Şimdi Ara

s75,,m75,,benq siemens e61.cl71 vb cihazlar ile takaslık z2 kutulu fulll dür çiziksizdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Artvin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde benq-siemensin z2 cube music telefonu mevcuttur..telefon kutuludur teknosadan alınmadır....kutu içeriği: 512 mb kingston marka mini sd kart.(bunu 25 ytl ye ben aldım) data kablosu sportif boyun askısı anahtarlık askısı....yedek kapağı cd si kullanım klavuzlaruı mevcuttur cihaz 1 seneye yakın garantilidir...cihaz ın üstünde çizik dahi yoktur bu telefonu takaslamak istiyorum takas ank içi elden olacaktır..benim cihaz ım nasılsa karşıdaki insanın cihazının o kadar temiz olması tercih sebebidir...takasda başlıkta yazdığım cihazlar şart değildir ...başlıkta yazan cihazlar önceliğimdir ama diğer cihazlar içinde gelen pm tekliflerini değerlendireceğim herkese iyi günler iyi satışlar

s75,,m75,,benq siemens e61.cl71 vb cihazlar ile takaslık z2 kutulu fulll dür çiziksizdir

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black-0606 -- 5 Eylül 2007; 12:54:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yokmu bu güzel telefonu isteyen

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• telefonun fiyatı nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.