Şimdi Ara

Volvo S70 2.0 T5 1998 ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
2
Favori
49.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 98 model Volvo S70 2.0 T5 hakkında bilgi ve görüşlerinizi alabilirmiyim. Ne kadar yakar Parça fiyatlarını nasıl aldığımda kolay satabilirmiyim. ilk arabam olduğu için araştırıyorum ve görüşlerinizi almak istiyorum ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volvo S70 2.0 T5: Kapsamlı Bir İnceleme

Volvo S70 2.0 T5, performansı ve konforu birleştiren güçlü bir sedan olarak karşımıza çıkıyor. Bu araç, kullanıcı yorumlarına göre, sürüş deneyimi ve güvenlik özellikleriyle yüksek puanlar alıyor.

Performans

Volvo S70 2.0 T5, 240 beygir gücü ve 330 Nm tork üreten 2.0 litrelik turbo beslemeli bir motora sahip. Bu motor, güçlü bir hızlanma ve etkileyici bir tepki sunuyor.

Konfor ve Kullanım Kolaylığı

İç mekan geniş ve ferah olup, premium malzemeler ve ergonomik tasarımla donatılmış. Ayrıca, ısıtmalı koltuklar, çift bölgeli klima kontrolü ve yüksek kaliteli ses sistemi gibi özellikler, rahat ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Güvenlik

Volvo'nun güvenlik konusundaki itibarı, S70 2.0 T5'te de kendini gösteriyor. Araç, çift hava yastığı, yan perde hava yastıkları, ABS ve çekiş kontrolü gibi çok çeşitli güvenlik özellikleriyle donatılmış.

Kullanıcı Yorumları

Volvo S70 2.0 T5 kullanıcı yorumları genel olarak olumlu. Kullanıcılar, aracın performansını, konforunu ve güvenlik özelliklerini övüyor. Bazı yaygın yorumlar şöyle:

• "Sürüşü çok keyifli ve güvenli."
    • "Performansı etkileyici, ancak yakıt verimliliği biraz düşük."
    • "İç mekan geniş ve konforlu."
    • "Güvenlik özellikleri beni güvende hissettiriyor."

Alınıp Alınmaması

Volvo S70 2.0 T5, performans, konfor ve güvenlik arayan alıcılar için iyi bir seçenektir. Aracın güçlü yönleri arasında etkileyici motoru, rahat iç mekanı ve üstün güvenlik özellikleri yer alıyor. Ancak, yakıt verimliliği düşük ve yakıt maliyetleri önemli bir faktör olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • OLDUKÇA GÜZEL BİR ARAÇ YER UÇAĞI DİYE TABİR EDİLEN ARAÇLARDANDIR.
    SAĞLAM VE KONFORLU BİR ARAÇTIR.
    DÜZGÜN BİR ARAÇ EDİNİRSENİZ SATIŞIDA KOLAY OLACAKTIR.
    YEDEK PARÇA KONUSUNDA İSE YARDIMINIZ BİZDEN SIKINTINIZ OLMAZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZNTVOLVO

OLDUKÇA GÜZEL BİR ARAÇ YER UÇAĞI DİYE TABİR EDİLEN ARAÇLARDANDIR.
    SAĞLAM VE KONFORLU BİR ARAÇTIR.
    DÜZGÜN BİR ARAÇ EDİNİRSENİZ SATIŞIDA KOLAY OLACAKTIR.
    YEDEK PARÇA KONUSUNDA İSE YARDIMINIZ BİZDEN SIKINTINIZ OLMAZ.
    Bendede S70 2.0 T var benzinli.. şehir içi yakış noktasında masraflı ama uzun yolda 50 TL ile 140 KM götürüyor yaklaşık.
    Performans olarak tasvir edilemez gerçekten. 5 silindirin gücünü sesiyle de kısa sürede hız almasıylada hissettiriyor.
    Hiç bir araç S70'in zevkini bana vermiyor.
    Konfor olarak çok iyi, yeterli derecede konfora sahip. Parçalarının orjinalleri pahalı maalesef, ama çıkma bulabilirsin yada yansanayi fln.
    Km olarak eğer düzgün kullanılırsa, normal devirlerde, bakımlarıyla fln 1.000.000 KM yapar.
    Alım satım işi maalesef çok kolay değil, genelde bu araçlar bilinmeyen araçlar statüsüne giriyor.. insanların almaya korktuğu araçlar, huyu suyu bilinmez genelde...bu sebeple satımı biraz zaman alabiliyor, çünkü genelde bilen insanlar & meraklıları alıyorlar. ama fiyatları yüksektir. Eğer sormak istediğin başka şeyler olursa pm atabilirisn her zaman bakmıyorum konuya

• quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

Bendede S70 2.0 T var benzinli.. şehir içi yakış noktasında masraflı ama uzun yolda 50 TL ile 140 KM götürüyor yaklaşık.
    Performans olarak tasvir edilemez gerçekten. 5 silindirin gücünü sesiyle de kısa sürede hız almasıylada hissettiriyor.
    Konfor olarak çok iyi, yeterli derecede konfora sahip. Parçalarının orjinalleri pahalı maalesef, ama çıkma bulabilirsin yada yansanayi fln.
    Km olarak eğer düzgün kullanılırsa, normal devirlerde, bakımlarıyla fln 1.000.000 KM yapar.
    Alım satım işi maalesef çok kolay değil, genelde bu araçlar bilinmeyen araçlar statüsüne giriyor.. insanların almaya korktuğu araçlar, huyu suyu bilinmez genelde...bu sebeple satımı biraz zaman alabiliyor, çünkü genelde bilen insanlar & meraklıları alıyorlar. ama fiyatları yüksektir. Eğer sormak istediğin başka şeyler olursa pm atabilirisn her zaman bakmıyorum konuya

Alıntıları Göster
    Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Cevaplarınız için yardımcı oldunuz aklıma yattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: simsar3246

Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Cevaplarınız için yardımcı oldunuz aklıma yattı.

Alıntıları Göster
    hocam alacagın arabaya çok iyi baktırıp alman lazım yoksa sana çok pahalıya patlar
  • quote:

üstad ben mi yanlış biliyorum 2.0T ile 2.0T5 lerin ikiside 5 silindirmi oluyorr..yani ben t5 i 5silindir, 2.0T ise 4 silindir sanıyordumm...dikkatimi çekti ben de v70 bakıyordum da özellikle t5 çok yakar diye T bakıım diyodum..bu arada verdiğin rakamklara göre uzun yolda bile ciddi yakıyomuş..neredeyse uzn yolda bile 1 lt benzinle 11_12 km ancak gidiyo..desene şhr içi 100 km de 14 km altına düşmez bu araç..yanılıyormuyum..

• quote:

Orijinalden alıntı: 02 volvo s 40

quote:

üstad ben mi yanlış biliyorum 2.0T ile 2.0T5 lerin ikiside 5 silindirmi oluyorr..yani ben t5 i 5silindir, 2.0T ise 4 silindir sanıyordumm...dikkatimi çekti ben de v70 bakıyordum da özellikle t5 çok yakar diye T bakıım diyodum..bu arada verdiğin rakamklara göre uzun yolda bile ciddi yakıyomuş..neredeyse uzn yolda bile 1 lt benzinle 11_12 km ancak gidiyo..desene şhr içi 100 km de 14 km altına düşmez bu araç..yanılıyormuyum..

şhr içi 100km de 14 lt demek istemistim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 A5 2.0 TDI Coupe
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

şhr içi 100km de 14 lt demek istemistim

Alıntıları Göster
    2.0t ile t5 blok olarak hemen hemen aynı motorlar,tek farkları turboları,birinde yüksek basınçlı turbo diğerinde düşük basınçlı turbo bulunur,ayrıca ben s70 2.0t aracımla şehiriçinde 14lt şehirler arasındada 8 lt altına hiç düşmedim

• Ewet hocam ikiside 5 silindir
    S40 (2004 modelden sonrasini bilmiuorum )lar ve v serileri 4 silindir

Performans olarak s40 ile s70 arasında inanılmaz fark var, bir kaç gün s40 a bindim s70 den sonra diyorum neden bu araba firlamiyor? Sonradan motorda 4 silindir olduğunu gördük. Birde beygir olarak düşükler . Ama tabi normal bir s40 bile Diger piyasa arabalariyla rahatlukla bas edebilir. Volvolarin motor teknolojileri cok ileri seviyede üretiliyor, bu araçlar tamamen kamyon ve otobüs mantığı
    Ve konforuyla üretilir. Bu sebepten ötürü motor cok guclu, kasa sağlam benzin sarfiyati en üst seviyededir. Audiler citroen c5 ler yada Diger klastaki arabalardanda cok fazla benzin sarfiyati saglar...

Nitekim volvoyla lagunaya 70km ile giderken arkadan çarpmıştık lagunanin bagaj arka koltuğa kadar girdi arabada bir dünya masraf çıktı Volvonun ise sadece plakayi tutan zimbirtilari kırıldı plakayi aldık donduk, :) acıdan cok yakması beni artık düşündürmüyor
    Kaya gibi araba var sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizhy -- 10 Ocak 2011; 8:53:25 >

• quote:

Ewet hocam ikiside 5 silindir
    S40 (2004 modelden sonrasini bilmiuorum )lar ve v serileri 4 silindir

Performans olarak s40 ile s70 arasında inanılmaz fark var, bir kaç gün s40 a bindim s70 den sonra diyorum neden bu araba firlamiyor? Sonradan motorda 4 silindir olduğunu gördük. Birde beygir olarak düşükler . Ama tabi normal bir s40 bile Diger piyasa arabalariyla rahatlukla bas edebilir. Volvolarin motor teknolojileri cok ileri seviyede üretiliyor, bu araçlar tamamen kamyon ve otobüs mantığı
    Ve konforuyla üretilir. Bu sebepten ötürü motor cok guclu, kasa sağlam benzin sarfiyati en üst seviyededir. Audiler citroen c5 ler yada Diger klastaki arabalardanda cok fazla benzin sarfiyati saglar...

Nitekim volvoyla lagunaya 70km ile giderken arkadan çarpmıştık lagunanin bagaj arka koltuğa kadar girdi arabada bir dünya masraf çıktı Volvonun ise sadece plakayi tutan zimbirtilari kırıldı plakayi aldık donduk, :) acıdan cok yakması beni artık düşündürmüyor
    Kaya gibi araba var sonuçta
    arkadaşlar teşekkürler..öğrenmiş olduk..o zaman ilanlarda biraz abartı var ..bazı v 70 ler 100 km de 6.5 lt (90-100 km hızlarda)felanbahsediyor.herhalde nekadar sakin kullanırsan kullan düz yolda bile uzun yolda 100 km de 8 lt altına düşmez ve ş içinde de 13-14 lt altına düşmüyor benim acizane anladığım kadarıyla. bide sanırım özetle eski v 70 lerde 4 silindir olayı yok .bunu da öğrenmiş oldum..işim biraz zora girdi hem çok istiyorum illa volvo olsun diyorum. yoksa vagon araç çok ve ucuz,ekonomik...ama volvo olayınca cazibesi kalmıyor

• quote:

arkadaşlar teşekkürler..öğrenmiş olduk..o zaman ilanlarda biraz abartı var ..bazı v 70 ler 100 km de 6.5 lt (90-100 km hızlarda)felanbahsediyor.herhalde nekadar sakin kullanırsan kullan düz yolda bile uzun yolda 100 km de 8 lt altına düşmez ve ş içinde de 13-14 lt altına düşmüyor benim acizane anladığım kadarıyla. bide sanırım özetle eski v 70 lerde 4 silindir olayı yok .bunu da öğrenmiş oldum..işim biraz zora girdi hem çok istiyorum illa volvo olsun diyorum. yoksa vagon araç çok ve ucuz,ekonomik...ama volvo olayınca cazibesi kalmıyor

Alıntıları Göster
    yakıt konusunda ne kadar yardımcı olurum bilmiyorum ama yaptığım ölçüm sonuçlarını söyleyim.1998 S70 T5 im var prins marka lpg li şehir içinde km de 280 330 krş arası bi yakıt tüketimi var sakin ve sert kullanıma göre. spor kullanım seçeneğine aldığında ise aracı tüpte çok rahat 380 krş yakıyor..benim ölçümlerim bu şekilde umarım yardımcı olmuşumdur...

• quote:

Orijinalden alıntı: MCY 06

yakıt konusunda ne kadar yardımcı olurum bilmiyorum ama yaptığım ölçüm sonuçlarını söyleyim.1998 S70 T5 im var prins marka lpg li şehir içinde km de 280 330 krş arası bi yakıt tüketimi var sakin ve sert kullanıma göre. spor kullanım seçeneğine aldığında ise aracı tüpte çok rahat 380 krş yakıyor..benim ölçümlerim bu şekilde umarım yardımcı olmuşumdur...

Alıntıları Göster
    S70 keyifli bir araçtır ama uzun süredir S70 sahibi olmak ile 12 yıllık S70'e sahip olmak farklı şeylerdir. En temizini bile keyifli bir araç haline getirmek için min. 3-4 bin tl masraf gerekiyor. T5 olursa bu rakam lpg takılacağından ötürü 6-7 bin tl oluyor. S70 fiyatının üzerine bu rakamları koyup başka şeylere yönelmek de mümkün. T4 motorlu bir S40'ı ancak T5 motorlu bir S70, o da uzun mesafede yakalar, mesela. Biraz daha kasıp yine S60 bile almak mümkün ki S70'den çok daha üstün bir araçtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

S70 keyifli bir araçtır ama uzun süredir S70 sahibi olmak ile 12 yıllık S70'e sahip olmak farklı şeylerdir. En temizini bile keyifli bir araç haline getirmek için min. 3-4 bin tl masraf gerekiyor. T5 olursa bu rakam lpg takılacağından ötürü 6-7 bin tl oluyor. S70 fiyatının üzerine bu rakamları koyup başka şeylere yönelmek de mümkün. T4 motorlu bir S40'ı ancak T5 motorlu bir S70, o da uzun mesafede yakalar, mesela. Biraz daha kasıp yine S60 bile almak mümkün ki S70'den çok daha üstün bir araçtır.

Alıntıları Göster
    s 60 ın konforuna, kalitesine ve performansına diyecek yok ..ama onun da yine manuel vitesi yok denecek kadar az.olanaların çoğu da 2.5 motor ...bunun yanısıra geçen yıl HESHEİTİN bazı uyarıları aklımda ve çoğu da bu sıkıntıyı yaşamış...ŞANZIMAN olAYI...2005 ÖNCESİ MANUEL DIŞINDAKİ SANZIMANLARIN KRONiK ARIZALARI..SİTEDEKİ UYGUN FİYATLI S 60 LARIN ÇOĞUNDA ZATEN KENDini ELE VERMİŞ...ŞANZUMAN TAMİRİ YAPILDI DİYE NOT YAZMIŞ SATICI.. buda HESHEİT ustanın uyrılarına dikkat edilmeli fikrini oluşturdu bizde. BUGÜN ankara da bir v 70 sordum galeriden tabi..2000 model.20T motor.bilmediğimden ve emin olmak için sordum: aracınız 4 silindirmi diye ..evet dedi,hala artık bilerekmi yoksa anlamadan mı evet dedi.4 silindir varsa aklım onun manuelinde ..varsın 20-30 beygir eksik olsun...biraz ekonomik ama mutlaka v70 olsun..hayırlısı

• quote:

Alıntıları Göster
    s 60 ın konforuna, kalitesine ve performansına diyecek yok ..ama onun da yine manuel vitesi yok denecek kadar az.olanaların çoğu da 2.5 motor ...bunun yanısıra geçen yıl HESHEİTİN bazı uyarıları aklımda ve çoğu da bu sıkıntıyı yaşamış...ŞANZIMAN olAYI...2005 ÖNCESİ MANUEL DIŞINDAKİ SANZIMANLARIN KRONiK ARIZALARI..SİTEDEKİ UYGUN FİYATLI S 60 LARIN ÇOĞUNDA ZATEN KENDini ELE VERMİŞ...ŞANZUMAN TAMİRİ YAPILDI DİYE NOT YAZMIŞ SATICI.. buda HESHEİT ustanın uyrılarına dikkat edilmeli fikrini oluşturdu bizde. BUGÜN ankara da bir v 70 sordum galeriden tabi..2000 model.20T motor.bilmediğimden ve emin olmak için sordum: aracınız 4 silindirmi diye ..evet dedi,hala artık bilerekmi yoksa anlamadan mı evet dedi.4 silindir varsa aklım onun manuelinde ..varsın 20-30 beygir eksik olsun...biraz ekonomik ama mutlaka v70 olsun..hayırlısı

• S/V70lerin 98 sonrası modellerinde elektronik gaz kelebeği vardır ve arıza yapması ile meşhur olmuştur. Bu yüzden bu modeller pek sevilmez. Bu elektronik gaz kelebeğinin muhtemel maliyetini öğrenip, aracı alırken hesaba katmak gerekir, derim.

Kolay gelsin.
  • quote:

S/V70lerin 98 sonrası modellerinde elektronik gaz kelebeği vardır ve arıza yapması ile meşhur olmuştur. Bu yüzden bu modeller pek sevilmez. Bu elektronik gaz kelebeğinin muhtemel maliyetini öğrenip, aracı alırken hesaba katmak gerekir, derim.

Kolay gelsin.
    Hesheit e katılıyorum şu anda S70 yada o tarz bi araç alacak birisi olarak iyi düşünmek gerek çünkü ne kadar temizini buldumda deseniz sonuçta 12 senelik bir araç ve beklenmedik bazı sorunlar doğurabiliyor daha önce 2.0 T modelinide uzun süre kullandım 2000 modeldi ve elektronik gaz kelebeği vardı bozulmadığı sürece sorun yok ama belli bi süreden sonra bozuluyor ve değişimi maaliyetli olabiliyor...ama sonuçta koyunu güden kurdu görür diyede bi laf vardır öyle bi araca binmek o tadı almak istiosanız çıkacak bazı masraflarıda göze almışsınızdır.umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz=)

• Bu arada s70 lerde sanziman problemleri ve kronik gövde problemleri de meshurdur alanların bilgisine
  • quote:

Bu arada s70 lerde sanziman problemleri ve kronik gövde problemleri de meshurdur alanların bilgisine
    beyler ben de s70 t5 tutkunu oldum. yaklaşık 1 aydır bu arabaları araştırıyorum. gerçekten harika arabalarmışşşşş. ama yaşlarından dolayı çekiniyorum.

ben de 2003 opel vektra c kasa var. benim araçta konforludur. ama çekiş konusunda biraz sıkıntılı. bir de nakite ihtiyacımdan arabamı satıp 15-16 civarı bir araç alacağım. bu noktada s 70 mantıklı bir araç bigi görünüyor.

hız+konfor+ özellik+ sağlamlık= bana göre(yakıtı göz ardı ediyorum.)

yakıt konusunda da benim arac 1.6 uzun yolda 110 ile 7 yakıyor. şehir içinde ise 10 litre gibi... uzun yol olarak baktığımda volvo o kasa ve motore göre 8 litre yakması süper. ama şehir içinde ise 14 litre fazla sayılır.(şehir içinde motorsiklet falan ayarlayacağım artık)

otomatik vites ile manuel vitesin yakıtı ne kadar farklıdır. sizce 15.000tl ye alınacak bir araçmıdır. tavsiye edeciğinz bir araç var mı???

• Volvo s70ler kendi klasmanindaki en sağlam ve karizma araclardir. Görüntüsü ağırlığını, yoldaki seyri ise asaletini hemen belli eder. Kırmızı ışıklarda millet birinci vitese takmadan siz 4. Vites hızına ulasirsiniz. İnan 16 17000 tl ye cok daa farklı araçlar alınabilir daha temiz daha yeni vs ama s70 in zevkini vermez. 5 senedir aynı eksozu kullanan bir araba Volvo s70im disinda hiç görmedim . Gercekten biraz masraf yapman lazım, belki 2-3 bin tl masraf olur ama sonrasında inmek istemezsin. Volvo nun su s70 lerinin 2000 yılında üretimini bitirdigine o kadar üzülüyrum ki.
  • quote:

Volvo s70ler kendi klasmanindaki en sağlam ve karizma araclardir. Görüntüsü ağırlığını, yoldaki seyri ise asaletini hemen belli eder. Kırmızı ışıklarda millet birinci vitese takmadan siz 4. Vites hızına ulasirsiniz. İnan 16 17000 tl ye cok daa farklı araçlar alınabilir daha temiz daha yeni vs ama s70 in zevkini vermez. 5 senedir aynı eksozu kullanan bir araba Volvo s70im disinda hiç görmedim . Gercekten biraz masraf yapman lazım, belki 2-3 bin tl masraf olur ama sonrasında inmek istemezsin. Volvo nun su s70 lerinin 2000 yılında üretimini bitirdigine o kadar üzülüyrum ki.
    s 7o makam aracı olarak mı üretildi yoksa hız seven orta yaşlılara mı hitap ediyor. aslında benim gibi gençlerin de dikkatini çekmeyi başardığı için sadece orta yaşlı demek yanlış olur. sınıfı nedir bu aracın??

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.