Bildirim
S6 Teknosa - Vatan fiyat farkı
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkisi de aynı garantili cihaz , artık teknosanın kazığımı, vatanın ucuzluğu mu nasıl istiyorsanız öyle yorumlayabilirsiniz,internette samsung turkiye garantili 2000liraya bile bulunuyor
http://idealnokta.com/urun/samsung-galaxy-s6-g920-32gb-samsung-turkiye-garantilia/129923?ref=akakce&source=mobil&v=1.99.6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani biraz öyle oluyor sen 2 mağazaya bakma teknofiyatdan filan araştır en ucuzunu almaya çalış -
g4 le s6 arasında kaldım aslında ikisininde + sı eksisi var dur bakalım alcaz inş :D karar vermek çok zor 3 4 sene kullanmak istiyorum.İkisi arasında tavsiyeniz varmı objektif olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thees -- 11 Ekim 2015; 22:41:35 > -
s6 2 tık daha iyi bir telefon s6 alın -
öylede s6 ileride kasmalar yapabiliyor.Ayrıca sd kart destegi yok bataryasını çıkaramıyosun.Pil düşük 2k ekran bu özelliklere göre ram çok yiyio falan filan bazen diyorum gm discovery mi alım 600tl verip :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Thees
g4 le s6 arasında kaldım aslında ikisininde + sı eksisi var dur bakalım alcaz inş :D karar vermek çok zor 3 4 sene kullanmak istiyorum.İkisi arasında tavsiyeniz varmı objektif olarak
Ben s6 aldım arizali cikti para iadesi yaptilar. Kullandigim süre boyunca da hic memnun kalmadım. Lg g4 öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobidik -- 11 Ekim 2015; 23:10:54 >
olabilir ama bende hiç kullanmadım ama işlemcisi kamerası iyidir g4 sizi üzmez şahsen 2100 tl param olsa gider 1500 tl ye g4 alırım tasaruf yaparım -
1500 tl ithalat firma garantili garantisi yok gibi bişey.LG Türkiye garantili 1900 tl civarı. -
o zaman 2100 s6 -1900 g4 seçenek ortaya çıkarsa kesin s6 derim direk -
quote:
Orijinalden alıntı: Thees
Vatan bilgisayarda samsung s6 2100 tl iken
Teknosada 2400 tl ikiside samsung türkiye garantli
aradaki fark neyden acaba bilen var mı ? teknosanın kazıkçılığı mı ?
Teknosa fiyatları biraz şişiriyor fiyat farkı ondan. G4 tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
al al samsung alda aklın başına gelsin.Tabikide g4 bu fiyata yada z3 z4te alabilirsin.
6 aydır s6 kullanıyorum ve çok memnunum
Tabikide s6 al. Note 4 bile G4 den daha iyiyken sen s6 ile kıyaslıyorsun
Alırım Z2 veya Z3 keyfime bakarım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung a15 alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- asker telefonu internetli
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X