Şimdi Ara

Ipad 7. Nesil pubg sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ipad 7. Nesil aldım. Pubg yükledim, oyun içi ses ayarlarından hd yaptım. Gayet kaliteli ses alıyorum fakat mikrofon açınca ses kalitesi bariz düşüyor. Mikrofon kapalıyken bu sorun yaşanmıyor. Sadece takımlı girip mikrofon açınca oyun içi ses kalitesi berbat oluyor.

Mikrofon sesinden bahsetmiyorum yanlış anlaşılma olmasın. Oyundaki ayak sesleri silah sesleri vs. bahsettiğim olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sorunuza soru ile karşılık vermiş olacağım ama ,
    bende ipad 7 almayı düşünüyorum öneriyor musunuz? hatta kalem olarakta apple pen yerine yan sanayi bir kalem alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

hocam sorunuza soru ile karşılık vermiş olacağım ama ,
    bende ipad 7 almayı düşünüyorum öneriyor musunuz? hatta kalem olarakta apple pen yerine yan sanayi bir kalem alacağım
    hocam o cihazla alakalı değil benim ipad 6.nesilde de aynı durum var. bluetooth kulaklık veya normal kablolu kulaklık takınca sorun olmuyor.
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Eğer pubg içinse tavsiye ederim sorunsuz akıcı şekilde oynatıyor. Sadece mikrofon açınca ses kalitesi düşüyor. Film müzik ve oyun için sorun yaşamazsınız, başka bir iş için kullanılacaksa yorum yapamayacağım denemedim malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtbra -- 6 Kasım 2019; 12:26:1 >
  • SerkanGD kullanıcısına yanıt
    Mikrodon açmazsm soeun yok yüksek kalite ses alıyorum. Sadece mikrofon çınca bu sorun ile karşılaşıyorum. Bluetooth denemedim ama kabloluda sorun yaşıyorum.

• Hocam ben Ipadleri tabletleri hiç bilmiyorum. Mesut Çevik ve Enis’in Ipad7 inceleme videosu hoşuma gitti laptop gibi kullanıyorlar klavye ile. Hafif ve hızlı olması dolayısıyla bende de alma isteği uyandırdı. Gerçi klavyesi çok pahalı onu ancak 3-5 ay sonra alabilirim. Sizce Ipad 7 bana yeter mi ? Birde Air modelleri varmış bütçemi çok zorlarsam 3400 tllik airdan da alabilirim arasındaki fark onun işlemcisi a12 miş sanırım ipad7 nin a10. O fark için onu almaya değer mi ? Oyun pek oynayacağımı sanmıyorum. Film,dizi, netflix, foto uygulamaları, wordpress için kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Hocam ben Ipadleri tabletleri hiç bilmiyorum. Mesut Çevik ve Enis’in Ipad7 inceleme videosu hoşuma gitti laptop gibi kullanıyorlar klavye ile. Hafif ve hızlı olması dolayısıyla bende de alma isteği uyandırdı. Gerçi klavyesi çok pahalı onu ancak 3-5 ay sonra alabilirim. Sizce Ipad 7 bana yeter mi ? Birde Air modelleri varmış bütçemi çok zorlarsam 3400 tllik airdan da alabilirim arasındaki fark onun işlemcisi a12 miş sanırım ipad7 nin a10. O fark için onu almaya değer mi ? Oyun pek oynayacağımı sanmıyorum. Film,dizi, netflix, foto uygulamaları, wordpress için kullanacağım.
    Hocam öncelikle işlemcisi 3 yıllık eski biraz video'da biraz abartıyorlar,
    fakat bende aldım iş görüyor hatta imovie ile biraz montaj yaptım ,
    6.nesilden farkı ram 3 gb ama onun dışında pek bir fark yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam öncelikle işlemcisi 3 yıllık eski biraz video'da biraz abartıyorlar,
    fakat bende aldım iş görüyor hatta imovie ile biraz montaj yaptım ,
    6.nesilden farkı ram 3 gb ama onun dışında pek bir fark yok.

Alıntıları Göster
    Peki genel deneyiminiz nasıl ? Ben hiç kullanmadığım için bilemiyorum 6. Nesile hiç sahip olmadım alırsam direk 7. Nesil alırım. Oyun oynamayacağım için a10 ile a12 benim için ne farkedecekm? Zaten Iosda stabil degil mi programlar vs ? Oynarsam anca cod mobil oynarım. Yani film izlerken mi kasacak, instagramda mı kasacak. Eğer ki ikisinde de kasmıyorsa işlemcisinin daha iyi olması bana ne katacak ? Yani neden fazladan 700 lira verip air 3 alayım bu sorunun yanıtını merak ediyorum T

• quote:

Peki genel deneyiminiz nasıl ? Ben hiç kullanmadığım için bilemiyorum 6. Nesile hiç sahip olmadım alırsam direk 7. Nesil alırım. Oyun oynamayacağım için a10 ile a12 benim için ne farkedecekm? Zaten Iosda stabil degil mi programlar vs ? Oynarsam anca cod mobil oynarım. Yani film izlerken mi kasacak, instagramda mı kasacak. Eğer ki ikisinde de kasmıyorsa işlemcisinin daha iyi olması bana ne katacak ? Yani neden fazladan 700 lira verip air 3 alayım bu sorunun yanıtını merak ediyorum T

Alıntıları Göster
    şahsen ben bütçem doğrultusunda hareket ettim ,
    uyumlu klavye felan alayım dersen fiyat uzuyor zaten en uygun amazon.com'da var o da vergi ve kargo ile 350 TL'ye geliyor
    bende öyle oyun oynamayacağım film,müzik,çizim, internet olarak çok rahat iş görür
    ben olsam fazla para vermezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 6 Kasım 2019; 15:34:1 >

• quote:

şahsen ben bütçem doğrultusunda hareket ettim ,
    uyumlu klavye felan alayım dersen fiyat uzuyor zaten en uygun amazon.com'da var o da vergi ve kargo ile 350 TL'ye geliyor
    bende öyle oyun oynamayacağım film,müzik,çizim, internet olarak çok rahat iş görür
    ben olsam fazla para vermezdim

Alıntıları Göster
    Amazondaki klavye kılıf klavye mi ? Link var mı acaba?

• quote:

Amazondaki klavye kılıf klavye mi ? Link var mı acaba?

Alıntıları Göster
    kılıflı hocam ama yan sanayi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 6 Kasım 2019; 16:13:56 >

• quote:

kılıflı hocam ama yan sanayi,https://www.amazon.com/gp/product/B07J9K83MP/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AZ2GR1VUFXR6E&psc=1

Alıntıları Göster
    İyiymiş hocam aslında keşke Türkiye’de olsaymış.

• Psikotrex kullanıcısına yanıt
    İşlemciye takılmana gerek yok fazlasıyla işini görür. Bütçen varsa air al, yoksa 7. nesil en az 3 yıl götürür seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: umtbra

İşlemciye takılmana gerek yok fazlasıyla işini görür. Bütçen varsa air al, yoksa 7. nesil en az 3 yıl götürür seni.
    3 yıl az hocam5 yıl götürmez mi 7? Laptop niyetine

• quote:

İyiymiş hocam aslında keşke Türkiye’de olsaymış.

Alıntıları Göster
    şuan Türkiye'de 7.nesil için herhangi bir kılıf veya uyumlu klavyeli kılıf yok,
    mecburen bakıyorum , geldiğinde ise muhtemelen daha pahalı olacak
  • PubG pişmanlıktır. Sakın bulaşmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun çözüldümü?
  • Kablosuz kulaklıkta neredeyse her cihaz da yaşarsın sebebi ipad ile ilgili değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.