Şimdi Ara

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 | (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
3
Favori
70.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

GsliKahraman, evet hocam geldi telefon. Tanıdık vardı serviste. Garanti kapsamında değişti ön panel.
    Racing Thunder yüklü bende oynayabiliyorum.
    Ozan, tema efektleri kapat. O zaman daha hızlı olur. Bir de telefonu yormayan bi' tema kullan. Küçük boyutlu.
    Artı ramblow'u kullan.

bedirhancıgım kapalı ve tema orjinal pars temasıydı yine aynıydı :D ramblowda var
  • quote:

GsliKahraman, evet hocam geldi telefon. Tanıdık vardı serviste. Garanti kapsamında değişti ön panel.
    Ozan, tema efektleri kapat. O zaman daha hızlı olur. Bir de telefonu yormayan bi' tema kullan. Küçük boyutlu.
    Artı ramblow'u kullan.

Sendeki Raging Thunderi atsana bi?
    İlk mesajda var mı?
  • var ilk mesajda hocam bulamassan pm at yarın upload ediyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

var ilk mesajda hocam bulamassan pm at yarın upload ediyim

5800 orjinalindekiyle aynı mı ?
  • yok değil farklı o türkçeydi bu bana göre daha güzel
  • quote:

quote:

Artı ramblow'u kullan.

bedirhancıgım kapalı ve tema orjinal pars temasıydı yine aynıydı :D ramblowda var

Hard format.

5800'daki Racing Thunder'i oynamışlığım var. Benim paylaştığım ondan çok daha iyi. Emin olabilirsiniz.

↓↓ Racing Thunder ↓↓

Araç sensörle kontrol ediliyor.

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 |

==Download==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 27 Şubat 2011; 22:01:48 >

• benm abimde var 5800 ondaki türkçe ama biraz kötü bizm telefondakidaha iyi bedo şey aspalt 4 kasıyomuş cidden

bide benim telefonda bazı uygulamalar açılmıyo ya. :D
  • abi bu nasıl konu tebrik ediyorum süper olmus baya bi ugrasmıssın ama degmis cidden
  • ya beyler msn açlmıyo telefonda kişi bilgileri alınırken msn kapanıyo . bişeyler eksik diyo napcam
  • ha bidwe nimbuzzda face yok o niye. kaldırdılarmı
  • ''Bedo'' ne lan? Ben sana Ozi diyom mu?
    Telefondaki internetle ilgili şeyleri bana sorma. Hiç kullanmam cepten interneti.
    Bazı uygulamalar çalışmıyor derken? Şu nokia games apı zımbırtısını kurdun mu? Yada çalışmayan uygulamalar neler?

sercrazy, teşekkürler. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 28 Şubat 2011; 0:01:13 >
  • quote:

''Bedo'' ne lan? Ben sana Ozi diyom mu?
    Telefondaki internetle ilgili şeyleri bana sorma. Hiç kullanmam cepten interneti.
    Bazı uygulamalar çalışmıyor derken? Şu nokia games apı zımbırtısını kurdun mu? Yada çalışmayan uygulamalar neler?

sercrazy, teşekkürler. Güle güle kullanın.

farmfrenzy million dolar vs vs . ozi derler ar kadaslar bana zaten de o uygulamayı kurmadım ne o D:

• quote:

Raging in bu sürümü güzelmiş
    Ama 5800 daki ile multiplayer oynanmıyor ikiside farklı olduğu için :)

• quote:

farmfrenzy million dolar vs vs . ozi derler ar kadaslar bana zaten de o uygulamayı kurmadım ne o D:

Onu kurman lazım işte. Nokia Game api.

Hakan, multiplayer yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 28 Şubat 2011; 0:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Raging in bu sürümü güzelmiş
    Ama 5800 daki ile multiplayer oynanmıyor ikiside farklı olduğu için :)

hocam bedirhan ın ımza ve awatarı değerlendiren arkadas küfür etse daha iyiymişti
    bedirhanın profilden attıgı mesajalra girin :D ordan bakın bi :D 2 -2 vermişler

• nerden indircem
  • Açıkçası bulamadım. Yabancı siteler felan açıldı, download felan göremedim. Sana pasladım.

İşin gücün yok mu olum senin? Beni takip ediyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 28 Şubat 2011; 0:19:10 >
  • mustafa abi sen bulursan paylasırmısın ya
  • quote:

Açıkçası bulamadım. Yabancı siteler felan açıldı, download felan göremedim. Sana pasladım.

İşin gücün yok mu olum senin? Beni takip ediyosun?

kapışta çıkışalım biz bi senle

aahahahha harbiden küfür etse daha iyi olurdu :D dha az rezil olurdum 2- 2 ne demek ya

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:26:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.