Şimdi Ara

S70 T5 Aldım , varsa sorularınız? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne yaptınız aracı hala duruyor mu?Duruyorsa böyle bir araçta + yada- neler var, nelere dikkat etmek lazım...Yorum yapabilir misiniz...Teşekkürler
  • Bir t5 almayı düşünüyorum acil cevap bekliyorum şazıman ında bir tık sesi var yağlamakitimi ne değiişecekmiş sanılan bulunurdu bilen varmı sonuçta kaça patlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şanzıman bulunur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkurekci -- 12 Mart 2016; 12:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da Gençmer Şanzımanda sıfır şanzıman var fiyatı 5.500 yanılmıyorsam.
  • Tüp konusunda arkadaşlara katılamıyorum...

c70 2.3t5, landi renzo kullandım... Benden önceki sahibi kötü bir yerde taktırmış olsa gerek, ben elden geçirdim ve inanılmaz memnun kaldık 30bin km civarı kullanımda

s70 t5, ucuz bir sistem olan AKL taktırdım, atikerin bir tık üstü... Sorun yaşamadım...

xc70 Landi renzo, sorun yaşamadım

xc70 Landi renzo kalitesinde bir sistem taktım, şimdi adını hatırlayamadım, sorun yaşamadım...

c70 2.0 t5, prins var, yine sorun yaşamadım. Landiden daha iyi dediğim bir yönü yok şimdilik...

Mesele iyi bir yere taktırıp arabadan anlayarak devam etmek. Ben "lpg ışık yakar" mitine asla katılmam. Yakıyorsa ortada sorun var demektir.
  • 97 manuel t5 aldım prins lpg taktırdım ancak sürekli zengin karışım hatası veriyor sorunu çözemedik bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.
  • Tamamen ayar.

Bende hata vermiyordu. Tekrar ayar yaptırdım hata vermeye başladı. İnce bir ayar yapılması gerekiyor tekrar. Ayarsız binmeyin, lpgdir ışık yakar demeyin sakın...
  • hallettik ayardan değilmiş turboya giden havalandırmadaki bir sensör yerinden çıkmış. cevapladığınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.