Şimdi Ara

S6 Edge Açılmama Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sabah aktif olan S6 Edge markalı telefonum birden kendini kapatmış ve güç tuşundan açmaya çalıştığımda hiç bir şekilde tepki vermiyor. Uzun uzun basıyorum, recovery mod'a almaya çalışıyorum hatta şarj oranı kapanmadan önce %90 küsür olmasına rağmen şarja bile taktım fakat ekranında şarj ibaresinden tutun led ışıkları bile yanmıyor. Telefonun arkası da açılmadığından dolayı arkasını açııp bir müdahale'de de bulunamıyorum. Anlayacağınız dıştan hiç bir etkiye tepki göstermiyor ve siyah ekran olarak kalma durumunu kararlılıkla koruyor. Lütfen yardımcı olun teknik servise gönderilecek kadar büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum birden kapandı dıştan hiç bir etki yokken. Cevaplarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler.

• Ve ayriyeten, telefon hayırlısıyla açılırsa bi kaç sorum daha var. S6 ve S6 Edge modellerine Samsung 5.1 güncellemesini verdi bildiğiniz üzere. Bana da geldi bu güncelleme fakat benim Wi-Fi'mde bir sorun var sanırım çünkü geldiğinde, yüklemek istediğimde güncellemeyi yüklememişti bu tanıyı da şurdan koyuyorum ki Samsung'un Galaxy Apps adlı bir mağazası var ve Wi-Fi'den bağlandığım zaman oradan hiç bir şey indiremiyorum uygulama resimleri falan dolmuyor. Fakat Mobil Veri'yi aktif hale getirdiğimde rahatlıkla bir şeyler indirebiliyorum ve bütün içeriğe erişebiliyorum. Şuan telefonum 5.0 olarak kaldı ve nerede olursam olayım Wi-Fi'den 5.1 güncellemeyi indirmeyi denediğimde; "En yeni güncellemeler zaten yüklendi." diyor ve yüklemiyor. Bu konuya da bir açıklık getirirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
  • Son güncelleme : Arkadaşlar, arkadaşım beni aradı telefonum açık. Fakat ekran gelmiyor siyah ekran hala ve ses çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spudnski -- 5 Ağustos 2015; 17:30:59 >
  • spudnski S kullanıcısına yanıt
    halletin mi sorunu
  • nobidik kullanıcısına yanıt
    Halletim hocam. Download modda açıldı sonar recovery moda almayı denedim olmadı, tekrar download moda girdim sağa sola bastım açıldı :D sanırım telefon buga girmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: spudnski

Halletim hocam. Download modda açıldı sonar recovery moda almayı denedim olmadı, tekrar download moda girdim sağa sola bastım açıldı :D sanırım telefon buga girmiş

Anladım hocam geçmiş olsun. Peki genel olarak memnun musun cihazdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobidik -- 16 Ağustos 2015; 14:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spudnski

Merhaba arkadaşlar. Bu sabah aktif olan S6 Edge markalı telefonum birden kendini kapatmış ve güç tuşundan açmaya çalıştığımda hiç bir şekilde tepki vermiyor. Uzun uzun basıyorum, recovery mod'a almaya çalışıyorum hatta şarj oranı kapanmadan önce %90 küsür olmasına rağmen şarja bile taktım fakat ekranında şarj ibaresinden tutun led ışıkları bile yanmıyor. Telefonun arkası da açılmadığından dolayı arkasını açııp bir müdahale'de de bulunamıyorum. Anlayacağınız dıştan hiç bir etkiye tepki göstermiyor ve siyah ekran olarak kalma durumunu kararlılıkla koruyor. Lütfen yardımcı olun teknik servise gönderilecek kadar büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum birden kapandı dıştan hiç bir etki yokken. Cevaplarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler.

Merhaba Kardes..

Birkac ay önce yasadigin bu berbat sorunu ben birkac saat önce yasadim... eklenecek birsey yok... kelime kelime senin sorununla ayni...
    samsung s6 telefonumu tanimaya calisirken saga sola bastim telefon kapandi sabahtan beri tekrar acmayi basaramadim...hicbir yasam belirtisi gözükmüyor ( hic bir isik yanmiyor anlaminda) mevcut tus kombinasyonlarini da kendimce denedim ...

sarj kablosunu hem elektrige hemde PC USB girisine takarak gene denedim ( aku bitme ihtimaline karsi vs.)
    sadece XP-PC ye taktigimda hardware olarak tanidigina dair ses geliyor okadar...

Yardimci olacak arkadaslara tesekkür ederim simdiden ...

not: Download modunda acmayida bilmiyordum youtube dan buldum ama gene acamadim ...
    https://www.youtube.com/watch?v=bii27UQYAoc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocomm -- 17 Kasım 2015; 16:56:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Htc m7 şebeke sorunu!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.