Şimdi Ara

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 | (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
3
Favori
70.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmageshack'e yüklediğimiz resimler gitmiş.İmzalardan farkettiyseniz.
    Üye olup giriş yapmanız gerek.Yada alternatif olarak tnypic'e upload edin.

İlk sayfadaki çoğu resim, PARS'ın konusundaki resimler.Hepsi gitmiş offff.

Akşam okuldan gelince yenilicem resimleri artık.
  • kötü olms
    bişi socam şu mesajları şablon gibi gösteren bi program yokmu iphonedeki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

kötü olms

Biraz karıştır google'da. Ben resimleri yeniliyorum şimdi.Olmadı, işim bitince bulursam eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

kötü olms

Biraz karıştır google'da. Ben resimleri yeniliyorum şimdi.Olmadı, işim bitince bulursam eklerim.

Geçmiş Olsun Bedirhan :)
    Hem hastaymışsın
    Hemde sanırım telefonla aranızda kötü bir olay geçmiş

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:24:42 >
  • 1saattir googlede arıyorum bulamadım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

kötü olms

iyi ya . yenilemişsin rsimleri eline sağlk
  • Eyvallah Hakan aga. Telefon serviste, bekliyoruz bakalım.

Resimleri yenilemedim beyler.Elimi bile sürmedim daha.
    Baktım ilk sayfaya görünüyor resimler.İmageshack'a kayıt oldu ekleyen kişi heralde.
    Yada o sorun çözüldü sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 23 Şubat 2011; 20:45:49 >
  • quote:

Benim de tepkim öyle olmuştu.

Asphalt 4 Elite Racing HD (Sensörlü + Multiplayer Modlu)

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 |

Bluetooth üzerinden arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

==Download==

Ben oynayamicam ama. Benim yerime de oynayın.

Edit: Sayfa Kafası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 23 Şubat 2011; 22:06:34 >

• saol bedirhan :p oynucam ya sana zaghmet olmassa şu şablon dosyasınıda upload edebilirmisin bulamadım ben ya
  • Xtreme Dırt Bıke

==Download==

İyi hatırlattın Ozan. Dur bakayım hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 23 Şubat 2011; 21:41:11 >

• ya bu dosyaları indirirken x7den şifre istiyo indiremiyom nedenki :D ulan pc nin herşeyinden anlarm ama İ:d net tel işleriine yada yazılıma gelince şapşal gibiyim
  • Gerçekten bütün yazıyı baştan sona okudum ve anlamadım benim 5250 model telefonum var yani bu hackli yazılımları yükleyemeyeceğim öyle mi yoksa yükleyebilirmiyim?
  • 5230 olsa yardı mederdimde 5250 bilemeyeceğim birazdan diğer arkadaslar döner sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: sec0o

Gerçekten bütün yazıyı baştan sona okudum ve anlamadım benim 5250 model telefonum var yani bu hackli yazılımları yükleyemeyeceğim öyle mi yoksa yükleyebilirmiyim?

Yüklenir mi ki ne? Yetkili abilerden cevap bekliyoruz.

Ozan ne şifresi ya? Ben tıklıyom request downloada.12 saniye bekledikten sonra indiriyor.
    DNS'ni 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştir.Bütün yasaklı sitelere girersin.

Bu arada istediğin böyle bi' şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 23 Şubat 2011; 21:58:47 >

• Facebook Zero Widget

-Her operatörden ücretsiz sunulan 0.facebook'u widget olarak ev ekranına eklemeniz için.

==Download==

• bedirhan idm varya program indiriyo ama idman oldugu için idman şifre istiyo .s halladerim de evet istedğim program o yada benzeriydi mesajlar öyle olsn istiyorum yani
  • bu asphalt 4 sensörlüymüş, ilgincime kaçtı
    teşekkürler :) deneyelim bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.