi ve ozellık bakımından.Örnek olarak Surf subway gibi.Sizce Neden 2 hafta önce vatandan aldım.Keşke almasaydım dıyorum ben oyun oynamayı seven bırıyım.

TELEFON ARKASINDA UYGULAMA ÇALIŞIYOR MU ÇOK ?

Hiç bir uygulama çalışmıyor.Saten telefona hıc bır sey yuklemedım sadece 2 tane oyun.Oyuna gırerken tum gereksız uygulamaları kapatıyorum ramı sıfırlıyorum ve oyle gırıyor oyle gırdıgım halde 2-3 snlık oyun ıcınde kasmlar oluyor bı 3 -4 dk arayla oluyor kasmalar.

• dostum bizim akrabanın telde oynamıştım aynı oyunu onun telde s4 mini bazen takılma oluyordu saniyelik bnde anlam vermedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de S4 mini konusunda özellikle subway surf de 2-3 saniyelik kasma yaptığını okumama rağmen 5 gün evvel s4 mini aldım; ilk işim subway surf yüklemek oldu, defalarca test ettim hiç kasma ve saniyelik duraksama sorunu hiç yaşamadım.. Telefon Türkiye samsung garantili ve kore malı.. Daha önce 15 gün kadar kullandığım gm discovery'den daha hızlı ve stabil diyebilirim..
    Yanancı bir forumda okumuştum; S4 mini de kasma sorunu yaşayan bir kullanıcı telefonu fabrika ayarlarına döndürüp, mobil care uygulaması yüklemiş ve oyun hızlandırıcıyı aktif edip, oyun oynayınca kasma sorunu tamamen bitmiş..
    Ben de sorun olmadığı halde mobil care aracını yükledim, bu uygulamada artık ve çöp dosya temizliği + fazla çalışan uygulamaları durdurma ve ayrıca virus koruması da var.. Çok iyi bir uygulama, mutlaka deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 12 Ocak 2014; 20:10:28 >
  • Yanlış seçim yaparsan sonucu bu olur. Samsungda böyle problemler mevcut. Sıfırla baştan dene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ipad 7. Nesil pubg sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çılgıneşek

Yanlış seçim yaparsan sonucu bu olur. Samsungda böyle problemler mevcut. Sıfırla baştan dene

Hiçte yanlış seçim yaptıgımı dusunmuyorum suan fıyatına gore en ıyı telefon dıyebılırım s4 mini.
  • Ben de s4 mini almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreYouMyMommy

Ben de s4 mini almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

Kardeşim 1200 liraya kadar en iyi telefon dıye bılırım sana.Çok seri ve hızlı tek derdim oyunlar ama dedıklerı gıbı fabrıka ayarlarına gerı donup mobile care yi yükleyince düzelir öneririm black rengini çok cix duruyor.
  • utku097 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Ben daha iPhone 4S kullanıyordum, galaxy S4 mini daha hızlı ve stabil bir telefon gerçekten.. Özellikle wifi çekimi çok güçlü.. Batarya performansı da, android telefon olmasına rağmen iphone 4S'ten daha iyi..
    Hafif ve kullanım konforu üst düzeyde bir telefon.. Memnunum.
  • quote:

quote:

Yanlış seçim yaparsan sonucu bu olur. Samsungda böyle problemler mevcut. Sıfırla baştan dene

Hiçte yanlış seçim yaptıgımı dusunmuyorum suan fıyatına gore en ıyı telefon dıyebılırım s4 mini.

Ne!!!!!
    Sp ve nexus 4 varken bunu diyorsan kasmasını hahaketmiş olursun. Ama yinede iyilik yapayım ayarlardan animasyon'ları kapat

• quote:

quote:

quote:

Ne!!!!!
    Sp ve nexus 4 varken bunu diyorsan kasmasını hahaketmiş olursun. Ama yinede iyilik yapayım ayarlardan animasyon'ları kapat

Animasyonları kapattım fakat değişen bir şey olmadı. Fabrika ayarlarına donmelımıyım sızce*

• Doğru söylüyorsunuz Nexus 4 ve Xperia SP kesinlikle daha iyi ama herkes bizim kadar iyi araştıramaz. Kimisi hiç araştırmadan Samsung'un son modelini alır çıkar. Bu kesinlikle onların suçu değil tabi. O yüzden insanlara hitap tarzımıza dikkat etmeliyiz.

Günümüzde marka sadakati yaratabilen firmalar bunu çok iyi kullanıyor. İnsanların bilgilenebilmesi için araştırması lazım LG'nin kalitesini ancak araştıran bilir. Sony'nin tek telefonunun Xperia Z olmadığını pek çok insan bilmez. Samsung'un 2000 TL'lik telefonunda hala plastik kapak kullandığını fark etmek için alıp kırılmasını beklemek gerekmiyor. Görüntüsü havalı diye 6 inch telefon alıp kullanamıyorum diyenleri söylemiyorum bile. Pek çok yerde kullanıcı yorumları var. Alacak olan açıp okuyup öyle karar vermeli.
  • quote:

quote:

S4 mini mi o fiyatta ki en iyi telefon??
    Araştırma yapmadan körü körüne kullandığınız markayı övmekten vazgeçin artık..

• quote:

quote:

En iyi mi
    S4 mini 500 tl olsa yine alınmaz
    ÇÖP
    1200 e sp nin oldugu yerde gelip s4 mini çöpunden bahsedenin aklından şüphe ederim
    Bütçeyi biraz daha arttirabilenlere ise piyasanin hem donanimda hem de fp de en iyisi G2 yi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: e2^

quote:

quote:

S4 mini mi o fiyatta ki en iyi telefon??
    Araştırma yapmadan körü körüne kullandığınız markayı övmekten vazgeçin artık..

S4 mini alırsanız subway gibi basit bir oyunu bile kasmadan oynayamazsınız. Sonrada gelip kasıyor diye konu açaarsınız. O fiyat bandında En iyi telefon Sp öğrenin artık. Tasarımı harika(plastik leğen değil)

• xperia sp 4.3 güncellemesi ile bambaşka bir telefon olacağa benziyor.
    Tabi daha bu güncelleme çıkmadı.
    Güncelleme çıkmadan 3 kere güncellendi.
    nexus 4 tabiki daha iyi bir seçenek.
    sp 4.3 güncellemesi ile daha iyi bir seçenek.
    bende sp kullanıcısıyım. Sp'nin işlemcisi, grafik işlemcisi çok iyi. Oyun performansı çok iyi. Önde metal kasası var. Led ışıkları tahmin ettiğimden çok daha kullanışlı.
    Sp'nin bazı sorunları var, onlarda 4.3 ile halledilmiş olacak.
    Belki herkes karşı çıkar ama bence lumia 925'de s4 mini den daha iyi bir seçenek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar s4 minimi sattım.Keşke araştırıp alsaydım dıyorum ve sımdı oyle yapacam saten s4 miniyi alırken aceleye dek geldı.Şimdi Soruyorum sızlere sp yoksa nexus 4 mü .Veya yeni telefonlar cıkacakmı kullananlar varsa beklıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.