Şimdi Ara

Sadece Bu Video[3 saatlik] ile Edebiyat 20 net üstü yapılabilir mi? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Edebiyata yeni başlamış biri sadece bu video ile +deneme, soru çözerek edebiyat 20 civarı net yaparbilir mi? Ne dersiniz olurmuö edebiyat bilgim bir kaç yazar ve eserlerden oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 3 Mayıs 2019; 21:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu ve bunun gibi tekrar videoları zaten alın izleyin full çekin değil. Konuyu sene basından beri iyice çalısmıs biliyorsundur son 1 ay içinde son tekrarlarını yaparken tekrar videosu izlememiz için yapılıyor. Hocalara geldik kanalında da 101 soruda tyt ayt seklinde var mesela.
    Yani siz bunu izlerseniz mutlaka bir seyler öğrenirsiniz ama konuyu tam bilemezsiniz. 1 soruyu çözerken aklınız hep diğer sıkta kalabilir. Ama umarım basarılı olursunuz tabii o ayrı.
  • 15 yapılır 20 bilmiyom

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen sene TM arkadaşım edebiyatı neredeyse sadece bu videodan bakarak 23 mü ne yapmıştı boun da uluslar arası ilişki okuyo
  • yapılabiliyorsa ben kağıt kalem yırtarım aga ya. 3 aydır günde 1.5 2 saat edebiyat çalışıyorum anca bitiyor -araya sınav haftaları girmiş olabilir-
  • yav abi hiç akla mantığa yatıyormu 4 yıllık müfredatı 3 saatte bitirip fule oynamak. Tamam sınav yakın iyi yapmak istiyorsunuz vaktiniz yok ama yürümeden koşmak istiyorsunuz.
  • Hocam video 3 saat ama o videonun içeriğini öğrenmek haftalar alıyor. Mesela namık kemal: intibah cezmi romanları, vatan yahut, celalettin harzemşah, akif bey, zavallı çocuk, gülnihal, karabela,Tahribi harabat. Bunların hepsi çıkabilir. En azından bu 9 eserin 6 sını bilmelisin. İçeriği de var bu işin. Cezmi , İntibah bu eserler neyi anlattığı da önemli.
    1 duyduğunu 1 daha unutmayan biri değilsen veya kulak aşinalığın yoksa (bu öyle 1-2 eser kulak aşinalığı değil..) bu videoyu izleyeyim 2-3 ss alayım arada bir bakarım sınavda da 20 yaparım hayal. Gerçekci olursak videoyu izleyip biraz tekrar edersen 10-15 arası bir net yaparsın. Üstüne 1 soru bankası tararsan biraz da deneme çözersen (10 civarı eksiklerini görmek için) 15-20 civarına çıkabilirsin.

Bu arada video çok iyi hazırlanmış, içerisindeki bilgiler çok iyi 3 saatte yapılabilecek en iyi video.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de boşuna deneme çözüyorum. 24 te 24'ü görmeme rağmen boşuna uğraşıyorum. 24 soru sorulması çok saçma ya matematik mi her şey

• Hocam bi ihtimal yapılır. Da bu Tonguç 2 saatte aut matematiiğide bitiyor. Fiziği kimyayı felan. Son 2 hafta çalışanlar için çekiliyor sanırım.

• 150-200 saati bulan bi çalışma, ezber, soru çözümü yapıp 20 nete çıkabilir miyim diye kafayı yiyorum 3 saatte oluyorsa hiç uğraşmayalım :D

• hocam edb semineri var elimde idm ile indirebilirsek isterseniz yollarim size
  • benaslndyokum kullanıcısına yanıt
    Hocam yollarsanız çok iyi olur.

• Hocam bu ve bunun gibi tekrar videoları zaten alın izleyin full çekin değil. Konuyu sene basından beri iyice çalısmıs biliyorsundur son 1 ay içinde son tekrarlarını yaparken tekrar videosu izlememiz için yapılıyor. Hocalara geldik kanalında da 101 soruda tyt ayt seklinde var mesela.
    Yani siz bunu izlerseniz mutlaka bir seyler öğrenirsiniz ama konuyu tam bilemezsiniz. 1 soruyu çözerken aklınız hep diğer sıkta kalabilir. Ama umarım basarılı olursunuz tabii o ayrı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    aklimda
  • 3 güne çoğunu unutursun
  • Çok basit sorarlarsa belki, ama normal veya zor sorarlarsa yapamazsın.

• Şuanda başlayıp günde 4-5 saat çalışmayla 20 neti görebilirsin bence
  • İrisEymen kullanıcısına yanıt
    aynen
  • animonik.com alıp izleyen var mı nedir ne değildir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.