Şimdi Ara

Saatimi tanımak istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar.. Arkadaşlar bana hediye saat geldi fakat ben hayatımda saat takmış biri olmadığım gibi hiçde anlamıyorum saatten. Saat hoşuma gitti takıyorum. Netten araştırma yaptım ama standart yazan özellikleri dışında pek birşeyde bulamadım. Ben saatim hakkında daha ayrıntılı bilgiler istiyorum mesela mekanızması nedir kaliteli mekanızmamıdır, pillimir yoksa başka bir teknolojimi vardır vs vs.. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Saat : seiko premier chronograph perpetual

• Saat Seiko'nun üst modellerinden gözüküyor,kaliteli bir saattir,güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

Saat Seiko'nun üst modellerinden gözüküyor,kaliteli bir saattir,güle güle kullanın

Teşekkürler. Peki bu saat hakkında bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samed7171 -- 19 Mart 2013; 13:32:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed7171

quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

Saat Seiko'nun üst modellerinden gözüküyor,kaliteli bir saattir,güle güle kullanın

Teşekkürler. Peki bu saat hakkında bilginiz varmı?

Sanırım Seiko'nun Premier Serisinden ancak saat hakkında bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel69 -- 19 Mart 2013; 14:13:19 >
  • Saatiniz kullanılan makina 7T86 olup quartz(standart Seiko SR927SW pil ile çalışır) teknolojisi ile çalışan bir saat,saatin en önemli özelliği "perpetual calender" olması bu özellik doğru ayarlandığı zaman 2100 yılına kadar takvimi hatasız olarak gösterebilir.Bunun dışında safir cam,alarm ve kronograf özelliklerine de sahip bir modeldir.

Saatinizin fonksiyonlarını detaylı öğrenmek isterseniz,7T86 seçeneğine bakmanız fayda var,

http://www.seikowatches.com/support/ib/index.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valjoux

Saatiniz kullanılan makina 7T86 olup quartz(standart Seiko SR927SW pil ile çalışır) teknolojisi ile çalışan bir saat,saatin en önemli özelliği "perpetual calender" olması bu özellik doğru ayarlandığı zaman 2100 yılına kadar takvimi hatasız olarak gösterebilir.Bunun dışında safir cam,alarm ve kronograf özelliklerine de sahip bir modeldir.

Saatinizin fonksiyonlarını detaylı öğrenmek isterseniz,7T86 seçeneğine bakmanız fayda var,

http://www.seikowatches.com/support/ib/index.html

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Kaliteli birşeye benziyo bu saat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seiko,parasının karşılığını fazlasıyla hak eden bir saat markasıdır.Hediyeyi alan kişi güzel bir tercih yapmış.

Güle güle kullanın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okulu bırakmak istiyorum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.