Şimdi Ara

S40 II (2004-.....) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ZNTVOLVO
    aracınızı garanti süresince yetkili servise götürünüz.
    bunu bir özel volvo servis ve yedek parçacısı olarak söylüyorum.

işin aslına gelirsek zaten bu araçların garantide olması için yetkili servise gerekte yok eğerki çorumda örneğin volvoya binmek için ankarada bakımmı yapılacak?
    ancak bu sistem asla Türkiyede işlemez.
    Fabrika çıkışından itibaren tüm dünyada garantilidir bir araç volvoda olsa başka araçta olsa...
    Ancak Türkiye de bu işlemez ve siz garanti bitene kadar yetkiliye uğrayın..

Sayın ZNTVOLVO;

1.Kıyaslamak açısından 2010 s40d 40 bin bakımı sizin özel servisinizde ne kadara mal oluyor?
    2.Yetkili servislerin kışın bakım ücretlerinde işçilik ve yedek parça olarak indirimleri oluyormuş.
    Benim aracımda 40 bin için uyarı çıktı. Bu indirimi bekleyip bir süre bakımını yapmadan (500 ile 1000km arası)
    araca binmeye devam etmemi mi yoksa indirimi beklemeden bakımı yaptırmamı mı tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolersin86

quote:

Orijinalden alıntı: ZNTVOLVO
    aracınızı garanti süresince yetkili servise götürünüz.
    bunu bir özel volvo servis ve yedek parçacısı olarak söylüyorum.

işin aslına gelirsek zaten bu araçların garantide olması için yetkili servise gerekte yok eğerki çorumda örneğin volvoya binmek için ankarada bakımmı yapılacak?
    ancak bu sistem asla Türkiyede işlemez.
    Fabrika çıkışından itibaren tüm dünyada garantilidir bir araç volvoda olsa başka araçta olsa...
    Ancak Türkiye de bu işlemez ve siz garanti bitene kadar yetkiliye uğrayın..

Sayın ZNTVOLVO;

1.Kıyaslamak açısından 2010 s40d 40 bin bakımı sizin özel servisinizde ne kadara mal oluyor?
    2.Yetkili servislerin kışın bakım ücretlerinde işçilik ve yedek parça olarak indirimleri oluyormuş.
    Benim aracımda 40 bin için uyarı çıktı. Bu indirimi bekleyip bir süre bakımını yapmadan (500 ile 1000km arası)
    araca binmeye devam etmemi mi yoksa indirimi beklemeden bakımı yaptırmamı mı tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

hava filtresi 20tl
    yağ filtresi 15tl
    polen filtresi 15tl
    yakıt filtresi 110tl
    yağ 0w30 mobil 120tl

rakamlarla yedek parça ve yağ fiyatları.
    kışa girerken indirim muhabbeti her sene olur yetkililerde garanti kapsamındaki araçlar içinde yılbaşı hediyesi gibi olur genelde :)
    rakamlar yetkililerle karşılaşacak seviyede değil kesinlikle polen filtresi dışında da kalite farkı yok denecek gibidir.
    açıkça sorun servise indirim olacakmı diye yoksa yaptırmıcam diyebilirsiniz muhtemel indirim zamanını verirler size

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.