Şimdi Ara

S500 & C663

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kodak EasyShare C663 (500 ytl; 1 GB SD kart + ıvır zıvır içinde) ya da Samsung Digimax S500 (360 ytl) sizce hangisi arkadaşlar ??? ( Kuşadası'ndan alıyorum. Burda fiyatlar böyle )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-r@lp -- 1 Eylül 2006; 22:17:00 >

• ben olsam fuji a500 alırdım o paraya herşee içinde hem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: e-r@lp

Kodak EasyShare C663 (500 ytl; 1 GB SD kart + ıvır zıvır içinde) ya da Samsung Digimax S500 (360 ytl) sizce hangisi arkadaşlar ??? ( Kuşadası'ndan alıyorum. Burda fiyatlar böyle )

istanbulda s 500 300 ytl artı 40 ytl 1 gb kingston sd kart 30 ytl 4 adet gp 2500 lük pil toplam 370 e alırsın...
    ben 4-5 aydır kullanıyorum süper makina

internettende alabilirsin hepsiburada.com
    netsiparis.com gibi

• teşekkurler tavsiyelerınız ıcın!!! Kodak C663 aldım 1 GB kart + tripod + canta + şarj aletı içinde

güzel yanları : manuel ayarlara ızın vermesı+ türkçe menü + 15 degısık sahne modu + Schneider KREUZNACH lens + anlaşılır menü + histogram + Kodak Perfect Touch

ama 3 sorunum var *pıl bıterken uyarı vermeden makınanın kapanması ve pıl durum göstergesının olmaması :( * whitebalance'nın manuel olmaması :( * video kayıtta zoom yapılamaması :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-r@lp -- 4 Eylül 2006; 18:56:35 >
  • şu anda EasyShare C663 aldım pili şarj oluyor birazdan görüntüyü çekip gönderirim size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KODAK EASYSHARE C713 7.0MP
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.