Şimdi Ara

SAAT 5 KİMSE YATMAYI DÜŞÜMÜYO GALİBA.GECECİLER??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstüme Gelme nacii

Yatırdım yatırdım çam Dibine

• lise mi üniv. mi cesur civcil v BluuBZeR0??
  • 2.ünv.sizin?
  • U.Arası Ticaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 17 Mart 2006; 6:27:12 >
  • üniv bitti.(yapı ögr)
    ing. ög-terk
    2.üniv-d.ediyor (açık ög)
    inş. bürosunda teknik sorumlu olarak çalışıyorum.

okulda neymiş,pheww!!!
  • SAAT 6 VARMI YATAN
  • ben hala burdayım ama gitceem birazdan,kalacak olsam da yine de bakiim demi... İlahi kudret.... belki geçerim :)
  • Ben fırına gidiyom arkadaşlar simit isteyen,çörek börek filan.Ama neli olduğunu yazın...Sonra ikiye bölmeyelim el kadar şeyi...Çayıda biri koysun lütfen ben dönene kadar...tırtılcık sende yediklerini bizimle paylaşırsın heralde...
  • yoq yaww..daha 1 saat önce uyandık.
  • Ya Alakasız Olcak Ama Kanuni Yada Yavuz Sultan Selim Günlük 3 Saat Uyku uyurmuş
    Nie Die Sormuşlar oda 'Şu Fani Dünyada Kaç Saatlik Ömrümüz Kaldıki Onuda Uykuyla Harcayalım Demiş'Tabii Biz Onun makamında Değiliz Ama fazla Uyku Zararlı (kimi Avutuyorm Ben ) =))
  • hımm... pastırma ve süzme bal getiriyorum... sıcak pide istiyorum unutma....
  • sigaraaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Ya Alakasız Olcak Ama Kanuni Yada Yavuz Sultan Selim Günlük 3 Saat Uyku uyurmuş
    Nie Die Sormuşlar oda 'Şu Fani Dünyada Kaç Saatlik Ömrümüz Kaldıki Onuda Uykuyla Harcayalım Demiş'Tabii Biz Onun makamında Değiliz Ama fazla Uyku Zararlı (kimi Avutuyorm Ben ) =))

ya evde tek başıma yaşasam cidden ben de az uyurum da evin bi atmosferi oluyo... herkes uyuyo,bari ben de yatayım diyorum.. yoksa gün boyu müzik,pc açık 4 saat uykuyla yetinirim ben :) zaten sevmiyorum uykuyu... yaww günün yarısı gidiyo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

*tırtılcık
    *cesur civciv
    *bluuzero

size söylüorum.bugün sizi görürüm ben..hepiniz yatakta mışıl mışıl uyurken biz burda olacaz,az kaldı dökülürsünüz birasdan..

• ingiliz bilimadamları da günlük 2 saatlik uykuyla insanları ayakta tutacak bir ilaç geliştirmişler.Şu sıralar 2 günlük uykuyla 1 hafa ayakta kalabilmeleri için bi ilaç üzeirnde tasarlıyorlarmış...

quote:

Tabi doğrudur...Efendimiz(S.A.V.)'in bu konuda hadisi var...Eksikse bilen bi arkadaş düzeltsin lütfen...

ASABIMIN ÜÇ HALİNDEN ENDİŞE EDERİM AŞIRI UYKU,AŞIRI GÖBEK VE(yanılmıyorsam) AŞIRI YEMEK.

Haklısın onların makamında değiliz biz acizler...Söylenen doğrudur...

Sıcak pideler yolda...Başka biş isteyen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur civcil -- 17 Mart 2006; 6:58:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @WP VOLK@N

*tırtılcık
    *cesur civciv
    *bluuzero

size söylüorum.bugün sizi görürüm ben..hepiniz yatakta mışıl mışıl uyurken biz burda olacaz,az kaldı dökülürsünüz birasdan..

ne uykusu yaaa :( sınava gidecemmm ondan önce de 200 soru çözecem.... yalnız akşam 5 gibi arkadaşın doğum günü partisi olmazsa yine burdayım :)

• normal bir insanın günde en az 8 saat uykuya ihtiyacı vardır.Eger beden dinlenmesse kafada çalışmaz.Kendinizi kandırmayın ltfn.

biri sigara mı dedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 17 Mart 2006; 6:38:35 >
  • üç yıldır Tıp fakültesinde 5 saatlik uykuyla yaşayan insan arkadaşım var.. yaşanıyo,yaşanıyo... beyni de çalışıyo hiç sınıfta kalmadı :) ve de çok fazla kitap okur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

üç yıldır Tıp fakültesinde 5 saatlik uykuyla yaşayan insan arkadaşım var.. yaşanıyo,yaşanıyo... beyni de çalışıyo hiç sınıfta kalmadı :) ve de çok fazla kitap okur...

senin o arkadaşın numunelik öyleyse..gece türkiye nin %60-70 i uykuda,%10-15 i iş gereği çalışıyor gerisi de yarasa..
  • inşallah bakkal açılmıştır yav....

sıcak simitte vardır şimdi simit fırınında tutmayın beniiii
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.