Madem kapatıldı neden 2 saat önce girebildim yada şuan nasıl millet oyunda nası oluyor bu iş?
hobaaaaa dememe kalmadı dc oldum
Hangi günümüz dertsiz geçtiki :S
Ya herzaman oyun kapandı diye iddaa ediyorla ama oyunu hiccc bi zman hiccde bir şey olmuyor
bende oyundayım oyun normal
Aynen Nasıl Tahmin Ediyorlarsa Bende Anlamış Değilim..
Değerli Knight Online Oyuncuları,
Son zamanlarda yaşamış olduğunuz bağlantı sorunlarını giderebilmek adına tüm teknik ekibimiz büyük bir özveriyle çaılşmakta ve her gelişme anasayfamızdan duyurulmaktadır.
Biz ve siz değerli oyuncularımız bu zorlu dönemden geçerken, bazı kötü niyetli kişilerin fırsattan yararlanarak hakkımızda her dakika yeni bir dedikodu çıkarmalarını artık normal karşılıyoruz. Bizim kontrolümüz dışında gelişmiş olan teknik aksamalar en kısa zamanda giderilecek ve Knight Online Dünyasındaki eğlence bundan sonra da katlanarak devam edecektir. Lütfen çeşitli forumlarda ya da web sayfalarında çıkan asılsız haberlere inanmayın.
Gösterdiğiniz ilgi ve anlayış için tekrar çok teşekkür ederiz.
yurt dışında oturan bi tanıdığım var oradada kapalı oyun
quote:
Orjinalden alıntı: italian_stallion
bende oyundayım oyun normal
:S
ben bu günlerde oyunu anlamıorum zaten yeni patch falan mı dedim ama o da deil çıldırcam
Giren Giriyo Ya??
quote:
Orjinalden alıntı: bucurix
UZUCU AMA GERCEKK AZ ONCE TURKTELEKOMDAN DN S NUMAASI ISTEDIM DOGAL OLARAK VEREMIYECEKLERINI SOYLEDILER.INT KAFE ISLETMECISIYIM FAKAT INT UZERINDEN ONLINE OYNANAN BIR OYUNDA DNS SORUNU YASADIGIMI SOYLEYINCE ADMDAKI TEPKI KNIGHT ONLINE MI:)) EVET DEDIM. SANTRAL OPARATORUNUN ACIKLAMASINI AYNEN YAZIYORUM KNIGHT ONLINE TURKIYE DNS LERI ALINAN BIR KARARLA SILINDI DEDI. BUNUN ANLAMI KNIGHT ONLINE ARTIK OFF LINEE UZUCU AMA GERCEK.EGER YARUM YAPACAK ARK VARSA INANMAYANLAR DAHIL 444 0 375 ALO ADSL DESTEK HATTI NI ARASINLAR VE DIREK KNIGHT ONLINE A GIREMIYOM DESINLER ONLAR ALISMIS CUNKU:)))) AICAKLARI CEVAP MALESEF BENIMKIYLE AYNI OLUCAK 2 KISI TEST ETTIK.. UMARIM KISA SUREDE ANLASMA YAPARLAR
dostum seni musteri hizmetlerindeki adam keklemis galiba digeride aynı tongaya dusmus olmalı cunku aynı nodan aradıysanız aynı kisi cvp verio biliyorum onu dikkat herseye inanmayalım (bizi kandırmaya calistigini soylemiyorum sadece seni kandırmıs olabilirler
quote:
Orjinalden alıntı: RedArow
Ben oyundayım..
wallamı ?
şimdi çıktım oyundan çok az kişi vardı yemin edebilirim...
adam keklemiş tt deki xD
ZİYAAAA
ARKADASIM SORUN TÜRKIYEDE FALAN DEGIL KANIMCA.BEN ALMANYADAYIM ARKADASIM INGILTEREDE AYNI SORUNLARI YASIYORUZ.SÖYLENEBILECEK TES SEY VAR. ALLAH BELASINI VERSIN K2 DEMEK, VERMIS ZATEN AMA BIZE ZARARI OLMADAN VERSIN.ALDIKLARI PARA HARAM ZEHIR ZIKKIM OLSUN.YA ÖGLENDE CIKTIM YENI GELDIM EVE HALA AYNI DERTLER ZATEN NE BEKLIYORUZKI 2 HAFTA OLDU SORUNLAR BASLIYALI ne degisti daha beter oluyor hergün ZATEN SITE ACIKLAMALARIYLA BUNU BELIRTIYOR YETMEZMI.BU ISIN TELEKOMLA FALAN ALAKASI YOK YINE SÖYLÜYORUM.K2 NIN ÖKÜZ MAL VE SEREFSIZ SAHIP+CALISANLARINA AYAGIMI SOKIM DIYORUM ARTIK KUSURA BAKMAYIN.SIZ ISTERSENIZ BASKA BISEY SOKUN.
quote:
Orjinalden alıntı: gardan
Değerli Knight Online Oyuncuları,
Son zamanlarda yaşamış olduğunuz bağlantı sorunlarını giderebilmek adına tüm teknik ekibimiz büyük bir özveriyle çaılşmakta ve her gelişme anasayfamızdan duyurulmaktadır.
Biz ve siz değerli oyuncularımız bu zorlu dönemden geçerken, bazı kötü niyetli kişilerin fırsattan yararlanarak hakkımızda her dakika yeni bir dedikodu çıkarmalarını artık normal karşılıyoruz. Bizim kontrolümüz dışında gelişmiş olan teknik aksamalar en kısa zamanda giderilecek ve Knight Online Dünyasındaki eğlence bundan sonra da katlanarak devam edecektir. Lütfen çeşitli forumlarda ya da web sayfalarında çıkan asılsız haberlere inanmayın.
Gösterdiğiniz ilgi ve anlayış için tekrar çok teşekkür ederiz.
SITEDE yapilan aciklamaya bakin.HAKLARINDA DEDIKODU CIKMISMISDA COK MASUMLARMIS SANKI GIBI ZEYTINYAGI MISALI TAKILIYORLAR.SÖYLENENLER AZ BILE SIZE DEMIN AYAGIMI SOKMUSTUM YA SIZE SAHIP VE CALISANLARI,CIKARIP YINE SOKIM EMI. TEK DISI KALMISLAR.KUSuRA BAKMAYIN ARKADASLAR AGZIMI YINE BOZDUM ISTERSENIZ SIZ BASKA BISEY SOKUN