Şimdi Ara

saat 01:00 ve ben halen ders calisiyorum ne zor mus final haftasi :( :( :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemde 3 tane peşpeşe ALLAH yardımcımız olsun herkese iyi uykular bana da zihin açıklığı

• Kolay gelsin bizimkiler haftaya başlıyor
  • İyi çalış genç unutma bunlar senin gelecekte rahat uyuman için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Bu mesaj silindi.
    Allah yardımcın olsun haftaya da bizim finaller başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Allah yardımcın olsun haftaya da bizim finaller başlıyor.

Alıntıları Göster
    daha 3 hafta var
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

daha 3 hafta var

Benimde . Kendimi direk bütlere hazırlıyorum. Roma vizesinin soruları vardı 38 almısım . Çalışsam boşa
  • Şükürbitti aarkadaşlar dua edin lütfen yarınggüzel geçsin sinavim ve ilerleyen haftalarda sizin olacağınız sınavlar icin
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Aminnnn sizler içinde temennim o yönde
  • Sıkıntı yapma bunun bütü var. Ben genelde herkes finallere çalışırken memlekete giderdim. 2 hafta olurdu final haftası da ona da gelmezdim. Vizelere iyi çalışırdım ama. Sonra 2 hafta da finalden sonra ara var sonra bütler başlardı. Totalde 5 hafta tatil yapar, döner bütte düşük çan ile yüksek ortalama yapardım tüm derslerden sonra 2-3 hafta yine memlekete
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha birim but ne nasıl oluyor isteyen bute kalabiliyor mu bu dediğimiz her okulda varmi ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgülerli

Hocam ben daha birim but ne nasıl oluyor isteyen bute kalabiliyor mu bu dediğimiz her okulda varmi ????

Sadece kaldığın dersten büte girersin. Belli bir ücreti var sınavların. Çoğu hoca finalde sorduğu soruları soruyor. Onu da bulursan kek. Genelde finallerden 1-2 hafta sonra olur.
    Al iste bu da universite okumus sozde. Her mahalle basına uni koyarsan olacagı bu.
    Kardeşim nerde görülmüş bütlerin paralı olduğu? Bedava giriyoruz.
    Ama ben devlette okuyorum yine para vercekmiyim ve illa bute kalabilmek için finalden dusukmu almam lazım yanı finale gitmeyip de bute kalinmiyormu
  • Bute para verilmez sallamayin para verilen yaz okulu(özeller için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77BA090AF -- 21 Aralık 2015; 9:11:30 >
  • Final haftası çalışmaktan daha kötü olan birşey varsa o da komite korkusundan düzenli ders çalışmak zorunda bırakılmaktır. Daha 1 ay var sınava ama dün gece 2'ye kadar ders çalıştım mesela. Gerçek üniversite hayatı yaşadığınıza şükredin derim.
  • Yahu az troll yapayım dedim, herkes atlamış 20 tane pm gelmiş
  • Arkadaşlar diyelim finale giremedim raporum vardi finalin mazereti de yok ben ohalde bute giremiyormuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgülerli -- 21 Aralık 2015; 17:36:18 >
  • Gece 1 e kadar baktığına göre pekte ağır dersler değil ben 4 te yatıyorum notlar var kendi tuttuklarım var ders eksiğim yok genede yetişemiyoruz hocalara
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Hocam bölümden bölüme değişiyor ayrıca bölüm derslerim çok kolay ama ortak derslerde 500-600 sayfalık notlar var onlarda sınava bi hafta kala kirtasiyelere bırakılıyor hal öyle olunca da benim 7 gün içersinde o ortak olan 500-600 sayfalık ders notlarını okuyup önemli yerleri çizip ardından testler di nottan not çıkarmaydi derken durum öyle işte sende tıp falan yada mühendislik okuyorsun galiba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.