Şimdi Ara

s4 mini reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ilk defa bu kadar kötü bi sorun çıkartı.

telofonda oyun oynarken bi anda ekranda çizikler çıktı ve kapandı. sonra hiç durmadan telefon açılıp kapanmaya başladı. samsung s4 mini yazısı geliyo ve kapanıyor, tekrar tekar. yaklaşık 5 dakka, devamlı böyle açılıp kapandı. ısındığını düşündüğüm için 2 saat bataryasını çıkartıp bekledim ama sorun devam ediyo. ayrıca başka bataryada denedim.

yardımlarınız için teşekkür ederim. olmadı garantiye gönderirim

• erderdi E kullanıcısına yanıt
    Donanımsal arıza gibi görünüyor, servise gönderin. Büyük ihtimalle anakartı değiştireceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Ağustos 2014; 22:15:40 >
  • yazılım bozulmuş herhalde. Rom atabiliyorsanız atın atamıyorsanız garantiye verin. Anakartla ilgili bir sorun olsa hiç tepki vermezdi zannımca. S3ün anakartı yandı hiç tepki vermiyordu cihaz oradan biliyorum.
  • Samsung adamım ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eger teli recoveryde acabiliyorsan yazilimsal hatadir.rom at.eger acamiyosan soft yada hard brick olmus olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erderdi E kullanıcısına yanıt
    telofon sonunda açıldı. 5 dakka sonra ekran dondu ve bip sesi geldi, muhtemelen ana karttan felandır. sonra tekrar açılmamaya başladı, devamlı reset durumuna girdi. sonra tekrar açıldı. şimdilik kullanıyorum bi sorun yok.

herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.