Şimdi Ara

Meizu, 5 yılın ardından M serisini yeniden canlandırıyor: İşte Meizu M20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meizu'nun, 2019 yılında bütçe dostu akıllı telefonu Meizu M10'u piyasaya sürmesinin ardından 5 yıl geçti. Bu süre zarfında M serisine yeni bir cihaz eklemeyen şirket, görünüşe göre M serisini yeniden canlandırmaya karar verdi. Çünkü yakın zamanlı yeni bir rapor, şirketin Meizu M20 üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı.

Ayrıca Bkz.Galaxy Watch 7'lerdeki uyku apnesi tespit özelliği, kullanıcıların uyku kalitesini artırıyor

İşte Meizu 20'nin detayları:

5 yıllık aradan sonra Meizu M serisinin yeni üyesi Meizu M20, yakın bir zamanda IMEI Veritabanında tespit edildi. M421Q model numarasıyla ortaya çıkan cihaz, düşük bütçeli akıllı telefonlar arasındaki rekabeti artıracaktır. Bütçe dostu olması beklenen yeni Meizu M20'nin özellikleri özellikleri henüz belli değil.

Meizu M10'un özelliklerini hatırlamak gerekirse 720×1600 piksel HD+ çözünürlüğe, 60Hz yenileme hızına ve 270 PPI piksel yoğunluğuna sahip bir IPS LCD ekran ile gelen cihaz, MediaTek Helio P25 tarafından güç almaktaydı. Ayrıca 3 GB'a kadar RAM ve 32 GB depolama seçenekleriyle birlikte gelen cihaz, 4000 mAh batarya ile donatılmıştı. Son olarak Meizu M20'nin özelliklerinin ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/11/exclusive-meizu-will-announce-new-meizu-m20-after-5-years/

• "Meizu artık telefon üretmiyecek yazılıma odaklanacak" diye haber okudum yanlış mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ZTE, Meizu, HTC, Lenovo, Asus, Sony... Bunlar aktif piyasaya geri dönmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında HWP ekibi ve Ersin AKMAN Meizu telefonları iyi iteledi.

Android cephesinde Samsung'dan başkasının yalan olduğunu babamın Redmi 11s'ine akıllı saat bağlarken öğrendim. Blutooth bir akıllı saat bağlarken ne sorun çıkabilir ki? Çıktı işte.

Gittik adama Samsung A55 aldık. Sorunsuz oğlu sorunsuz.

Hiç bulaşmayın bu Meizu falan.

• quote:

Meizu M10'u piyasaya sürdükten sonra M serisine yüz çeviren şirket...

M serisinden yüz çeviren... Yani "artık ilgilenmeyi bıraktı" anlamı taşır.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    11s kaçak mıydı?

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Motorola (Lenovo), ZTE, Asus ve Sony diğerlerine göre Avrupa'da aktif sayılırlar. Avrupa'nın en fakir ülkesi Moldova'da bile varlar. Meizu sadece Çin özelinde takılıyor. HTC tarih oldu desek yeri. Aktif piyasadan kasıt TR pazarıysa o biraz zor. Olanlar da kaçmasa bari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 12 Ağustos 2024; 12:48:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt

Hayır değil, Migros'tan almıştık. Ama babama o zaman da söyledim Samsung alalım diye...

5 senedir Android kullanıyorum, her şeyim Samsung... Memnunum. Hiçbir sorunum yok.

11s düşük bir model. A55 ile aynı kalibrede değil. Arada fiyat, bağlantı ve özelliklerde kalite farkı var. Samsung olduğundan değil aynı fiyata farklı markalardan da tercih yapılsa memnun kalınabilirdi. Saat Samsung ise o zaman Samsung telefon daha iyi olur tabi, o ayrı.

• bu sıralar bir Meizu telefon almayı düşünüyorum ama kayıt henüz yok maalesef, acaba Meizu telefonlarda çift hattın kullanım süresi dolmadan kayıt imkanı olur mu, bilen var mı?

• Zamanında mx4 cihazı gelmişti Türkiye'ye direk sipariş vermiştim 4sten sonra en çok mutlu eden cihazdı kendisi hele o arayüzü flymeOS mu neydi tertemiz stabil akıyor resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt

Ben Galaxy M51 de kullandım, en ufak bir bağlantı sorunu yaşamadım.

11s düşük model değil, 5G destekli modern 90hz bir cihaz. Kendim S23 Ultra kullanıyorum, ekran kalitesi bile muazzam. En ufak takılması yok. Her türlü ihtiyacı karşılıyor.

Redmi / Xiaomi deyince benim aklıma yazılımsal sorunlar geliyor hep. Her zaman da öyle oldu. Adamların Xiaomi Mağaza uygulaması bile o kadar özensiz ve kötü ki...

Hele Xiaomi HyperOS hamlesiyle ayağına sıktı ve intihar etmiş oldu. Bu saatten sonra 3. telefon olarak bile Xiaomi kullanmam.

En fazla kulaklığını alırım.

Ben de hiç Samsung kullanmadım. Samsung diyince benim aklıma bataryası sorunlu, sürekli ısınan, kutusu boş, her aksesuarı ekstra fahiş, şarj hızı düşük, kumlu ekranlı, ultra kontrastlı fotoğraflar çeken, ram'i çok kullanan ve performans düşüşü sağlayan arayüzlü telefonlar geliyor. Samsung fobim olduğu söylenebilir. Tercih edeceğim bir marka değil. Belki beyaz eşyasını alırım ilerde belli olmaz ama o tarafta da daha f/p ürünler var. Herkesin kendi deneyimi, kendi tercihi...

• meizu telefon üretiminden vazgeçmişti hatta 21 serisini üretmeyecekti ama 21 pro da satışa sunuldu 21 note de o zaman çekildi haberi yalandı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.