herkese selam yaklaşık 20 gündür samsung 8500 kullanıcısıyım. çoğu özelliğini forumdan çözdüm. navigasyon konusunda bazı sorular kafama takıldı. şuan ndrive uygulamasını kullanıyorum fakat telefonla gelen route 66 uygulamasınıda merak ettim. route 66 navigasyonunu tam olarak kullanabilmek için navigasyon programına(telefonla birlikte geliyor), harita ve yönlendirme seslerine(ilk harita bedava indirme yapabiliyoruz sonrakiler ücretli) birde navigasyon sür ve yürü(ücretli) olması lazımmış. sür yürü 1 aylık deneme sürümünü kullanabiliyoruz. devam ettirmek istersen belli bir ücret veriyoruz. kafama takılan kısımda burada.
diğer bir adreste https://secure.66.com/samsung_wave/?cid=TR burada da ömür boyu navigasyon yani sür yürü kullanımına sahip olabiliyoruz. burada da harita güncelleme yok. fiyatıda 30 euro.
şimdi ben navigasyonu tam randımanlı kullanmak için bu iki kampayadaki ücretleri ödemelimiyim. yoksa biri yeterlimi. ayrıca üç boyut gibi ekstra özellikler ücretli mi oluyor.
araştırmalarımda yukarıdaki sonuçlara ulaştım. ne kadarı doğru bilmiyorum. bilgisi olan arkadaşlardan yorumları bekliyoru. ben ve benim olanlar da yararlan mış olur.