Şimdi millet 2 saat daha uzatıldı diye kesin RoolBack gelicek der . . .
arkadaşlar imzam kuraldışımı ??
rollback değil uçan daire gelse o serverlar geri alımaz banim şahsi fikrim.Ama tabiki çalınan çarlar için üzgünüm
quote:
Orijinalden alıntı: linkinpark_k
quote:
Orijinalden alıntı: CallRock
Şimdi millet 2 saat daha uzatıldı diye kesin RoolBack gelicek der . . .
Bnim imzamdan alıntı yapmışsın çok benzio amaçları deiştir
rollbacktir bu rollback
Öncelikle S.a herkese , geçmiş olsun.
2 saat 20 dk Sonra açılacakmış 19:30 da ancak ne kadar dogru ne kadar yanlış bilinmez. Bile bile yapıyorlar , Kendileri kazanacak diye böyle milleti birbirine düşürüyorlar daha sonrada kazdıkları kuyuyu kapatmak için günlerce ugraşıyorlar. Joymax'ın Klasik işleri ne beklenirdiki daha başka , char satışları olmasın Herkes ona verecegi paraya char açıp pre filan fistan alsın diye Böle bir açık verdiler.Görüyorsunuz adamın oglu neleri dşünüyor , ne mantık yürütyor helal Olsun.
RoolBack gelmez boşuna heves yapmayın arkadaşlar . . .
Bnece roolback olmıyacağı için uzatmasınlar süreyi açsınlar millet ya üzülsün yada sevinsin bence joymax hayatınd ayemediği küfüleri yiyecek ve yiyorda :D
quote:
Orijinalden alıntı: sub-zero
ben demiştim zaten iftara anca gireriz die
değildir rollback...Ksro da böyle sorunlar olmuyor sanırsam bizde niye böyle...Joymax ne zmn yeni birşey yapmaya kalkıştığında ya bug yada böyle talihsiz sorunlar oluyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Royalty*
Öncelikle S.a herkese , geçmiş olsun.
2 saat 20 dk Sonra açılacakmış 19:30 da ancak ne kadar dogru ne kadar yanlış bilinmez. Bile bile yapıyorlar , Kendileri kazanacak diye böyle milleti birbirine düşürüyorlar daha sonrada kazdıkları kuyuyu kapatmak için günlerce ugraşıyorlar. Joymax'ın Klasik işleri ne beklenirdiki daha başka , char satışları olmasın Herkes ona verecegi paraya char açıp pre filan fistan alsın diye Böle bir açık verdiler.Görüyorsunuz adamın oglu neleri dşünüyor , ne mantık yürütyor helal Olsun.
bitmisdir adam yapmis yorumu..
burdan herkese gecmis olsun bendende..
ama cok iyi olud herkes uyuyordu bi kendine gelmistir heralde..
Heliusta char actım Adı RoLLBack <
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme