Şimdi Ara

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 | (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
3
Favori
70.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:26:33 >
  • sağol abi nimbuzzu kullanıyorum şuan face yi hallettim şu dediklerinide indirdim saolasn
  • Selam 5250 için FW arıyorum hiçbir yerde bulamadım c6 tabanllı FW varmı 5250 kullananlar için çok sıkıntılı bu fw işi :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: virus18

Selam 5250 için FW arıyorum hiçbir yerde bulamadım c6 tabanllı FW varmı 5250 kullananlar için çok sıkıntılı bu fw işi :'(

Daha önce de sorulmuştu 5250'ye cfw diye. Buyrun, kesin cevap.

quote:

5250'ye yüklenebilmesi için 5250 CORE dosyasının düzenlenmesi gerekiyor. Bunuda herkes yapamıyor, araştırdığım kadarıylada kimse yapmamış.Bu yüzden şu an için yükleyemezsin.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:23:45 >
  • eyvallah abi güzele benziyo bedirhan ilk sayfaya ekler bunu :)
  • Backgammon, Chess ve Black Deal oyunları elinde olup paylaşabilecek varsa sevinirim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:27:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE
    @atacan06 forumda key paylaşmak yasak. Ceza alabilirsin

Peki sildim msjı bilmiyordum sagol...
  • bide verdiğin kod yanlış sanırım
  • iphone klavyesi varya x6 daki gibi elimizi oynattıkça çekmeden anlıyo onu bi yeniden upload edebilrimisiniz link ölü
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

Burayada ekleyeyim herkez görüp faydalansın istedim yeni bir office programı ve çok ta güzel normalde s60v5 içinmiş N8 imde denedim problemsiz çalışıyor

| S60v5 Uygulama ve Oyun Deposu | SSS | Genel Bilgiler & CFW^ler | 10.01.2013 |

İNDİR

arkadaşlar zoom yapmak için parmağınızı ekrana basılı tutun + ve - okları çıkacak tercihinize göre parmağınızı yukarı yada aşağı hareket ettirin

Paylaşan arkadaşa teşşekkürler..N8 Konusundan aldım..

• Mustafa abi, ekledim o oyunu ilk mesaja.
    Ozan, eklerim tabi, ne sandın.
    Haddat, çok güzelmiş bu yahu. İlk mesajdakiyle değiştiriyorum.
    Furkán, eklicem hocam birazdan dediğim oyunları.
  • Backgammon

==Download==
  • Chess Board Touch

==Download==

Black Deal oyununu bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 14 Mart 2011; 23:53:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

http://www.mediafire.com/?e1u4vuxx6u51ar2

çok güzel bir uygulama. arka planda çalışan uygulamaları en kolay şekilde kapatabileceğiniz basit bir uygulama. sadece 3 tuşa basarak herşeyi kapatıyor. ben ana ekrana kısa yolunu koydum, uygulamaya tıkla X (kapatma butonu) e tıkla çıkışde. okadar.
    telefonun kendi uygulama yöneticisine girip kapatmaktan veya ramblow gibi uygulama sonlandırma programlarını kullanmaktan çok daha kolay ve çabuk.
    5800 için yazıyor ama denedim gayet sorunsuz çalışıyor ve signed.

Çok pratik gerçekten..

• Swype for Symbian şunu paylaşın biriniz ya
  • Bende yok o program.Mustafa abide vardır inşallah.Sağdan soldan bulup eklemek istemedim.Şimdi farklı sürüm çıkar filan.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:23:20 >
  • Arkadaşlar şu an kullandıgınız cities klasorunu paylaşabılecek olan varmıdır ınternette bır kac tane var ama harıtanın detayları cıkmıyor n drıve kullanıyorum ama ovı maps 3,06 yıda kuyllanırım dıyorum sizdekılerı upload edersenız cok makbule gecer arkadaslar

:

http://www.multiupload.com/I5U1N8O8RH

Buldum bır tane ama dogrumudur yanlısmıdır bılemıyorum ısyerınde bu soteler acılmıyor aksama bır bakalım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 15 Mart 2011; 10:22:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.