Şimdi Ara

Saat 24:00 e kadar 5 tane mühendislik icatı bulmamız lazım ! Detaylar içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, bu dönemki derslerimden birinin ödevini yapmakta zorluk cekiyorum cünkü aklıma gelmiyor bir türlü , olay su ki bizim üzerinde geliştirme yapabilecegimiz bir mühendislik ürünü bulmamız lazım , yane sadece fikir lazım bana simdilik .

Mesela önceki fikirlerden bir kaçı

prizlere cocuklar ellerini sürmesin diye üstünü yalıtkan bir bandla kapıyorlar

ya da cok tüketildigi için oralarda , hastahane vs gibi yerlere pratik alabilmek için yara bandı kutusu koyuluıyor ondan bittikçe alıyorsun .

gördügünüz gibi cok kolay ve saçma fikirler , bu tarzz seyler olabilir , ama aklıma gelmiyor ne yazıkki

üstün yetenekli arkadaslarımızın oldugu dh ye güveniyorum hayalgücünüzü calıstırın

• Yolların kenarına sensör koymak, arabalarada sensör koyup uyuyan yolcular olursa arabanın kendi kendine yana gitmesini sağlayıp uyandırmanın çalısmasını sağlamak. Gerekirse en yakın noktaya kadar kenara dokunmadan otamatik olarak gidip park etmesi. Aklıma bu kadar geldi :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzas -- 26 Şubat 2014; 22:25:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Editlenmeyecek

• Beeelki editlenebilir.

Birşey bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennickolmusum -- 26 Şubat 2014; 22:27:46 >
  • Böyle birşey olurmu? hem kullanışlı hemde yapımı kolay.İstediğin şekilde ayarlanabilir tripod

Saat 24:00 e kadar 5 tane mühendislik icatı bulmamız lazım ! Detaylar içerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 26 Şubat 2014; 22:29:47 >
  • patates kizartan klozet
    ter kokusu ureten oda spreyi

• tesekkürler arkadaslar dedikleriniz olabilir , düsünmeye devvam edelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masaj yapan küvet.
  • mesela 7 8 bina bulunan sitelerde binaların birbirine fazla yakınlığından dolayı birbirinin ışığını kesmesi ve cözüm olarak güneş ışığını kesen binanın üzerine belli açıda koyulabilecek bir ayna ile aydınlatılabilmesi ve aynanın ısı yansıtma özelliği ile evlerin hem ısı hemde ışık olarak ekonomik bir şekilde yararlanılması aklıma geldi söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

Merhaba arkadaslar, bu dönemki derslerimden birinin ödevini yapmakta zorluk cekiyorum cünkü aklıma gelmiyor bir türlü , olay su ki bizim üzerinde geliştirme yapabilecegimiz bir mühendislik ürünü bulmamız lazım , yane sadece fikir lazım bana simdilik .

Mesela önceki fikirlerden bir kaçı

prizlere cocuklar ellerini sürmesin diye üstünü yalıtkan bir bandla kapıyorlar

ya da cok tüketildigi için oralarda , hastahane vs gibi yerlere pratik alabilmek için yara bandı kutusu koyuluıyor ondan bittikçe alıyorsun .

gördügünüz gibi cok kolay ve saçma fikirler , bu tarzz seyler olabilir , ama aklıma gelmiyor ne yazıkki

üstün yetenekli arkadaslarımızın oldugu dh ye güveniyorum hayalgücünüzü calıstırın

Mesela evdeki 3 lü prizler su geçirmez hale geturilebilir eve su basma durumunda işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

patates kizartan klozet
    ter kokusu ureten oda spreyi

• Isıtmalı klozet kardeş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.