Şimdi Ara

S7'nin ilk TR Challenger'ı yayıncılığa adım atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8-9 Aralık gibi Challenger'â çıkmış olan Furkan "At Balığı" Aydın, Twitch tv kariyerine başladı.

Ana rol: ADC

Yayıncılık hayatı henüz yeni başlamış olan arkadaşımıza destek rica ediyorum. Yakın zamanda kamera ve RP çekilişleri ile yayına çeşitlilik katmayı planlıyoruz.

Yayınlar genelde akşamları ve geceden sabaha doğru olacak. Bu gece online olacağız.

https://www.twitch.tv/dieuu8

Teşekkürler şimdiden.

• hadi bakalım
  • Bana çok komik geliyor şöyle isimlerin arasına oyun içi Nick'in yazılması. Hele nick böyle saçma bir şeyse daha bir çok gülüyorum.
  • At Balığı ahhahaha ne kadar komik bir nick
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Bana çok komik geliyor şöyle isimlerin arasına oyun içi Nick'in yazılması. Hele nick böyle saçma bir şeyse daha bir çok gülüyorum.

Bu bir gelenek aslında LoL'e ait bir şey değil. İnsanların alanında bilinen isimleri isim ve soyisimlerinin arasında verilir. Atıyorum örnek olarak Randal Keith "Randy" Orton ya da William Henry "Bill" Gates.
  • Eğlence amaçlı artı öğretici anaçlı olsun ikisi bir arada iyi gidiyor eğlenriken birşeyler öğrenmek
  • Ay tarağı
  • Bu kim lul
  • Furkan kardeşimize TR İLK ÇELINCIR cümlesini acilen vücudunun görülebilir bir bölgesine dövme şeklinde işletmesini tavsiye ediyorum. Şayet yazmadığı bir orası kalmış sanırım
  • Çok aramış mı o nicki ilk TR challengerı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 15 Aralık 2016; 22:02:09 >
  • -Ne balığı demiştin?
    -At balığı..
    -Nasıl oluyor o? Hani deniz atını bilirim ama.
    -Göstereyim mi?
    -İyi yayınlar.
    -Adam ol.
  • Öldürmüşsünüz hemen adamı.
  • Bir yayın açmayan at balığımız kalmıştı sende aç tam olsun panpa
  • ilk çelncır olmasından çok 8 günde 130 oyun atması büyük başarı bence bravo
  • adam övünecek başka birşey bulamayınca ilk tr challanger yazmış
  • Mert bi an sen başlıyon yayınlara sandım sevindiydim neyse arkadaşına başarılar :D ben özkan
  • vakit geçtikçe ligi düşecekmiş gibi bi his var içimde nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Mert bi an sen başlıyon yayınlara sandım sevindiydim neyse arkadaşına başarılar :D ben özkan

Yok yahu ben bulaşmam, arkadaşlara yardım ediyorum sadece. Önce Ruslan şimdi de Furkan. Bana strateji ve analiz yetiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.