Şimdi Ara

SAATLER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.891.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • panerai ile ilgili modelleri hakında resimlerle devam edelim.
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• unutmadan paylaşmam gereken bir nokta daha var bazi replicalar made in p.r.c diyerek satılmakta.bu özellikle yapılan bir aldatmacadır.p.r.c=People’s Republic of China demektir .türkçesi çin halk cumhuriyeti.
  • arkadaşlar birinden takas yoluyla replica breitling saat aldım..
    gerçi dış görünüş aynı fakat içine bi bakayım dedim mekanizması nasıl dedim bi baktım 5 ytl lik saatlerde kullanılan mekanizma mevcut..siz ne dersiniz bu işe?

ayrıca

tag huer markalı kaliteli replica saatim var bunu 150ytl ye isteyenler var vermedim.otomatik mekanizması mevcut..birebir replica ..koluma takınca bırakasım gelmiyor saati :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sol7dier -- 22 Şubat 2008; 3:29:34 >
  • almiş oldugunuz evet bir replica saat fakat işte burda önemli olan hangi siniftan bir replica.size sanırım çin olanlar denk gelmiş,en alt sınıf.
  • daha önceden asyaların özelliklerini veren bir yazi koymuştum buradan tekrar veriyorum.

Make Asian-made
    Movement China-made
    Hacking Signal No
    Gold Finish Fake Gold
    Color of Gold Too Shiny
    Stainless Steel Plated
    Weight Almost Exact Too light
    Water-Resist. None
    Crystal Plastic
    Wholesale Price $15-$30
    Retail Price $70-$150
    Warranty 1-3 months

sevgili sol7dier şimdi direk çinden kendisi ithal edenler ve çin sitelerinden getirtip burada satan satıcılar mevcut.o nedenle 30 usd ye alanda 100 usd ye alanda var.fakat ürün aynı ürün.benim şahsi fikrimi sordugun için söylüyorum ben 30 usd ye almiş olsamda iade ederdim.bundan sonrada eger replica saat alicaksan ve 1.sınıf isviçre düşünmezsen(nadir bulunur ve en az 700 ytlyi gözden cıkarman lazim) eta quartz mekanizmali olmadi miyota quartz mekanizmali japon sınıfı bir replica al.
  • bu aralar işlerim nedeniyle konudan biraz uzak kaldım,Yiğit bey sayesinde topik tam gaz gidiyor,çok yararlı,aydınlatıcı bilgiler için tekrar teşekkürler.
  • valla şöle az param olsun iyi bi saat alacam şimdilik 50 ytl lik casioya devam
  • arkadaslar satıcılar ile ilgili uyarılarda bulunmusken bosta kalmasın.sahibinden.com sitesinde şu satıcılara dikkat edin.
    Bleak_sea
    perperek007
    monkey2824
  • omega co-axial

• Merhaba arkadaşlar Casio OC-500 almayı düşünüyorum.Sizce saat nasıl?En fiyat araştırmasını sadece internetten baktım ama internet alışverişinede güvenmiyorm elden almak istiyorum sizce saat nasıl?Yada önere bileceğiniz benzer bir saat?
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

Merhaba arkadaşlar Casio OC-500 almayı düşünüyorum.Sizce saat nasıl?En fiyat araştırmasını sadece internetten baktım ama internet alışverişinede güvenmiyorm elden almak istiyorum sizce saat nasıl?Yada önere bileceğiniz benzer bir saat?

pm olarak gönderdiginiz sorunuzada buradan yanıt vermek isterim.öncelikle ef serisinde chronograph ve alarm yok basit bir model önermiyorum.oc serisine gelince ben size internetten almanizi öneririm eger türkiyeden helede elden alirsanız cok pahalıya alirsiniz.ben size bir kaç link veriyim fiyatlara bakın.internetten almaktanda korkmayın almak istediginiz modelin replicası yok eger tereddütünüz buysa.
    http://www.nowoclock.com/casio-oceanus-collection-chronograph-watch-oc500-.html

ebay.com.sg
    ama bu tür saatlerin en iyi alınabilecegi yer singapur ebay dir.buradan satıcıları araştırın feedback lerine bakarak biri ile temasa geçip modeli bulup bulamayacagını sordurun.benim size tavsiyem bu yönde olucaktır.

• Ben de panerai nin replikasını almak için bayagı bir arastırma yapmıstım zamanında fakat binbir kalitede replika oldugu için aldanmaktan korktugumdan dolayı bu işten vazgeçip orjinal saate devam ediyorum.Sonuçta görmeden netten alacağım saati hatta birkaç yabancı replika satan internet sitesiyle de konuştum ama pek güvenemedim.Ayrıca gümrüğe takılma ihtimali de fazla adama replika bu saat desen de her ne kadar replika olsa da pahalı oldugu belli ayrıca bu saatler orjinaline çok yakın yapılmaya çalısıldıgından saatçi bile bilmiyor orjinal mi değil mi gümrük memuru ne anlayacak.
  • Bu arada saati prestij olarak görüyor ve düşünüyorsanız orjinal saat alın derim nihayetinde 60bin dolarlık saat takmayacagınız bellidir otobüse biniyorsanız ya da ne işte çalıştığınızdan belli olur yani kolunuzda replika diye bağırmasın arkadaşlar derim gecen gün otobüs muavininin kolunda breitling saat gördüm parlak parlak dikkatimi çekti mümkün mü ama şekli güzel geldi takıyorsunuz ayrı ama bellidir yine de.Bu benim nacizane fikrimdir ama ben kullanırım arkadaşım derseniz de bilemem zevk de sizin seçim de sizin.Bu yazdıklarım tartışma yaratmak için yazılmamıştır forum konusu da çok güzel mekanizmalar hakkında da bayağı bilgi sahibi oldum takip etmeye de devam edeceğim.
  • bu da olayın farklı ve gerçek boyutu bende aynı fikirleri paylaşıyorum,ancak buradaki amaç (bence) başkalarına hava atmak ve bununla biryerlere gelmek değilde,beğendiğin, orijinal havasını mümkün olabildiğince teneffüs ettiğin,makinasının da birebir aynı olduğunu bildiğin saati, kendin için alıp egonu tatmin etmek olmalı, soran olursada bunun bir replika olduğunu söyleyebilmek en güzeli diye düşünüyorum.
    burada,yani 1. kalite replika olayındaki amaç marka takıntısı ve buna bağlı statü olayından çok uygun fiyata çok kaliteli saat sahibi olmak diye düşünüyorum,bu nedenle herkesce bilinen rolex ve benzeri markalardan ziyade (beğenilen modellerde bunlarda olabilir elbette) fazla bilinmeyen markalar benim için daha makbuldür.buradanda anlaşılacağı üzere 2. kalite ucuz replikalar söz konusu bile olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 20 Şubat 2008; 12:17:18 >
  • arkadaslar uzun zamandır aklımda graham markası ile ilgili bir yazı koymak geçmekteydi tamda sizin yorumlarınızı gördüm kısmet bugüneymiş.öncelikle graham markası chronograph ı ilk bulan george graham tarafından kurulmuş bir markadır ve kendine has orjinal bir dizayna sahiptir.türkiyede cok bilinmesede saatlarinin orjinal fiyatları 3000 euro dan 30.000 euroya kadarda degişmektedir.daha pahalı özel ve sınırlı üretimlerinin dışında.
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

• replica piyasasında genelde revaçta olan modeller bellidir ve graham gibi bir saatin ancak basit çin replicaları türkiyede bulunur.onlarda 10 m den zaten markayı bilen olsada olmasada ucuzlugunu hemen belli eder.
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

bu resimler googleda tarattıgımda önüme ilk çıkan satıcıların saatleri.50 ila 150 ytl arasında fiyatları bulunmakta ,içlerindeki mekanizmalar hakkındada hiç bir bilgi ve resim bulunmamakta.bildigimiz çin mekanizmalari.
    şimdi sizlere grahamın 1.sınıf isviçre replicalarını gösteriyorum.
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

buraya kadar 1.sınıf isviçreleriydi şimdide yukarıda degindigim swordfish ve chronofighter modellerinin orjinal resimlerini koyuyorum.
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• şimdi arkadaşlar orjinal ile 1.sınıf isviçre replicası arasında gerçekten ne fark görebiliyorsunuz?orjinali ile replikası arasında materyal kalitesi olarak hiç bir fark yoktur ayrıca 2 mekanizmada orjinal eta dır hatta aynıdır mekanizmalar 1e1 benzeridir demiyorum.şimdi gerçekten 4000-5000 euro verebilicek imkanınız olsa orjinalini alırmıydınız?benim şahsen saatlere karşı inanılmaz bir ilgim ve zaafim olsada verecek gücümde olsa inanın orjinalini almazdım.ve 1.sınıf isviçre replicasının fiyatıda 900 ytl yi geçmez,orjinal kutu ve sertificaları ile set olarak.ama dersenizki 100 ytl ye çin replicasını alırmısın işte onu asla almam.sizlerinde gerçekten dürüstçe fikirlerini cok merak etmekteyim.saygılar
  • Peki Graham'ın kurma kolunun bu kadar ilginç olmasının nedeni nedir?
    Bir de sağ kol için kurma kolu solda olan modeller üertmişler, bu tip modelleri üreten çok az marka var saanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 21 Şubat 2008; 0:03:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

Merhaba arkadaşlar Casio OC-500 almayı düşünüyorum.Sizce saat nasıl?En fiyat araştırmasını sadece internetten baktım ama internet alışverişinede güvenmiyorm elden almak istiyorum sizce saat nasıl?Yada önere bileceğiniz benzer bir saat?

pm olarak gönderdiginiz sorunuzada buradan yanıt vermek isterim.öncelikle ef serisinde chronograph ve alarm yok basit bir model önermiyorum.oc serisine gelince ben size internetten almanizi öneririm eger türkiyeden helede elden alirsanız cok pahalıya alirsiniz.ben size bir kaç link veriyim fiyatlara bakın.internetten almaktanda korkmayın almak istediginiz modelin replicası yok eger tereddütünüz buysa.
    http://www.nowoclock.com/casio-oceanus-collection-chronograph-watch-oc500-.html

ebay.com.sg
    ama bu tür saatlerin en iyi alınabilecegi yer singapur ebay dir.buradan satıcıları araştırın feedback lerine bakarak biri ile temasa geçip modeli bulup bulamayacagını sordurun.benim size tavsiyem bu yönde olucaktır.

yardımların için teşekkür ederim.

İnternetten almak konusunda biraz daha temkinli davranmak adına önlem alma yollarını araştırayım.tekrardan sağolun.

• quote:

Orjinalden alıntı: gonur

Peki Graham'ın kurma kolunun bu kadar ilginç olmasının nedeni nedir?

kesin olarak bende bilmiyorum fakat ingiliz savaş pilotları için chronograph ı başlatma durdurma ve calibrasyonu eldivenle sağ el başparmagı ile daha kolay ve hassas yapabilmeleri için bu denli büyük oldugunu okumuştum.birde panerailardaki gibi kilit görevide görmekte
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.