Şimdi Ara

S4 mü ? G2 mi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: paardon

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

quote:

quote:

Bana kalırsa şu an alınabilecek en iyi ve en şık cihazı almışsınız.. Ne kadara aldınız?

1499

32 gb?

16 gb hocam :S kazık mı yedim

32 gb fiyatına almışsın hocam.. Keşke fiyatlara baksaydın önce.. Neyse sağlık olsun güzel günlerde kullanın İnßallah.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

Sa beyler bu önce 5 telefon arasında kalmıştım sonra internette araştırdım falan. Genel olarak bu iki cihaz ön planda. Heerkes ayrı bişey diyor. G2 donanım olarak sanki daha ilerde gibi ama bilemedim. İkisinin fiyatı arasında cok fark yok zorlayıp alabilirim . Sice hangisi ? Samsung galaxy s4 mü ? lg g2 mi ?

Kullanışlı,Batarya Ömrü Uzun ve yüksek donanımlı s4

Kullanışlı çünkü 1 yıl sonra çerçevenin üstündeki kaplamalar atıyor batarya ömrü çok uzun bazen şişip yamulmazsa evet , donanımı güzel ve yüksek olduğundan Rehbere 10 sn de giriyor sabır etmeyi öğretiyor insana , Bir browser bir müzik açıyorsunuz raminiz doluyor o yüzden S4 çok güzel bir telefon.

• G2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

Birşey bilmediğin gayet ortada.Bir kere o çöp arayüzden kaybediyor S4.Birde donanım diyor.S800 ve Adreno 330 araştır öğren öyle gel.

Fanboy seni sağ soldan duyduğun yorumları gelip buraya yazma. Hiç s4'ü alıp arayüzüne baktın mı ?

şakamısın nesin LG G2 ileriye dönük bir işlemci kullanıyor , S4 e baksana Cortex A7 felan geride kaldı artık bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler G2 im için kılıfda önerir misiniz ? yani şu s4deki gibi soyulma oluyormu ? olmuyorsa sıkıntı yok. oluyorsa azda olsa engellicek kap önerirmisiniz ?
  • quote:

quote:

Bana kalırsa şu an alınabilecek en iyi ve en şık cihazı almışsınız.. Ne kadara aldınız?

1499

güzel günlerde kullanın, çok doğru bir seçim yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: embermoon07

quote:

quote:

1499

güzel günlerde kullanın, çok doğru bir seçim yapmışsınız

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.