bakalım bugün neler diyecek .o bizi şikayet edende varmış galiba
Dün gece Ahmet Çakar, Talip acilen buluşmak istiyormuş! diye tweet attı. Programa gelmeyeceğini düşünüyorum.
Ahmet Çakar Tvde Evsahibi konumuda, gerekirse sözleriyle o adamı orda asar
quote:
Orijinalden alıntı: nothingalex
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
cidden başlamış program yayın akışına baktığımda 23:00 da gözüküyordu. ayrıca bu rasimi vurmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: fırtan
cidden başlamış program yayın akışına baktığımda 23:00 da gözüküyordu. ayrıca bu rasimi vurmak lazım
Alıntıları Göster
selçuk youla da var
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiz
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
yürübe çakarım çak
çocuk gibiler ha ksüyolar birbirlerine
Helal olsun Ahmet çakar'a.çok güzel konuşuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Helal olsun Ahmet çakar'a.çok güzel konuşuyor.
Şu ahmet çakardan nefret ederdim ama yemin ediyorum helal olsun. Kimsenin diyemediklerini diyo. Ayrıca şu rasim ozan ne lan böyle Adam resmen anti fenerbahçe. bi kaç dakika bıraksalar anamızı avradımızı alıcak ağzına resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: D.Winchester
Şu ahmet çakardan nefret ederdim ama yemin ediyorum helal olsun. Kimsenin diyemediklerini diyo. Ayrıca şu rasim ozan ne lan böyle Adam resmen anti fenerbahçe. bi kaç dakika bıraksalar anamızı avradımızı alıcak ağzına resmen.
Alıntıları Göster
vietnamda savaştım vayyy
quote:
Orijinalden alıntı: D.Winchester
Alıntıları Göster
ahmet çakar çakıyor önene gelene çakıyor
quote:
Orijinalden alıntı: fırtan
ahmet çakar çakıyor önene gelene çakıyor
Alıntıları Göster
uefa kurusıkı atmış mahalle kabadayısı yürübe ahmettt
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Beşiktaşın olayını iyi konuşuyolar helal olsun örtpas etmiyolar.. Federasyon uefa falan bunları takmaz tabi onlar anca suçu kesinleşmemiş olanları men ederler.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Boşverin abi izlemeyin şu soytarıları. Bizim üzerimizden rant yapıyorlar. Zaten orda bir eleman var eşek gibi anırmaktan başka bir şey yapmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sungate
Boşverin abi izlemeyin şu soytarıları. Bizim üzerimizden rant yapıyorlar. Zaten orda bir eleman var eşek gibi anırmaktan başka bir şey yapmıyor.
Alıntıları Göster
beşiktaşta olay var
Ne oldu Talip Doğan Karlıbel gelecekti?
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Kinross
yarın akşam 23:00da
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Kinross
yav arkadaş şu rasimide seven varmış ya,ben bu ülkeyi terk edecem artık.
3.kişiye hakaretten uyarı puanı geldi yazdığımın dakikasında.küfür falanda etmemiştim aslında
quote:
Orijinalden alıntı: kurtbeyy
3.kişiye hakaretten uyarı puanı geldi yazdığımın dakikasında.küfür falanda etmemiştim aslında
Alıntıları Göster
Rasim Ozan futboldan nezaman anlamaya başladı hala akıl sır erdiremiyorum, televizyon şaklanbanı diye bir tabiri hatırlatıyor bana .
quote:
Orijinalden alıntı: kurtbeyy
Alıntıları Göster
Ne bıdı bıdı yapıyor bu Rasim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Crowley
Ne bıdı bıdı yapıyor bu Rasim.
Alıntıları Göster
Yaw bırakın şu ROK'u adamın elini atmadığı konu yok, pabuç gibi diliyle zaten mücadele etmek ayrı bir meziyet.