elimde nodemcu esp8266 modülü var bu modülle arduino role kartını çalıştırıp internet üzerinden roleyi kontrol edebilirmiyim bide bu nodemcunun bağlandığı internetle aynı internete bağlı olmadan bu kartı uzaktan başka bir internet üzerinden acıp kapatma yapma şansım varmı yardım edenlere etmeyenlere teşekkürler kolay gelsin
hocam çok karısık yazmışssın ben şöyle soliyim evet esp ile role ve daha fazlasını internet üzerinden sabit ip olmadan yada esp kendi ap modunda hatta esp 2 adet ağa bağlanarak (1. ağ baglantı yoksa geriye dönük 2.ağa bağlanır) kontrol edebilirsiniz. belirlediginiz bir zaman biriminde açıp kapatabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. kısaca yapamıyacagın şey yok esp için herkesin kullanacagı bir uygulama yapmayı düşünüyorum ama biraz uzun sürecek çünkü hem işlerim hemde PC basında fazla kalınca sıkılıyorum ama yapmayı düşünüyorum
int value = LOW; if (request.indexOf("/LED=ON") != -1) { digitalWrite(LED, HIGH); value = HIGH; } if (request.indexOf("/LED=OFF") != -1) { digitalWrite(LED, LOW); value =