Şimdi Ara

S40 II (2004-.....)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S40 I (1995-2004)'in başlığı var ancak S40 II (2004-......)'in başlığı var da ben mi bulamıyorum yoksa böyle bir başlık yok mu?
    Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolersin86 -- 28 Temmuz 2011; 11:20:24 >

• S40 II üzerine birden fazla sayıda başlık var.
  • Teşekkürler Hesheit.
    Burada ne sorsam sizden doyurucu bir cevap geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolersin86

Teşekkürler Hesheit.
    Burada ne sorsam sizden doyurucu bir cevap geliyor.
    Bence böyle bir başlık gerekli bende volvomu almadan önce cok aradım böyle bir başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebeto

Bence böyle bir başlık gerekli bende volvomu almadan önce cok aradım böyle bir başlık

Alıntıları Göster
    bende buraya yazayım bari . yeni kasa s40 lar ne zaman çıkıcak arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

bende buraya yazayım bari . yeni kasa s40 lar ne zaman çıkıcak arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    S40 ın yeni kasasının çıkmayacağı, c30 birleşip değişik bir kasa çıkacağı hakkında kulağıma söylentiler gelmişti.
    Ben de bu nedenle beklemekten vazgeçtim ve temmuz başında s40 aldım.
  • quote:

Ben de size katılıyorum. Başlığı da buna uygun olarak değiştirdim.
  • quote:

quote:

Ben de size katılıyorum. Başlığı da buna uygun olarak değiştirdim.

Alıntıları Göster
    S40 2012 model yılından sonra üretimden kalkıyor.Zaten şu an S40 halihazırda C30'un sedanı olarak konumlanmıştı.Sedan formu kalkıp yerine şimdiki V50 tarzı bir araç gelecek.Yani Volvo'da sedan S60 ile başlayacak.

Edit:Bu gelecek aracında modeli V30 olarak adlandırılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 28 Temmuz 2011; 17:09:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

S40 2012 model yılından sonra üretimden kalkıyor.Zaten şu an S40 halihazırda C30'un sedanı olarak konumlanmıştı.Sedan formu kalkıp yerine şimdiki V50 tarzı bir araç gelecek.Yani Volvo'da sedan S60 ile başlayacak.

Edit:Bu gelecek aracında modeli V30 olarak adlandırılacak

Alıntıları Göster
    O zaman şu anki s40 fiyatlarına sedan volvo almak olanaksız hale gelecek.
    Bu da s40'ların kıymetlenmesi anlamına gelir sanırım.
  • quote:

O zaman şu anki s40 fiyatlarına sedan volvo almak olanaksız hale gelecek.
    Bu da s40'ların kıymetlenmesi anlamına gelir sanırım.

Alıntıları Göster
    Kimse itiraz etmemiş o zaman ben fikrimin alternatifini söyleyeyim.
    İkinci ihtimalde eğer s40 üretimden kalkarsa; üretimine devam edilmeyen araç olması ve yedek parça stoğu gibi kaygılarla
    S40'ın değer kaybetme ihtimalide olabilir.
  • Yakın gelecekte bu ihtimal çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Yakın gelecekte bu ihtimal çok zor
    Bu fiyata böyle araç olduktan sonra üretimi bitsede talep olur.

Sonuçta yetkili servislerde bunun parçası uzun yıllar boyunca rahatlıkla temin edilebilir.

2. el değerine pek takılmamak lazım.S40 sonuç olarak çok kaliteli bir araç.Volvo eğer XC60 ve S60'ta yaptığı atağı diğer modellerindede sürdürüp kalite algısını her kesim için sağlamlaştırırs(yabi Volvo diyince insanların aklına sadece sağlamlık değil,tasarım,teknoloji gibi şeylerde gelirse)bu eski S40'lar içinde pozitif etki yaratır.

Zaten şirketten gelen haberler bu durumu doğrular nitelikte.2-3 sene içinde Volvo lüks araba diyince akla gelen ilk markalardan olmak yolunda bir hedefi var.Bu 2 sene sonra gelecek olan F segment araç ve 2015 yılı için düşünülen(çok uzun süre tabii rafa kalkmasıda olası) SC90 konseptiyle vurgulanıyor.

• quote:

Sonuçta yetkili servislerde bunun parçası uzun yıllar boyunca rahatlıkla temin edilebilir.

2. el değerine pek takılmamak lazım.S40 sonuç olarak çok kaliteli bir araç.Volvo eğer XC60 ve S60'ta yaptığı atağı diğer modellerindede sürdürüp kalite algısını her kesim için sağlamlaştırırs(yabi Volvo diyince insanların aklına sadece sağlamlık değil,tasarım,teknoloji gibi şeylerde gelirse)bu eski S40'lar içinde pozitif etki yaratır.

Zaten şirketten gelen haberler bu durumu doğrular nitelikte.2-3 sene içinde Volvo lüks araba diyince akla gelen ilk markalardan olmak yolunda bir hedefi var.Bu 2 sene sonra gelecek olan F segment araç ve 2015 yılı için düşünülen(çok uzun süre tabii rafa kalkmasıda olası) SC90 konseptiyle vurgulanıyor.

Alıntıları Göster
    Mrb arkadaşlar benim 2006 s40 da küçük bir problem oluştu . problem demek ne kadar doğru bilmiyorum ama bagaj aydınlatması yanmıyor. ampul soket vesaire sağlam, acaba bu aracın eletrik şeması biyerlerden temin edilebilir mi, bagaj kapağında kontak anahtar gibi birşeyler olabilirmi*. saçın altından kablolar zortakıp oluyor. yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

• quote:

Mrb arkadaşlar benim 2006 s40 da küçük bir problem oluştu . problem demek ne kadar doğru bilmiyorum ama bagaj aydınlatması yanmıyor. ampul soket vesaire sağlam, acaba bu aracın eletrik şeması biyerlerden temin edilebilir mi, bagaj kapağında kontak anahtar gibi birşeyler olabilirmi*. saçın altından kablolar zortakıp oluyor. yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

Alıntıları Göster
    2006 model 1.6d aracımı biraz geçikmeli kasko yaptırdım 1460 bilgi amaclı paylaşayım dedim
  • quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Kablo ampul soket vs sağlam demişsiniz. Sigortayı kontrol ettiniz mi? Bu araçta 50'den fazla sigorta var. Bunların hangisinin nerede olduğu ve ne işe yaradığı kullanıcı el kitabında mevcut. Şayet aracı aldığınızda kullanıcı el kitabı çıkmadı ise içinden, Volvo'nun kendi sitesinden bilgisayarınıza pdf formatında indirebilirsiniz. Bulamazsanız bana haber verin, size gönderirim. Selamlar.

• quote:

2006 model 1.6d aracımı biraz geçikmeli kasko yaptırdım 1460 bilgi amaclı paylaşayım dedim

1460 TL'ye mi yaptırdınız? Çok olmuş be! Benim süregelen hasarsızlık indirimlerimle ocak ayında 480 TL'ye yaptırmıştım. Üstelik 12 taksit! Çok iyi araştırmak gerekiyor. Öncelikle hasar konusunda sizi tek başınıza bırakmayacak, mümkünse tanıdık birinden fiyat alın, ama 3-4 sigorta şirketinden ayrı fiyatlar vermesini isteyin. Şu aralar axa sigorta çok düşük fiyatlar veriyor. Bilginiz olsun
  • quote:

Kesinlikle size katılıyorum, bu fiyata alınabilecek en iyi 1-2 araç arasında S40! Ayrıca Volvo'dan bir arkadaşım da aynı şeyi bana söyledi, 2013'ten itibaren (belki de 2012'dir) S40 adıyla araç üretilmeyeceğini. Ancak son model yılından itibaren 10 yıl süre ile üreticinin yedek parça talebini karşılama zorunluluğu/taahhüdü var (tüm markalar için geçerli). Kaldı ki Focus ile ortak motor kullanımı, bazı yedek parçaların teminini iyice kolaylaştırıyor. Örneğin dün otostart.com'dan 2008 1.6D yakıt filtresini 55 TL'ye aldım (UFİ marka). Aynı filtreyi volvo servisine sordum 220 TL dediler. Özetle lüks, sağlam ve zarif bir araç kullanıyoruz ama bakımlarda çok üzülmüyoruz, daha ne olsun:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Bilge

quote:

Kesinlikle size katılıyorum, bu fiyata alınabilecek en iyi 1-2 araç arasında S40! Ayrıca Volvo'dan bir arkadaşım da aynı şeyi bana söyledi, 2013'ten itibaren (belki de 2012'dir) S40 adıyla araç üretilmeyeceğini. Ancak son model yılından itibaren 10 yıl süre ile üreticinin yedek parça talebini karşılama zorunluluğu/taahhüdü var (tüm markalar için geçerli). Kaldı ki Focus ile ortak motor kullanımı, bazı yedek parçaların teminini iyice kolaylaştırıyor. Örneğin dün otostart.com'dan 2008 1.6D yakıt filtresini 55 TL'ye aldım (UFİ marka). Aynı filtreyi volvo servisine sordum 220 TL dediler. Özetle lüks, sağlam ve zarif bir araç kullanıyoruz ama bakımlarda çok üzülmüyoruz, daha ne olsun:)

Alıntıları Göster
    Yetkili servis ile dışarısı arasındaki fark yakıt filtresinde dahi dört kat olmuş.
    Aslında bu durumda yaklaşan 40 bin bakımı mı aracımın garantisi
    bitmediği halde dışarıda mı yaptırsam diye düşünmüyor değilim.

• quote:

Yetkili servis ile dışarısı arasındaki fark yakıt filtresinde dahi dört kat olmuş.

Alıntıları Göster
    güncel
  • quote:

aracınızı garanti süresince yetkili servise götürünüz.
    bunu bir özel volvo servis ve yedek parçacısı olarak söylüyorum.

işin aslına gelirsek zaten bu araçların garantide olması için yetkili servise gerekte yok eğerki çorumda örneğin volvoya binmek için ankarada bakımmı yapılacak?
    ancak bu sistem asla Türkiyede işlemez.
    Fabrika çıkışından itibaren tüm dünyada garantilidir bir araç volvoda olsa başka araçta olsa...
    Ancak Türkiye de bu işlemez ve siz garanti bitene kadar yetkiliye uğrayın..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.