Şimdi Ara

s60 2. elde 1.6 ile 2.0 fiyatı neden aynı??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-ilk-sahibinden-satilik-hatasiz-boyasiz-dizel-otomatik-volvo-s60-155624992/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 4 Mart 2014; 20:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi kacirilmayacak bir arac ama ha diyinvede alamiyoz :) secimleri beklemek lazim bu donemde malesef :S

• imagoodman kullanıcısına yanıt
    Ben o motorun tadına baktım zaten s40 ile bana s40 da bile yetersiz geldiği için chipletmiştim 200 kg daha ağır bi araçta o motor beni tatmin etmez. Zaten arkadaşımın s60 ında deneme şansı da buldum, tamam araba gidiyo ama sollamalarda ciddi yığılıyo, dizellerin ev fiyatına satıldığı bi ortamda benzinli t4 bence volvoda en iyi seçenek, şuan kullandığım golf 1.4 tsı 7-8 ortalama yakıyo tabi trafikte kalınca 9'un üstüne çıkıyo, yani o çok methedilen tsı da o kadar da ekonomik değil, beni tek düşündüren T4 tüketimde iki haneli rakamları görüyormuş, 9-10 lt razıyım ama üstü fazla olur.

• eritroblastosis kullanıcısına yanıt
    S6o da hele hele R-desing de 1,6 dizel yetmediği konusunda hem fikiriz.

Bende T4 R-desing var. Üstelik sizin gibi S4o dizelden bu araca geçtim.

Tabi ki dizelden benzinliye geçince ibrenin çok daha hızlı düştüğüne şahit olunca canınız sıkılmıyor değil.

Ama bu klasmanda ve görüntüde bir arabanın ışıklarda uslu uslu durması pek mümkün olmuyor.

Ee haliyle 1,6 dizel olunca ister istemez uslu uslu duruyorsunuz yoksa o görüntü kalkışta balon gibi patlayabiliyor:)

8000 km de ortalamam 8 lt bunun %70 şehir içi. Genelde sakin kullanırım.

Golf ile kıyaslamayın çünkü S60 gerek aerodinamik olarak gerekse ağırlık olarak farklı katagorilerde.

Ama passat CC ne yakıyorsa S6o T4 de onu yakar.
  • imagoodman kullanıcısına yanıt
    evet hatırladım sizin vardı T4, tüketim oranlarınız baya düşük, bende o kadar az olacağını sanmam ama dediğim gibi 9-10 a razıyım. bu arada hiç CC tecrübem olmadı, s60 ı golf le tabiki hiç bir konuda kıyaslamam sadece golf ün de az yakmadığını söylemek istedim. en büyük hatayı zaten s40 dan sonra golfe geçmekle yaptım sanırım. çok gereksiz bi değişim oldu dizeli satıp benzinliye geçtim sadece şanzıman otm olsun diye. ama her kullanımda ne zaman elimde kalacak şu DSG diye korka korka biniyorum arabaya, bakalım bi fırsatını bulursam önce bi T4 test etmem lazım ama her halükarda TR şartlarında özellikle premium segmentte tercihim 2. el olacak...
  • bu arkadaş belki forumdan biri olabilir ya da birinizin yakını olabilir, kusura bakmasın o kimse ama bu nedir yaa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-gercek-full-plusfullsahibinden-152566001/detay

bu adam 90 binlerden başladı ilana 2 gün önce 125000 di şimdi 129800 istiyo, 2011 66000 de hasar kayıtlı araca... yaw oldu olacak düz 200000 yaz rahatla taktım bu adama

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.