Şimdi Ara

S6 edge plus Iphone 6S Note 5 Hangisini tercih etmeliyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar herkese başlıkta dediğim gibi bu 3 telefondan birini almak istiyorum.
    Telefonda nadiren oyun oynarım sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum telefonu.
    Şarjı 1 gün götürmesi lazım.
    Aklımda note5 var ama ekran biraz fazla büyük o yüzden kararsız kaldım, 6s de fena durmuyor ama şarj konusunda ıphone gözümü korkutuyor biraz.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Glyfi G kullanıcısına yanıt
    6s şarjı oyunsuz çok rahat 1gün çıkarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaç saat ekran süresi alırım bilginiz var mı?

An itibariyle 20saat bekleme sürem 5saat 45 dakika ekran sürem var ve %19 sarj kaldı. Bunun içerisinde wifi yada 3g hep açık olarak kullanıldı bir 30dk filanda yüksek boyutlu bir oyun oynadım. Parlaklıkta ortalardaydı hep hiç ellemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam baya iyiymiş note 5 almayı düşünüyodum ama aklıma girdi 6s de tip olarakta bugün baktım baya güzel bakalım.
    Teşekkürler yorumunuz için

Rica ederim. Note5de güzel bende 6s den önce note5 düşünmüştüm 6se karar verdim. Önceki telefonumdan sonra ilaç gibi geldi bana note5dede kötü hissetmezdim büyük ihtimal ama bunu daha uzun süre kullanacağıma eminim. Tek sıkıntı note5deki gibi torrent filan olmayışı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Rica ederim. Note5de güzel bende 6s den önce note5 düşünmüştüm 6se karar verdim. Önceki telefonumdan sonra ilaç gibi geldi bana note5dede kötü hissetmezdim büyük ihtimal ama bunu daha uzun süre kullanacağıma eminim. Tek sıkıntı note5deki gibi torrent filan olmayışı

Normal kullanım için düşünüyorum zaten ben note5 teki tereddütüm fazla büyük olması bide samsungdan biraz çekiniyorum 2 sene önce s4 almıştım en fazla 1 saat ekran süresi alabiliyodum değiştirip g2 aldım halen kkullanıyorum.
    Büyük ihtimalle 6s alcam sağolun Yorumlariniz için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha uzun süre kullanım için İphone 6s daha doğru bir tercih olacaktır.Garanti konusundada kesinlikle daha başarılı bir firma.Bu telefonlar içinde İphone 6s'i tavsiye ederim

• kurtaran_ali kullanıcısına yanıt
    Evet hocam büyük ihtimalle 6s tercih edicem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.