Yabancı bi arkadaşımın açmış olduğu bir turnuva var.Şu anda baya katılım var ama katılım sayısını arttırmak istiyorum ama ödülümüz yok. Olayı anlatıyorum Howling Abyysde 1v1 maçtır.Skypedan eşleştiğimiz rakibimizle irtibata geçiyoruz.Chatten kişi başı 3ban olarak sıralı olarak banlarımızı atıyoruz.Rakip nexusu yok eden kazanır.Oyun bittiğinde kupa adminine bildiriyoruz ki bi sonraki tura geçelim Turnuva saat 18:00 de başlıycaktır şimdi katılımlarını bu linkten yapabilirsiniz site ingilizceye çevrilmektetir sağdaki bayrak işratiyle http://www.bliezam.lv/cups/id/lol-1on1-west-friday-79 Her cuma günü vardır konuyu durumuma göre güncelleyebilirim Herkeze başarılar diliyorum sorularınız varsa alabilirim Şu anda sadece west serverında vardır.İsteyen arkadaşlar bunun gibi Trdede düzenleyebilir Giren arkadaşlara öneriler Adcler 1v1de iyidir riven corki cait güçlüdür ama en güçlüsü yorickdir zed nerften sonra pek seçilebilcek bişey değil
Ödülsüz turnuvaya neden katılınır ki
quote:
Orijinalden alıntı: EpicSux
Ödülsüz turnuvaya neden katılınır ki
ranked yerine niye normal game atılır ki gibi bişey bu kendinizi deneyin biraz
Yukarılara -Jayce
Birincisi ödülsüz turnuva heycan vermez.
ikincisi saat seçiminiz harika.
Kimisinin yemek kimisinin iş çıkış saati. e falan alın şunu.
quote:
Orijinalden alıntı: sevecen69
Saati ben belirlemiyorum bu şuanda alınmış kararla açılan bi turnuva falan değil zaten.Arkadaş her cuma turnuvayı düzenliyor kendi arkadaşları arasında bende dhyi çağırıyım dedim.Olmadı haftaya gelirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Speedy Step
quote:
Saati ben belirlemiyorum bu şuanda alınmış kararla açılan bi turnuva falan değil zaten.Arkadaş her cuma turnuvayı düzenliyor kendi arkadaşları arasında bende dhyi çağırıyım dedim.Olmadı haftaya gelirsiniz
10 liralık rp ayarlasanız güzel olur.En azından amaç olur.
Kimse takmaz yoksa.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Speedy Step
quote:
10 liralık rp ayarlasanız güzel olur.En azından amaç olur.
Kimse takmaz yoksa.
düşünücem bunu türklerden kazanan olursa diye ilerde yapabilirm şuanda biraz sıkıntıdayım tl olarak :)
Şuan rankeddayım biterse geleyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme