Şimdi Ara

SAADETTİN SARAN neden ortada yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu anda bizi kaostan çıkarabilecek tek kişi saran'dır bence. liderliği,duruşu ve karizmasıyla bu yüce kulübe böyle bir lider yakışır. ali koç'u söylemeye gerek bile yok ancak onun ailevi meselelerden dolayı başkan olabileceğini sanmıyorum. sonuçta çok büyük dünya çapında şirketlerin sahibi. bir takıma başkan olması marka değerini etkiler.

umarım yargıtay cezayı onar ve aziz'den kurtuluruz. benim camianın kurtuluşu olarak gördüğüm isimler ise

Başkan : SAADETTİN SARAN

Başkanvekili : HAKAN BİLAL KUTLUALP

Teknik Direktör : JOACHIM LOW

İdari Menajer : VOLKAN BALLI.

Kaptan : jübile yapana dek A L E X D E S O U Z A !!!!!!! (yönetim yukarıdaki gibi olursa gelmeyi kabul eder)

• Aslında tek tek değilde birçok isim aynı karede olsa. Saran, Koç, Şahenk, Kutlualp, Aydınlar bu isimler birleşip tek çatı altında olabilir.
  • Hülya Avşar'la tenis oynuyordur.
  • Adam ağırbaşlı. Lafını söyledi ( ihracımı kaldırırlarsa aday olurum ) çekildi . Normal olması gerektiği gibi
  • Zeka seviyesi düşük olanların içinde doğruyu söyleyeni,akıllıyı her kapıdan kovarlar bu adamlarda Aziz Yıldırım'ın ego kurbanı. Klüpte 2 tane doğru adam vardı onlarıda attı tek başına bitirdi Feneri. Saran'ı bende görmek isterim bu adam dünya bazında iflas etmiş veya batan şirketleri satın alıp kısa sürede tekrar yükseltip satıyor yönetimden ve yöneticilikten anlayan bir adam. Profosyoneller ön görüleri güçlü her türlü sektörde var savunma sanayinden tut reklamcılık,dublaj stüdyoları,imaj tekstili,film dağıtım-pazarlama, futbol klüpleri dahil her yerde hisseleri ve şirketi var var aynı zamanda Amerika'lı ve güçlü ABD şirket ortaklıkları mevcut bundan 6-7 sene önce az daha dortmund'u satın alıyordu 90 milyon euro teklif etmişti alamadı. Bu adamın kariyeri ve başarıları hakkında yazılacak daha çok bilgi var.
  • Adamın akbaba gibi hemen ortalığa çıkmasını beklemiyordun umarım?
  • Kendisini pek sevmem fakat sana hak vermemek elde değil.İlk defa senin söylediklerine katılıyorum.

Koç ailesiden dolayı ve sahibi olduğu şirketlerin Dünya üzerinde ki konumundan dolayı başkan olması imkansız.Bütün Fenerbahçe'lilerin şu anda en çok olmasını istediği kişi Ali Koç fakat dediğim gibi imkansız.

Mehmet Ali Aydınlar'ın gelmesini kesinlikle istemiyorum.O adama karşı bir ön yargım var.Belki de çok büyük bir tezgah var bu işte ve bunun altında bu adam var.Şike zamanı yaptığı yorumlar tek tek çıktı.Ya gerçekten bize yardım etmek istedi,ileri derecede öngörüşlü bir insandı ya da bunların alayını tezgahlayan adam bu ve her şeyi bilerek konuştu.Emin değilim fakat bu kadar karaktersiz bir adam olacağını da düşünmüyorum.

Ferit Şahenk uzak dursun.Tamam parası var,zenginin bayrak taşıyanı ama hükümetin kuklası.Hükümet yanlısı,siyasetin odak noktası olan bir adamı istemiyorum takımımda.Keza,Ülker ve MNG bunların başında ve takımın içindiler.Umarım onlarla da kesilir bağlantımız.

Saadettin Saran hakkında çok fazla bir bilgi birikimim yok,onun için pek fazla yorum yapamayacağım fakat gelsin isterim şu anda.Tabi en başında,hükümet yanlısı olmamalı,siyasetle iç içe olmamalı.Bir ara bir partinin başına geçmeyi düşündüğünü okumuştum.Dortmund'u 90 milyon euro verip almak ve logosunun içine Ay-Yıldız koydurmak istemiş.Karizmasıyla futbolcu getirebilecek kapasitede bir adam gibi duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum yine bi haber biçimde konu açıyorsunuz. Sadettin Saran'ı istiyorsunuzda. Saadettin Saran amatör şubeleri tamamen kapatıp bütün geliri futbola aktarma planı var. Baketbol nasıl izleyeceğiz o zaman
  • SARAN BÜYÜK BİR FENERLİDİR. KULÜP BU DURUMDAYKEN BU DURUMDAN FAYDALANMAK İSTEMEMİŞTİR. VEYA ''İŞTE SARAN BÖYLE BİRİSİ EN UFAK BİR TÖKEZLEMEDE HEMEN KENDİNİ ORTAYA ATARA '' DEMESİNLER DİYE ŞUAN ORTALIKTA GÖZÜKMÜYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

SARAN BÜYÜK BİR FENERLİDİR. KULÜP BU DURUMDAYKEN BU DURUMDAN FAYDALANMAK İSTEMEMİŞTİR. VEYA ''İŞTE SARAN BÖYLE BİRİSİ EN UFAK BİR TÖKEZLEMEDE HEMEN KENDİNİ ORTAYA ATARA '' DEMESİNLER DİYE ŞUAN ORTALIKTA GÖZÜKMÜYOR

Eminmisin? Zamaninda 2milyon eurosunu klubu mahkemeye vererek geri almadimi bu adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .undeRTaker.

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

SARAN BÜYÜK BİR FENERLİDİR. KULÜP BU DURUMDAYKEN BU DURUMDAN FAYDALANMAK İSTEMEMİŞTİR. VEYA ''İŞTE SARAN BÖYLE BİRİSİ EN UFAK BİR TÖKEZLEMEDE HEMEN KENDİNİ ORTAYA ATARA '' DEMESİNLER DİYE ŞUAN ORTALIKTA GÖZÜKMÜYOR

Eminmisin? Zamaninda 2milyon eurosunu klubu mahkemeye vererek geri almadimi bu adam

KULÜBE DEĞİL AZİZ'E İDİ O DAVA AMA AZİZ ONU KULÜBE GİBİ GÖSTERDİ.
  • saadettini getirecek zihniyete başlarım ben doğrudüzgün adam getirin.Adam takıntılı bir kere aziz gibi.Ayrıca amatör şubeleri istediği gibi kapatıp açamak gitsin şirketini yönetsin.Mehmet Ai Aydınlar gelsin efendi adam her dediği birbir çıktı.Parası da bol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

Hülya Avşar'la tenis oynuyordur.

• Amatör şubeleri kpatmayacağının garantisini versin gelsin başkanımız olsun.daha iyi birini göremiyorum şuan.koç demeyin boşuna , o ailevi sebeplerden ötürü baskan olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Amatör şubeleri kpatmayacağının garantisini versin gelsin başkanımız olsun.daha iyi birini göremiyorum şuan.koç demeyin boşuna , o ailevi sebeplerden ötürü baskan olamaz.

SAADETTİN SARAN neden ortada yok ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.