Bildirim
saat her 8 olduğunda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet ban da öle oluyor yemin ederim sinir krizi geçirecek gibi oluyor ellerim titriyor sinirden
speed test ten tarama yapıyorum 1128 çıktı yaaa
HATTA BİR KERESİNDE YEMİN EDERİM 7000 İ BULDU!!
LÜTFENN ARKADAŞSLAR Bİ YARDIM EDİN TTNETTEN KAYNAKLANAN BİR ŞEY Mİ
ARKADAŞIM 6 KİŞİ İNTERNET ORTAK KULLANIYOR WALLA BENDEN DAHA HIZLI ÇIKIYOR BEN HER AY 60 TL Yİ BOŞUNA MI ÖDÜYORUM -
Bende 60 ödüyorum normalde ping 24 ü falan geçmez ama saat 8 de. Noluyosa anlamoyorum bir anda 500 den düşmüyor 1200 civarı oluyor google a giriyorum simgesi zor geliyor 1 dk da en sonunda sinir krizi geçirtcek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bir tek bana oluyor sanıyodum yalnız değilmişim. deli oluyorum resmen özellikle 7 bucuk da felç -
Nerede oturuyosunuz beyler Sizler ??
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırklareli. -
Şirnevler/İSTANBUL neden sormuştun ? -
Aynen saat 8den sonra internet o kadar ağırlaşıyor ki digitürkplay vb.siteleri izleyemiyorum acayip takılıyor.Takıyorum telefonu 3G ile hiç takılmadan izleniyor ama kota sorunu var işte. -
sizce bu sonuçlar normal mihttp://www.speedtest.net/result/2508258408.png
8MBPS lik bir tarifeye göre
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X