Şimdi Ara

S6 edge plus vs iphone 6s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Android bana daha hoş geliyor onerinizi bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• StrongAndFearless kullanıcısına yanıt
    Tabiki iPhone6S Samsung S6 Edge de kullandım İl çıktığında ancak bir ay sonra hemen sattım.iPhone 5S vardı ayrıca ve iPhone6S aldım çok memnunum.Ve iPhone5S 'i satarken hiç zorluk çekmedim.çünkü titiz kullandım sıfır gıbıydı adeta ve 975 Tl sattım 2 El Samsung da veya diğer markalarda bu rakamları bulmaz .Tabiki tercih sizin..
  • Uzun süre kullanmak istiyosan (min 2yıl) 6s
    Kısa süre kullanmak istiyorsan (max 1yıl) s6
  • s7'ye az kaldı çıkınca ona da bi bakarsın
  • Paran anca bunlara yetıyorsa çok sıkma kendini bi alt modelini iphone6 veya s5 al kalanıda harçlık yaparsın...
  • O telefon ancak 6'nın rakibi olur, ikisi arasında tabiki 6s
  • Şu daha iyi bu böyle diye kıyaslama yapamazsınız, ikiside bulunduğu platformun en iyi cihazlarından biri. İlk önce Android mi iOS mu sorusunun cevabını kararlaştırmak gerekiyor, akabinde iki cihaz da kesinlikle üzmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ekran istiyorsan S6 Edge Plus, küçük istiyorsan iPhone 6s. S6'ya kötü diyenlere bakmayın, hala eski Samsung eski Touchwiz eski Android sanıyorlar. Ayrıca telefonu kullanmak için alın ileride satmayı düşünmek için değil. Bu arada S7 de o fiyat aralığında gelir, bekleyebilirseniz bekleyin. Ben şimdi alacak olsaydım Edge+ alırdım.

• 6s bence
  • 6s
  • Ne alırsan al ama Zamzung'dan uzak dur ! Hayatının zararını edersin.

Benim fikrime gelince tabiki Apple iPhone , bu tartışılmaz. Güvenlik,kalite ve sağlamlık... Artısı maddi zarar minimumdur Apple'da.
  • illaki samsung alacaksan s7 yi bekle sonra alırsın s6 yı.bana görede 2 sinide alma htc al
  • 6s almaya gücün yetiyorsa ve gönlün Android'den yana ise G5 öneririm. Cidden iyi bir cihaz yapmış LG.

• Hocam iPhonedan şaşmayın. iP4ten htc m8e geçtim. Keşke iphone alsaydım diyorum. iPhone alın temiz temiz kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.