Şimdi Ara

Saatine 10,000 Silk Veriyoruz.. ViPSrO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ViPSrO olarak yüksek performans yeni sunucumuza geçmekle birlikte birçok yeniliği de eklemiş bulunuyoruz.
    Constantinople FW Eklenmiştir..
    6 Yeni Avatar Eklenmiştir.
    +8 üstü + bastığınızda otomatik notice geçilecektir.
    Oyunda kaldığınız her 1 saat için 10,000 silk başlangıçta verilen 1m free silkin üstüne otomatik eklenecektir..
    Başka Bir Arzunuz ?

ViPSrO Online 2 Yaşında
    Full 14d NPC, 1m Free Silk PvP Server

Register Download
    www.vipsro.com

• Oyun ekranında char ekranı gelince otomatikman oyun kapanıyor bu sorunu nasıl halledebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarunKUTUCU

Oyun ekranında char ekranı gelince otomatikman oyun kapanıyor bu sorunu nasıl halledebilirim?

Sadece media pk2 indirip oynamanız mümkün değil. Çünkü diğer server dosyalarından farklı olarak eklenen itemler vardır. Elinizde bulunan dosyaların içinde bu itemler olmadığı için media pk2 gösteremez ve oyundan atar.
    Bu sebeple full client indirirseniz sorunsuz giriş yaparsınız..
    iyi eğlenceler
  • kardeş ben vipsro oynuyorum şikayet yeri varmı ? şikayetim olacaktı oyuncu(lar) ile ilgili...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xYouNeverKnowx

kardeş ben vipsro oynuyorum şikayet yeri varmı ? şikayetim olacaktı oyuncu(lar) ile ilgili...

Buraya yazın herkes okusun ben de genel bir cevap vereyim olur mu ?

(Server sitesinde profil sayfasında mesaj bölümü vardır. Oradan da mesaj gönderebilirsiniz.. Ayrıca iletişim sayfasında da skype ve telefon numarası vardır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 1 Temmuz 2013; 22:49:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.