Şimdi Ara

S7 200 Ödevi Yaptırmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok bir fikrim olmamakla birlikte, sanıyorum temel düzeyde bilgi gerektirecek bir ödev yaptırmaya ihtiyacım var. S7 200 kullanmış olan, yapabileceğini, yardımcı olabileceğini düşünen arkadaşlar bana ulaşırlarsa sevinirim.

• Proje nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 14 Temmuz 2016; 7:53:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asansör simülasyonu gibi. Herhangi bir örnek
  • asansör projesi, ileri düzeyde kalır. ama motor yol verme gibi işleri seçebilirsin. kumanda bilgin yeterliyse, leader diyagramını çözmen zor olmaz. bu projeyi başkalarına yaptırmak zorunda değilsin. internette s7-200 ile ilgili kaynak bulmak zor değil. simülasyonda dahil olmak üzere bir kaç tane kaynak veririm. ama kullanmak sana kalmış.

temel seviye s7-200 notları

siemens plc s7-200 cpu simülatör programı

pc-simu

Plc.pdf

plc programlama eğitiminde pc_sımu yazılımının kullanımı

https://www.youtube.com/watch?v=CimvBag_D-U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 14 Temmuz 2016; 11:03:01 >

• Bir Endüstri Mühendisi olarak kullanmayacağım bir bilgi. Sadece yapılsın istiyorum. Teşekkür ederim paylaşım için
  • Asansör pano imalatında testçiyim.Kumanda panosunu çizebilirim fakat s7 200 microwin programına geçişte sorun yaşayabilirim.Çünkü asansöre kayıt verirken bu kaydı plc üzerinde nasıl hafızada tutulacağını bilmiyorum.
    Basit 2 duraklı asansör yapabiliriz.
  • En az 25 network bir tane de move komutu kullanarak yapılacak herhangi bir şey yapılabilir. Yapabilecekseniz mail adresi verir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • odtldndvtz O kullanıcısına yanıt
    Eve gittiğim de tasarımı yapmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı yaptım. İsteğe göre kapı açma-kapama , fotosel sinyali vb zenginleştirebilirsin.

Ladder diyagramın da sadece simgeler değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 15 Temmuz 2016; 22:11:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.