Şimdi Ara

SAAB 9-3 ve 9-5 Sports WAGON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1937 ye kadar uçak üreten firma ogünden bugüne asfalt üzerinde uçurmaya devam ediyor..Tc de Neden kıymeti bilinmez bu araçların anlamıyorum..36.000 EU dan başlayan fiyatları var..İşçilik ve kalite AUDİ düzeyinde..Takdirinize sunuyorum..9-3 ve 9-5 serileri..(Station kasalar)

http://www.saab.com.tr/assets/kilavuz/93_donanim.pdf adresinden e-broşür ve fiyatlar hakkında fikir edinebilirsiniz..

• kıymeti bilinmiyo diye bişey yok gayet güzel alet
  • o arka farlara deli oluyroum ya ne kadar cool görünüyor araç..
  • saab alamayacağım ama C4'e o arka stoplardan varmıdır. varsa nerdedir. kim satar.
  • zaten station delisiyim
    volvo v50 de gayet güzel aslında fiyatı da uygun
    peugeot 407 sw ye zaten diyecek bişey bulamıyorum
    oooof offf yarama bastınız yine
    gerçi kendi otomobilimden de gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 15 Aralık 2005, 14:24:47 >
  • harika bi araba yaa...bi saab bi de volvo bunların kıymeti bilinmiyor gerçekten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

zaten station delisiyim

Azizim biz seni stationlardan anlıyor biliyoruz (Focus SW)..Biraz detaylı yorum bekleriz senden...
  • saab ın 9-3 sedan ını tanıtırken şahinin gözlerinden doğru farlar oluşuyo arabalar müthiş heralde 160 kadar km rakamları büyük sonrasının ki küçük onların ışıkları 160 tan sonra yanıyor anahtarlarıda el freninin yanında o biraz acayip geldi
  • uçaaak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.