Şimdi Ara

S4 mü ? G2 mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     S4 mü ? G2 mi ?
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
    Kaç gaymeye aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun doğru seçim
  • Hayirli olsun. Esime s4 aldim bir turlu dinlemedi beni kendime g2 aldim inanin ki bunda bu ozelliktemi varmis deyip duruyot surekli benim telde gozu. S4 basarisiz bir telefon ha s3 ha s4 yazik verilen paraya s4 un adı var. G2 ancak note 3 ile kiyaslanir s4 ile asla. Kimse aldigi teli ovmesin hersey ortada.

• Merhabalar..
    G2 nin kötü bir özelliği fiyatına hiç yakışmayan, Görüntülü konuşma yapamaman sadece bağlantı istiyor.İnternet istiyor yani:)

Samsung S4 al tabii senin düşüncen..Performans canavarı diyebilirim.kenarlarında soyulma derdi kalkmış metal yaparak bu dert ortadan kalkmış.diğer serilerinde bu görüntü plastik olduğu için hoş durmuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Aldım ve geldim beyler eve çok saolun
     S4 mü ? G2 mi ?

bende g2 al diyecektim ki zaten almışsın hayırlı olsun hocam iyi seçim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

Birşey bilmediğin gayet ortada.Bir kere o çöp arayüzden kaybediyor S4.Birde donanım diyor.S800 ve Adreno 330 araştır öğren öyle gel.

Fanboy seni sağ soldan duyduğun yorumları gelip buraya yazma. Hiç s4'ü alıp arayüzüne baktın mı ?

Arayüzmüş hahaha güldürdün.Merak etme bende S3 de var görüyoruz arayüzü ve kazmayı.Sen rehbere girene kadar üsküdarda sabah olur.Bırak G2 yi benim Optimus G bile daha iyi o leğenden.Donanım diyorsun OpenGl 3.0 desteği gelmeyen bir çöp.Pil diyorsun git G2 deki pile bak göreyim seni.Birde fan diyor aynaya bak dostum asıl fan kim göreceksin o zaman.Bana kalsa arkadaşa Z1 öneririm ama bütçesi belli.Hadi şimdi git kendi leğeninde eğlen.

• Peki LG G2'nin gereken ilgiyi görememesi burada yazılan sebeplere mi dayanıyor?

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/25466483.asp
  • Hayırlı olsun diyenlere teşekkür ederim :) 1500e aldım. Umarım kazık yememişimdir ama değer baya iyi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

beyler migrostayim. Param yanimda. aliyorum g2 yi ?

al kardeşim o fiyata alabileceğin en iyisi hatta en iyi 2. telefon diyebilirim dünya tüm modeller arasında

peki 1. ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

beyler migrostayim. Param yanimda. aliyorum g2 yi ?

al kardeşim o fiyata alabileceğin en iyisi hatta en iyi 2. telefon diyebilirim dünya tüm modeller arasında

peki 1. ne ?

Note 3 ün s800 versiyonu

• Bana kalırsa şu an alınabilecek en iyi ve en şık cihazı almışsınız.. Ne kadara aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Bana kalırsa şu an alınabilecek en iyi ve en şık cihazı almışsınız.. Ne kadara aldınız?

1499
  • quote:

quote:

Bana kalırsa şu an alınabilecek en iyi ve en şık cihazı almışsınız.. Ne kadara aldınız?

1499

32 gb?

• quote:

quote:

quote:

1499

32 gb?

16 gb hocam :S kazık mı yedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1499

32 gb?

16 gb hocam :S kazık mı yedim

32 gb fiyatına almışsın hocam.. Keşke fiyatlara baksaydın önce.. Neyse sağlık olsun güzel günlerde kullanın İnßallah.

• Destek yüzünden S4
  • S4 gitsin kumda oynasın hayırlı olsun

• G2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

quote:

Sa beyler bu önce 5 telefon arasında kalmıştım sonra internette araştırdım falan. Genel olarak bu iki cihaz ön planda. Heerkes ayrı bişey diyor. G2 donanım olarak sanki daha ilerde gibi ama bilemedim. İkisinin fiyatı arasında cok fark yok zorlayıp alabilirim . Sice hangisi ? Samsung galaxy s4 mü ? lg g2 mi ?

Kullanışlı,Batarya Ömrü Uzun ve yüksek donanımlı s4

Bu saydığın özelliklerde G2 yine daha iyi.Fanlık yapmaya gerek yok.

Fanlıkla alakası yok. Testler ve özelliklerinede bakabilirsin. s4 IPHONE 5s ile kıyaslanan telefon G2'nin rakibi olamaz.

Ayrıca Ben 5s vs s4 kıyaslamasında 5s diyen biriyim. Samsung babamın oğlunun değil..

G2 nin rakibi olamaz'dan sonrasını okumadım çünkü bariz belli ilk okullu olduğun. Dünyada ki en iyi işlemcili telefon G2.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.