Şimdi Ara

saat 01:00 ve ben halen ders calisiyorum ne zor mus final haftasi :( :( :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağlam lineer cebir notlari olan allah için üstüme atsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgülerli

Hocam bölümden bölüme değişiyor ayrıca bölüm derslerim çok kolay ama ortak derslerde 500-600 sayfalık notlar var onlarda sınava bi hafta kala kirtasiyelere bırakılıyor hal öyle olunca da benim 7 gün içersinde o ortak olan 500-600 sayfalık ders notlarını okuyup önemli yerleri çizip ardından testler di nottan not çıkarmaydi derken durum öyle işte sende tıp falan yada mühendislik okuyorsun galiba ?

Hukuk hocam 4 tanesi hukuk dersi toplam 1300 sayfa kadar sorumlu kısmımız var bide temel ekonomi oda 200 sayfa türk dili fln onlarda ne olursa artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Anladım kolay gelsin ben bugün 3 dersten kurtuldum ama biri kötü geçti artık bakcam kaliyormuyum yoksa biteni gircem bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Arkadasım sana belkiwww.lawturkiye.com yardımcı olabilir icinde cok guzel yararlı paylaşımlaer war bakmanı kesinlikle tawsiye ediyoorum
  • hukukçu arkadaşlarımızz içinwww.lawturkiye.com faydalı olabilir içinde guzel paylaşımlar war
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.