Şimdi Ara

S6 EDGE VS İPHONE 6 16GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    s6 edge + kablosuz wifi tabağı alacağım 2200 telefon desek 100 lirada wifi tabağı 2300
    ip6 16 gb alırsam aksesuar almam 2400 2500 arası.

Eski telefonum s4 idi kasma donma ısınma sorunu yoktu kamerası hızı ekranı falan çok hoşuma gidiyordu fakat havuza atladım telefonla ve wifisi bozuldu sadece 4 cizgi olan yerlerde çekiyor büyük ihtimal onuda yetkili serviste yaptırırım. S4 den çok memnundum
    İkinci el değerini falan umursamıyorum s4 ü alırken
    s4 1700
    ip5 2000 lira idi şuan satmaya kalksam ikiside sorunsuz normal kabul etsek s4 550-600 ip5 800-850 arada ki fark aynı hatta daha az.
    Ama şu var ben s4 ü aldıktan 2-3 ay sonra 5s çıktı 2-3 ay bekleyip 5s alsaydım 2150 lira idi şuan 1300 e falan satabilirdim arada 450 lira fark var ikinci elde bana 650 lira fazla kazandırırdı yani 200-250 lira daha az zarar yapmış olurdum ama önemli değil s4 den çok memnun kaldım.

Acelem yok yeni yıla kadar bekleyebilirim

Not:iphone düşünme sebebimde ip4s var babamda telefon çok hoş gayet yeterli bir telefon ekranı küçük sadece yani ordan da iphone sempatim var.

6s almayı düşünmüyorum hiçbir dişe dokunur yenilik yok tamamen ülkemize fahiş fiyatlarla girdi şuan ki kurda o telefonun değeri 2700 den fazla değil özellik yok 16gb hafıza şaka gibi 3100 lira verdiğim telefonla ne 4k çekim yapabileceğim ne adam gibi uygulama indirebileceğim çektiğim fotoğrafları buluta atmak zorunda kalacağım vs vs.
    Başkalarını bilmemde bu fiyatlar böyle saçma sapan artmaya devam ederse bu alacağım telefondan sonra ki telefonum huawei g7 z1 vs tarzı orta seviyeler olacak.
    İphone'u alma sebeblerimiz ne idi ? tasarımı diğerlerinden güzeldi takılma donma vs yoktu güzel pratik yenilikler oluyordu ama bu 5s'e kadar sürdü 5s'den sonra Apple tökezlemeye başladı şuan iphone alanların alma sebebi karı kıza hava atma kendi egosunu tatmin etme oldu.

Samsung'u note 4 s6 edge ile gerçekten bayağı beğenmeye başladım Note 5 ise benim açımdan gereksiz ve yüksek fiyatlı oldu note 4 hali hazırda güzel bir cihaz yeni teknolojin yoksa çıkarmak zorunda değilsin s6 ve note 4 şuan piyasada bulunan en güçlü cihazlardan zaten note 5 gereksiz ve pahalı oldu.
    Lg cihazlar çok sorunlu.
    Sony güzel z1 999 liralık fiyatıyla alınabilecek bir cihaz
    Huawei kendini biraz daha geliştirirse geleceğin markalarından birisi G7 süper bir cihaz 1000-1500 bandı yerine 800-1000 bandında güzel işler ortaya koymaya devam ederse benim gibi birçok kişi geçiş yapacaktır tek eksiği biraz daha güçlü cihazlar yapıp düzgün destek sağlaması şuan ki g7 tasarım kalite olarak muhteşem bir cihaz ama biraz güçsüz kalıyor şahsen 900 liraya g7 alacağıma z1'i tercih ederim yada başka birisi 1050-1100 liraya g3 gibi cihazları tercih edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuyugu00 -- 25 Ekim 2015; 20:45:44 >

• Arz ederim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş s4'den memnun kaldıysan sen şuan 5 bile alsan 2 yıl idare edersin haberin olsun..
    Soruna cevabım tabiki iphone ama telefonla ne yapıyorsunuz o önemli. Mesela mp3 ve video indiririm dersen o iş için bildiginiz gibi iphone'da izin yok. (Jb Yaparsanız olur). Sizin gibi s4'ünden cok memnun bir arkadaşım vardı bir heves gidip 5s aldı adam çıldırıyor şuan, sebebi ekran küçük ve mp3 indiremiyorum vs. Anlat anlat bitiremedim çocuga. Hani sizdede böyle olacaksa bulaşmayın hiç gidin s6 edge alın..

• Telefon tercihi gibi başlayıp genel durum değerlendirmesi olarak devam etmissin akilli telefon piyasasinda.

Fena değil bakis aciniz guzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.