Şimdi Ara

saat 23:00 te ahmet çakar beyaztv'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rica etsem Rasim Ozanı stüdyodan atar mısınız? diye mesaj attım.

Nedir bu R. Ozanın asıl mesleği?
  • adam aziz yıldırım düşmanı adnan aybaba da TFF yanlısı kesildi başımıza
  • Karpuzu futbol topu zannedenler futbol yorumcusu kesildi başımıza..
    Bunların birçoğu 3 temmuzdan önce bu konuda özel seminere katılmışlar..Seminerin adı Feneri nasıl bitiririz?
    Farklı kanallarda bugüne kadar hiç tvde görmediğim yorumcu gaZteci..
    Aykutun dediği gibi tiyatro sahneleniyor...
  • bu rasim ozan konuşunca kulaklarımı tırmalıyor .söylediklerini bile dinliyemiyorum
  • nedense beşiktaş olayını çabuk kapattılar o ses gürele ait değilmiş !!!
  • Yarın o herif çıkarsa izlmeyin beyler . Fenerin adını kullanıyor bu adamlar. Gidin evlenme programı izleyin daha iyi. Sinirlerinizi bozmayın boşuna
  • Şu Rasim Ozan Kütahyalı ve Mehmet Baransu gibilerin hakkından Ümit Zileli gibi babayiğitler gelir anca.
  • rasim ozana laf yok onun gibi bir gazeteci zor gelir o bir karısı iki çok güzel düşüncelere sahipler ve çok bilgililer ama rasim ozana katılmadığım tek yer fenerbahçe ile söyledikleri diğer görüşlerine sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum nede olsa müslüman birisi.10 tane ümit zileli 1 rasim etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungate

Yarın o herif çıkarsa izlmeyin beyler . Fenerin adını kullanıyor bu adamlar. Gidin evlenme programı izleyin daha iyi. Sinirlerinizi bozmayın boşuna

faik amca iyi bozmuştu o adamı daha önceden 2-3 hafta felan oldu o sadece bir maşa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.