Şimdi Ara

s88-el71

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın ikisininden birini alıyorum.kararsızım ama s88 biraz daha ağır basıyo şimdilik.bi yardım edin lütfen.s88 den tek şüphem sistemi yavaş diyorlar.el71 den şüphem ise kapanma yapıyormuş ara sıra.bu arada hepsiburada.com dan alicam telefonu sakat bi durum olmaz dimi.şimdiden teşekkürler.

• Benim öncelikli tercihim s88 olurdu.

Kapanma sorunu ise Siemens'te versiyon güncellenme sürecini ifade eder.
    Cx65 ile başlayan bu yolda her model için çıkartılan her yeni versiyon eksikleri ve açıkları kapatmaktadır.

Yani stabilite ile ilgili şüpheniz olmasın zamanla yazılım olarak üstesinden geliniyor.

Hepsiburada sitesi için de sorun yaşayan görmedim. Ama bu hususta sizi güvendirmek istemem.

G.o.l.d bilgisayarda %15 ödeme indirimi bulunuyor. Bu da aklınızda bulunsun.

İyi Forumlar.
  • Yok hepsiburadada sorun yaşamazsın. Her iki telefonla ilgili topiklerden yola çıkarar bir karara verebilirsin. Böylece etki altında kalmış olmazsın
  • ben olsam bende s88 alırdım ama sen bilirsin iyi düşün.ayrıca niye hepsiburada dan alıyon telefoncuları bi dolaşsan daha ucuza belki bulursun.mavibilgisayar 440 civarı sattığına göre
  • yani... bi de telefonculara bak

quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

ben olsam bende s88 alırdım ama sen bilirsin iyi düşün.ayrıca niye hepsiburada dan alıyon telefoncuları bi dolaşsan daha ucuza belki bulursun.mavibilgisayar 440 civarı sattığına göre
  • kredi kartına taksitle alıcam.bursada hemen hemen her yeri dolaştım.en uygun 537 ytl 12 ay var ama onunda hafıza kartı yok paketinde.s88 en uygun hepsiburada da görünüyo şuan 525 ytl.256 mb hafıza kartı hediye.bilgilendirdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.
  • el71 kullanıcısıyım telefonun kapanma sorunu durduk yere olmadı hiç oldumu oldu ayda 1 kere olmuştur 3 ayda 3 eder zaten toplamda 3 kere kapandı bence 2 forumu iyi incele el71 e hayranım ben her yönü ile
    s88 i de hep merak ettim nasıl bir tel diye fakat aşırı şikayet var formu okursan sıkılmadan iki formu sonuna kadar oku ona göre karar ver.

Hepsiburada ya gelince ben ilk olarak ordan cl71 sipariş ettim 10 ay taksitle kargo ile yola çıktı son anda vazgeçip el71 alayım dedim ki hayatımın en mantıklı kararlarından biri oldu kargo geldi fatura herşeyi ile teslim almadan geri iade dedim telefon ettiler geri iade nedenini sordular el71 ile değişeceğim dedim paranız hesabınızamı yatsın yoksa ekont mu verelim dediler ekontu seçtim ve komik el71 i daha ucuza aldım ve hediyesi ile :) 536 milyona aldım ben fatura herşeyi ile yolladılar telefonu gören herkes elimden alıyor diyebilirim oynuyorlar herşeyden önce fazla karizmatik ama telden ne beklediğinde önemli

misal ben telle foto mp3 oyun işleri ile çok ugraşanlardan değilim ama hoparlör sesi iyi oyun rahat yükleniyor tek sorun kendi ekran boyutlarında oyun bulman zor ama java tabanlı programları sadece jar dosyasını nereye atarsan at çalıştırıyor foto olayı 1.3mp 5 zoom ha ben dijital foto makinesi kullanıyorum kötümüdür foto çekimi hayır iyimidir peki oda hayır kullanılabilir ama 6mp makine varken neyleyim ben onu anca acil durumlarda telefon çok pratik detaycı ve mazleme kaliteli kapanma soruna taktıysan şayet konusurken normal bir eylem yaparken kapanmıyor menülere erişirken telefonun hızından daha hızlı davranıp arka arkaya işlem yapmaya çalışıyorsan hafızandan anca kapanma ihtimali doguyor oda kesin değil

kulaklık ile müziğe gelince s88 inde el71 inde yanında verilen kulaklık konuşma adına üretilmiş vasat bir kulaklık ses kötümü hayır ama bas denilen şey neredeyse hiç yok ekstra kulaklık alman gerek oda 40 milyon civarı olsa gerek siemensin en sinir yanı işte bu aparatlarını bulmak zor ve pahalı illede satın alırsın ben derim ki iki telinde çalışanını görmeden alma aldıktan sonra pişman olmak daha kötüdür cl71 alsaydım pişman olacaktım misal el71 aldım ben hayranım sen olmayadabilirsin o yüzden muhakkak formu oku aklına bişey takılmasın birde iki teli çalışırken gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 29 Kasım 2006; 0:18:09 >

• ailkem saol kardeş ilgilendiğin için bugün telefoncuda s88 ile el71 yan yana koyup baktım.tabi kapalı bi şekilde .açık incelemeye izin vermiyo adamlar.ikisininde karizmasi yerinde.şekil olarak ikiside hoş yani pişman oluncak bi durum yok ama dediğin gibi bide açık incelemek lazım ama izin vermiyo işte adamlar çevremde de kullanan yok bu telefonlardan.ne yapıcam apıştım kaldım yani.ikisi hakkındada güzel yorumlar mevcut ama ,işte karar vermeye gelince insan zorlanıyo.sen açık yüreklilikte el71 de beğenmediğin yada keşke şuda olsaydı dediğin yazılımsal veya donanımsal özellikler varsa yazarmısın.
  • kararımı verdim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx55qx -- 29 Kasım 2006; 1:34:42 >
  • ben şahsen radyosunun olmasını isterdim kendi adıma birde video çeken alet yok evde video çekiminin iyi olmasını dilerdim onun dışında keşke şuda olsaydı dediğim bişey yok
    pardon var misal hafıza kartına attığım programları çalıştırırken telefon kendi hafızasına otomatik atıyor onları
    keşke oldukları yerde çalışsalar da tel hafızasını harcamasalar bu önemli benim için genel olarak diğer arkadaşların da keşke dedikleri noktaları yazayım

telefon şarjı biterken yani telefon bitiyor değilde batarya boş derken çıkan sesi kapatamıyoruz bundan rahatsız olanlar var.
  • telefonu alınca ufaktan bi inceleme patlatırsan seviniriz arkadaşım
  • siparişi verdim.en yakın zamanda bilgi paylaşımı yapıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.