Arkadaşlar Flash Lite 3 için yadımcı olabilirmisiniz... Download? Şimdiden teşekkürler.
Ben kurmaya çaliştim dostum ama 'dahili bileşen hatasi' veriyor.benimde en büyük sıkıntım flash nasil halledicez bilemiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: İLKERİN GÜNLÜĞÜ
Arkadaşlar Flash Lite 3 için yadımcı olabilirmisiniz... Download? Şimdiden teşekkürler.
beyler cepten msnde önkamera ile filan görüşmek için messenger programı var mı symbianda... sesli görüşmeli messenger vardıda videolusunu yapmışlarmıdır acaba.. wireless var nası olsa
kameralı görüşme için 3G gelince yapılabilir diye duyum aldım bakalım
N73 için mesajları şifrelemekte kullanabileceğim bir program paylaşabilecek var mı ?
n73 de banada menüleri şifreleme programı lazım en azından programın ismini yazın..
Arkadaşlar önceki sayfaları iyice taradınızmı? Birkaç tane şifreleme yazılımı hatırlıyorum ben....
arkadaşlar youtube vb siteleri izlemek için skyfire kurdum n95e ancak şimdi de bu .flv dosyalarını (yutüpteki filmleri yani) kaydetmek için bildiğiniz program var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: smbdy
arkadaşlar youtube vb siteleri izlemek için skyfire kurdum n95e ancak şimdi de bu .flv dosyalarını (yutüpteki filmleri yani) kaydetmek için bildiğiniz program var mı?
hocam biz daha youtube açamıos sen naptın yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: aycibin
quote:
hocam biz daha youtube açamıos sen naptın yaaa
biraz nette araştır arkadaşım youtube'u açmanın binlerce yolu var.
quote:
mobi tubia var. hem kaydet hem izle
Sbp Tv programını arıyorum arkadslar linki varmı ?
nokianın bazı modellerinde orjinal olarak bulunan sesli sözlügü nereden bulabilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: cc_man
Nokia Home Media Server
N SERIES bir makina ile Wi-Fi üzerinden Nokia Home Media Server ile Pc yönetimi
Telefonumuzda GALERI de ANA SEBEKE diye bir menü vardir.Bu Nokia Home Media Server programi ile telefon icindeki resim müzik video gibi media dosyalarini wlan üzerinden pc de görüntülemeye yönetmeye yariyor.yani baglanti tipi olarak wi-fi yi kullaniyoruz.Bu ne gibi bir avantaj saglar derseniz.Nokia Home Media Server ile Bluetooth baglantinin mesafesi wlan ile kat ve kat artar.BT un sınırlarını aşip veri aktariminda da farkli bir yöntem kullanabiliriz.Alternatif bir baglanti tipi.30 gün deneme sürümü olan bir program..cok mu lazim derseniz;En azindan bilgimiz olsun neleri yapabiliriz gerektiginde.
Asagida Programin deneme görüntülerdir.(alinti degil kendi denememdir)
BAGLANTI:
Programi kurmadan önce wlan baglantinizi telefona tanimlayin.sonra Home Media Server i acarak DEVICE tan telefonunuzu programa ekleyin
Baglantilar menusundeki ana sebeke modunda PAYLASIM ACIK ve İCERİGİ PAYLAŞ menusunden istediginiz dosyalari paylasima ekleyin.
Telefondan Galerideki ana sebeke menusunden girip wlan uzerinden pc ye baglanin.
Neler yapilabilir genel olarak
Program; belgeler menusundeki klasorleri ve sizin eklediginiz diger klasorlere ulasmanizi saglar
Muzik Resim ve podcastlarimizi wifi üzerinden Pc ye transferini yapabilirz
Resimleri kablosuz olarak Pc ye aktarabilir telefona kopyalayabiliriz monitorde tam ekranda telefon uzerinden degiştirebilir
Uzaktan media dosyalarinizi telefondan baglanip kullanabilir muzikleri calabilir resimleri acabilirsiniz
Removable sürücüleride kontrol edebilir.cd acabilir yukleme bile yapilabilir.flash disk e bakabilirsiniz
Pc den isterseniz TV baglantisi ile resim leri tam ekranda telefon uzerinden yöneterek acabilirsiz.
NOT:Aslinda yapilabilecekleri anlatmak biraz zor . BT yada kablo ile pc yi paylastiginiz tüm görsel dosyalari oturdugunuz yerden kumanda edebilirsiniz vs vs .Daha once verdigim BTrc nin wi fi ile calişan benzer bir yazilim kisacasi Bir cogumuz belki kablosuz bir modem bulamadigindan belkide telefonun tüm performansini deneme firsati olmamiştir.buldugumuzdada sadece msn gibi programları deniyoruzdur eminim...ben telefonun bir baska özelligini sizlerle paylastim
wi fi nin avantajini her zaman sonuna kadar kullanmak gerek.
saygilar
peki o programı nereden bulacağım birde masa ustunu kontrom ede bileceğim bir program varmı uzak masa üstü olayı.
YAZMAYIN LÜTFEN DİYE BAŞLIKTA YAZILMIŞ NE YAZIP DURUYORSUNUZ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL...........BURASI PRO PAYLAŞIM ALANI........
quote:
Orjinalden alıntı: zombieonline
quote:
Orjinalden alıntı: tamerce06
merhaba arkadaşlar, bana Big Battery Screensaver bulabilirmisiniz? aylardır arıyorum bulamadım..