Şimdi Ara

SAATLER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.891.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ytuna

quote:

Orjinalden alıntı: gonur

Peki Graham'ın kurma kolunun bu kadar ilginç olmasının nedeni nedir?

kesin olarak bende bilmiyorum fakat ingiliz savaş pilotları için chronograph ı başlatma durdurma ve calibrasyonu eldivenle sağ el başparmagı ile daha kolay ve hassas yapabilmeleri için bu denli büyük oldugunu okumuştum.birde panerailardaki gibi kilit görevide görmekte

Alıntıları Göster
    arkadaslar birde tag carrerada en begendiginiz renk hangisi?
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

arkadaslar birde tag carrerada en begendiginiz renk hangisi?
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Alıntıları Göster
    en baştaki carrera giysilerle birlikte çok asortik durur valla bence10 numara.

bendede tag huer var replica çok beğeniyom :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sol7dier

en baştaki carrera giysilerle birlikte çok asortik durur valla bence10 numara.

bendede tag huer var replica çok beğeniyom :D

Alıntıları Göster
    Ben de ilk Carrera diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Ben de ilk Carrera diyorum.

Alıntıları Göster
    3. carrera ışık açısının kurbanı olmuş bu nedenle 1 le 3 arasında kararsız kaldım,3. de aynı açı ile çekilmiş olsaydı,durum netleşirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

3. carrera ışık açısının kurbanı olmuş bu nedenle 1 le 3 arasında kararsız kaldım,3. de aynı açı ile çekilmiş olsaydı,durum netleşirdi.

Alıntıları Göster
    arkadaslar daha net resimlerini koyayım hem 1-2 seçenek daha olsun.

• quote:

arkadaslar daha net resimlerini koyayım hem 1-2 seçenek daha olsun.

Alıntıları Göster
    Yiğit Hocam merhaba;

Bu kadar hoş saatler(replica) arasında sana daha önce bahsettiğim Franck Muller Crazy Hours u da görmek isterim eğer elinde varsa paylaşabileceğin resimler ya da bilgiler şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdurden

Yiğit Hocam merhaba;

Bu kadar hoş saatler(replica) arasında sana daha önce bahsettiğim Franck Muller Crazy Hours u da görmek isterim eğer elinde varsa paylaşabileceğin resimler ya da bilgiler şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    bu fotolar aynı ışık açısı ile çekilmiş,bu durumda 1. sıradaki , (önceki çekimlere göre 3. sü) çok hoş, kırmızı siyahla çok uyumlu, ayrıca kırmızı renk -bana göre-sportifliği ve carrera markasını daha iyi destekliyor.

• quote:

bu fotolar aynı ışık açısı ile çekilmiş,bu durumda 1. sıradaki , (önceki çekimlere göre 3. sü) çok hoş, kırmızı siyahla çok uyumlu, ayrıca kırmızı renk -bana göre-sportifliği ve carrera markasını daha iyi destekliyor.

Alıntıları Göster
    bende hep gümüş renkli olanı begenmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdurden

Yiğit Hocam merhaba;

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mrdurden

Yiğit Hocam merhaba;

crazy hours un hiç isviçresine denk gelmedim onun mekanizması jumping hours oldugundan japon mekanizma kullanılıyor.casablancalar var lemania kullanılan onlarda rus ve asya yapımı.yani frank mullerin isviçre replicaları cok nadir bulunabilmekte.ama ben modeli ne olursa olsun karsıma cıkan her isviçre frank mulleri sizinle paylaşıcam.

• quote:

Alıntıları Göster
    benimde beğenim ile tercihim farklıdır,örneğin boyasız bezelli modelleri tercih ederim buda diğerlerinin boyasının -sürtme vs.gibi nedenlerle- zamanla çıkma kaygısından kaynaklanmaktadır.
    quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

• quote:

arkadaslar diger topicteki replicalar ile ilgili bilgilere buradan yine devam edelim.panerai markası son zamanlarda sıkca replicaları ile piyasada duyulsada orjinaline rastlamak cok nadirdir,türkiyeye makpaş aş tarafından getirtilir istanbul ve izmir dışında satılmaz.1.sınıf isviçre replicaları orjinaline inanılmaz yakındır nerdeyse ayırt edilemez ve kullanılan mekanizmaları orjinalinde bulunan mekanizma oldugundan hiç bir problem cıkarmaz.fakat her marka replicada oldugu gibi panerai dada türkiyede asyalar isviçre diye satılmakta ve insanlarda o basit replicalari isviçre zannetmekte.
     SAATLER

bu asya replica mekanizmasıdır ve düşük kalite malzeme ile üretilir ucuzdur.bu mekanizmada sorun yasama riskiniz oldukca fazladır.
     SAATLER

bu ise isviçre mekanizmadır ve orjinalinin benzeri degil aynısıdır.ömürlük mekanizmadir asla hiçbir problemle karşilasmazsiniz.
     SAATLER

buda orjinal saatte kullanılan mekanizma.resimleri verdigim mekanizmalar 775X serisindendir hiç biri tam olarak birbirininin aynısı degildir fakat bakarak ayrım yapabileceginiz noktalar bellidir bunları görmeniz için paylaştım.piyasanın kötü replicalar ile dolu olmasından dolayı insanlarda "bir replica orjinalinin basit bir kopyasıdır "fikri yaygınlaşmıştır fakat bu dogru degildir inanilmaz ayrıntılara sahip aynı malzeme ve mekanizmaya sahip orjinalinden cok cok zor ayrılabilen replicalar vardır.bu yazıyı koymamdaki amaç acık arttırma sitelerinde bilerek insanları kandırmayı amaçlayan replica satışı yapan satıcılarının gün geçtikçe sayı olarak artmasıdır.unutmayın arkadaşlar sadece 1 tane en iyi sinifi vardır ve buda 1.sınıf isviçre dir.geri kalan AAA replica ,+++ replica ,italyan eta ,genevre eta fln gibi kelimeler tamamen kandırmacadır.birde alt sınıf kalitesiz 50 usd lik replicaları 150 usd ye satan ve pahalı replicaları tercih etmeyin hepsi aynı kalite diyen satıcalar mevcut bunlarda tamamen kandirmacadir fakat burda dogru bir noktaya deginiyorlar oda bu satıcılardan daha beter olan ve asyayı isviçre fiyatına satan satıcılarında olması.1.sınıf isviçre replica pahalıdır arkadaşlar fakat bu fark maliyetten ileri gelir çindeki mekanizma 5 usd dir ,isviçredeki 150 usd ,biri teneke tabir ettigimiz metalden yapilir biri orjinalinde kullanılan çelikten ,birinde element olan gerçek safir vardir digeri siradan cam dır... bu farklarda devam eder gider.arkadaslar replica alirken cok şüpeci olun ve satıcıdan saatin her özelligini detaylı resimleri ile (alinti olmayacak)isteyin.detay farklarını anlamasanızda buna benzer topiclerden dogru bilgiye ulaşabilir hiç olmadı yurtdışındaki replica saat forumlarından yardım alabilirsiniz.ama bu tür satıcıların piyasada iş yapması aynı tarz yeni satıcıların piyasaya çıkmasına ve hakim olmasına neden olmakta.lütfen dikkat edin magdur olmayın.

Alıntıları Göster
    breguet ile ilgili hiç resim koymadık sanırım.saat tarihinde cok önemli ve köklü bir yere sahip olan firma tourbillonun da mucididir.1.sınıf isviçreleri mevcuttur cok nadir bulunur ve cok başarılı replicalardır.2 modelinin resimlerini paylaşıyorum.ilk modelde göstermelik degil gerçek tourbillon kullanılmaktadır.
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytuna -- 25 Şubat 2008; 15:55:38 >

• quote:

benimde beğenim ile tercihim farklıdır,örneğin boyasız bezelli modelleri tercih ederim buda diğerlerinin boyasının -sürtme vs.gibi nedenlerle- zamanla çıkma kaygısından kaynaklanmaktadır.
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: uskan

quote:

evet cok haklısınız bezel çelik üzerine gravürlü olmalı orjinal olanlarda bile boya bir süre içinde deforme olmakta.birde tarih kısımına cok dikkat ederim.tarihin fonu neyse kadranında öyle olmasını isterim.

• quote:

quote:

quote:

evet cok haklısınız bezel çelik üzerine gravürlü olmalı orjinal olanlarda bile boya bir süre içinde deforme olmakta.birde tarih kısımına cok dikkat ederim.tarihin fonu neyse kadranında öyle olmasını isterim.

Alıntıları Göster
    işte bu duygu ve düşüncelerle yacht master i ve benzeri tarzları beğeniyorum ya, o açıktaki boyalı bölümler o kadar pahalı saatlerde ne kadar çıkmaz denilsede bana pek inandırıcı gelmiyor, bu yüzden içim rahat etmez,ayrıca doğallıkdan uzaklaşması,boyanın o çeliğin güzelliğini gizlemesine de dayanamam.(bu arada sizden öğrenene kadar ben yacht master modelini bilmediğimden benzerliğinden ötürü submarinerin bir modeli sanıyordum)

• quote:

işte bu duygu ve düşüncelerle yacht master i ve benzeri tarzları beğeniyorum ya, o açıktaki boyalı bölümler o kadar pahalı saatlerde ne kadar çıkmaz denilsede bana pek inandırıcı gelmiyor, bu yüzden içim rahat etmez,ayrıca doğallıkdan uzaklaşması,boyanın o çeliğin güzelliğini gizlemesine de dayanamam.(bu arada sizden öğrenene kadar ben yacht master modelini bilmediğimden benzerliğinden ötürü submarinerin bir modeli sanıyordum)

Alıntıları Göster
    quote:

yact masterda birde bezel platinium cok güzel bir parlaklıga sahip.arada sitelere baksanıza belki 1.sınıf isviçreye rastlarsınız.bu arada audemars piguet te piyasada şaka gibi replicaları satıyorlar birde cok kaliteliymiş gibi laflarla allayıp pulluyorlar ama 1 allahın kulu sattıgı ürünün mekanizmasını koymuyor.
    1.sınıf isviçre t3 45 mm lik boyutuyla cok ihtişamlı ve güzel bir saat.
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

quote:

yact masterda birde bezel platinium cok güzel bir parlaklıga sahip.arada sitelere baksanıza belki 1.sınıf isviçreye rastlarsınız.bu arada audemars piguet te piyasada şaka gibi replicaları satıyorlar birde cok kaliteliymiş gibi laflarla allayıp pulluyorlar ama 1 allahın kulu sattıgı ürünün mekanizmasını koymuyor.
    1.sınıf isviçre t3 45 mm lik boyutuyla cok ihtişamlı ve güzel bir saat.
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 4 sayfa olmuş saatler ile ilgili ve richemont grouptan hiç bahsetmemişiz.bu grup güne africa menşeili remgro çatısı altında lüx tüketim markalarına sahiptir.ve bence dünyanın en büyügüdür.mücevherat,giyim ve saatler olarak en ünlü markalara sahiptir ben buradan sizlerle sadece saat markalarını paylaşıcagım.

VACHERON CONSTANTİNE
    IWC
    PANERAİ
    LANGE&SÖHNE
    JAEGER-LECOULTRE
    CARTİER
    MONTBLANC
    BAUME&MERCİER
    PİAGET
    VAN CLEEF&ARPELS

• quote:

arkadaslar diger topicteki replicalar ile ilgili bilgilere buradan yine devam edelim.panerai markası son zamanlarda sıkca replicaları ile piyasada duyulsada orjinaline rastlamak cok nadirdir,türkiyeye makpaş aş tarafından getirtilir istanbul ve izmir dışında satılmaz.1.sınıf isviçre replicaları orjinaline inanılmaz yakındır nerdeyse ayırt edilemez ve kullanılan mekanizmaları orjinalinde bulunan mekanizma oldugundan hiç bir problem cıkarmaz.fakat her marka replicada oldugu gibi panerai dada türkiyede asyalar isviçre diye satılmakta ve insanlarda o basit replicalari isviçre zannetmekte.
     SAATLER

bu asya replica mekanizmasıdır ve düşük kalite malzeme ile üretilir ucuzdur.bu mekanizmada sorun yasama riskiniz oldukca fazladır.
     SAATLER

bu ise isviçre mekanizmadır ve orjinalinin benzeri degil aynısıdır.ömürlük mekanizmadir asla hiçbir problemle karşilasmazsiniz.
     SAATLER

buda orjinal saatte kullanılan mekanizma.resimleri verdigim mekanizmalar 775X serisindendir hiç biri tam olarak birbirininin aynısı degildir fakat bakarak ayrım yapabileceginiz noktalar bellidir bunları görmeniz için paylaştım.piyasanın kötü replicalar ile dolu olmasından dolayı insanlarda "bir replica orjinalinin basit bir kopyasıdır "fikri yaygınlaşmıştır fakat bu dogru degildir inanilmaz ayrıntılara sahip aynı malzeme ve mekanizmaya sahip orjinalinden cok cok zor ayrılabilen replicalar vardır.bu yazıyı koymamdaki amaç acık arttırma sitelerinde bilerek insanları kandırmayı amaçlayan replica satışı yapan satıcılarının gün geçtikçe sayı olarak artmasıdır.unutmayın arkadaşlar sadece 1 tane en iyi sinifi vardır ve buda 1.sınıf isviçre dir.geri kalan AAA replica ,+++ replica ,italyan eta ,genevre eta fln gibi kelimeler tamamen kandırmacadır.birde alt sınıf kalitesiz 50 usd lik replicaları 150 usd ye satan ve pahalı replicaları tercih etmeyin hepsi aynı kalite diyen satıcalar mevcut bunlarda tamamen kandirmacadir fakat burda dogru bir noktaya deginiyorlar oda bu satıcılardan daha beter olan ve asyayı isviçre fiyatına satan satıcılarında olması.1.sınıf isviçre replica pahalıdır arkadaşlar fakat bu fark maliyetten ileri gelir çindeki mekanizma 5 usd dir ,isviçredeki 150 usd ,biri teneke tabir ettigimiz metalden yapilir biri orjinalinde kullanılan çelikten ,birinde element olan gerçek safir vardir digeri siradan cam dır... bu farklarda devam eder gider.arkadaslar replica alirken cok şüpeci olun ve satıcıdan saatin her özelligini detaylı resimleri ile (alinti olmayacak)isteyin.detay farklarını anlamasanızda buna benzer topiclerden dogru bilgiye ulaşabilir hiç olmadı yurtdışındaki replica saat forumlarından yardım alabilirsiniz.ama bu tür satıcıların piyasada iş yapması aynı tarz yeni satıcıların piyasaya çıkmasına ve hakim olmasına neden olmakta.lütfen dikkat edin magdur olmayın.

Alıntıları Göster
    seiko group hakkındada bilgi verelim.hattorri ve epson mekanizmaları olarak 2 bölümde incelenebilir komplike mekanizmalar auto relayler spring drive lar epson tarafından üretilir.sahip oldugu markalara gelince
    credor
     SAATLER

SAATLER

galante
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

wired
     SAATLER

SAATLER

alba
     SAATLER

SAATLER

pulsar
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

lorus

SAATLER

SAATLER

markalarına sahiptir.

• quote:

seiko group hakkındada bilgi verelim.hattorri ve epson mekanizmaları olarak 2 bölümde incelenebilir komplike mekanizmalar auto relayler spring drive lar epson tarafından üretilir.sahip oldugu markalara gelince
    credor
     SAATLER

SAATLER

galante
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

wired
     SAATLER

SAATLER

alba
     SAATLER

SAATLER

pulsar
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

lorus

SAATLER

SAATLER

markalarına sahiptir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar timberland in bir modelini beğendim ama içindeki makina nasıldır???
     SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

arkadaşlar timberland in bir modelini beğendim ama içindeki makina nasıldır???
     SAATLER

Alıntıları Göster
    merhabalar bu tarz saatlerde genel olarak miyota kullanılır eta quartz bile nadirdir.daha cok görsellik baz alınarak yapılan saatlerdir.

• quote:

merhabalar bu tarz saatlerde genel olarak miyota kullanılır eta quartz bile nadirdir.daha cok görsellik baz alınarak yapılan saatlerdir.

Alıntıları Göster
    arkadaslar inanılmaz bir replica sitesi buldumwww.perfectswiss.com
    sitede acıklamalar ve detaylar mevcut ürünler daha önce belirttigim gibi set halında kutulu sertificalı ve kesinlikle 1.sınıf isviçre
    su anda rolex bölümü mevcut diger markalar yakında yayınlanacakmıs.siteyi şiddetle tavsiye ediyorum eger en iyisini arayanlarınız varsa.
    bu arada sevgili uskan site 2006 yactmaster da indirim uyguluyor 764 usd.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Omega dan iyi saat var mı?

prestij markalarında şu marka şundan iyidir demek tam dogru olmaz.sizin tüketici olarak öncelik verdiginiz özelliklere uygunluk açısından modeller arası üstünlük olabilir.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Omega dan iyi saat var mı?

prestij markalarında şu marka şundan iyidir demek tam dogru olmaz.sizin tüketici olarak öncelik verdiginiz özelliklere uygunluk açısından modeller arası üstünlük olabilir.

Saol arkadaşım bunu öğrendiğim ii oldu.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.