Şimdi Ara

SAATLER (1470. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.894.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14681469147014711472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Markafoni 6.30 6.45 gibi güncelliyor, evden 6.55 de çıkıyorum, yeni ürünleri görebiliyorum öyle söyleyeyim
  • Amazon kargoya vermiş ürünleri. Sorun çıkmazsa üç güne elimde olur muhtemelen.
  • markafoni sabah saat 06:30 da günceller.
  • markafoni'de orientlerin fiyatlarına baktım şimdi, saatcell'in fiyatlarının yanında sönük kalmış..saatcell'e stok gelirse oradan mako alacağım, markafoni'de yalan oldu
  • Beyler bu 2 saat arasında kaldım sizce hangisi?Ayrıca bu seikoya daha sonra deri kayış yada silikon yakışırmı makoda yakışıyor yani sıkılıca modlayabiliriz ?
     SAATLER
     SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: er-tay

quote:

Orijinalden alıntı: richy06

Beyler şu saat konusunda bana yardım edermisiniz daha önce konuşuldumu bilmiyorum bakamadım.Bileğim oldukça ince bu saatinde ölçülerini hiçbiyerde bulamadım.Tavsiye edermisiniz?http://www.hizlisaat.com/Cerruti-CRA006D221G,PR-30544.html

O fiyatı hakeden bir saat olmadığı için tavsiye etmem.

Saol hocam.Muadillerine bakınca normal gibi geldi fiyatı,görüntüde çok hoşuma gitti mağazalara baktım(ankara) bulamadım boyutlarıda biyerde yazmayınca onun için tereddüt ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: glazer

markafoni'de orientlerin fiyatlarına baktım şimdi, saatcell'in fiyatlarının yanında sönük kalmış..saatcell'e stok gelirse oradan mako alacağım, markafoni'de yalan oldu

Distribütör farkı Biri RESMI ,ORIENT TARAFINDAN ONAYLANAN (markafonide satılan saatler ASLAN SAAT güvencesi altındadır),diğeri ise paralel ithalat .fark bu yüzden .

http://www.orient-watch.com/support/distributors.html

sitede tek yetkili satıcı Aslan Saattir diyor. Karpa bunu düzelttirmeli o zaman ,adını Orientin sitesine koydurmalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 27 Şubat 2012; 2:01:19 >

• az önce markafoni'ye baktım da tüm otomatikler aynen duruyor.. herkes almış alacğı saati anlaşılan
  • Max.1.250,00 Tl
    İskelet saat marka ve model verebilecek olan var mı ?
  • Orient skeleton racing serisi, Türkiye'de bulma konusunda sorun yaşayabilirsiniz
  • Fossil marka saatleri tavsiye edermisiniz uzun ömürlü olurmu birde hangi ülkenin üretimidir...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEXTER41

Fossil marka saatleri tavsiye edermisiniz uzun ömürlü olurmu birde hangi ülkenin üretimidir...?

Çin malı mekanizma kullanır, kasaları sağlam değildir, komple çin malıdır. Hani tezgahta satılan saatlerden farkı, mekanizması biraz daha iyidir o kadar. Tavsiye edilmez.
  • quote:

Fossil marka saatleri tavsiye edermisiniz uzun ömürlü olurmu birde hangi ülkenin üretimidir...?

mekanizmaları genelde Japon Miyota'ya aittir. üretim yeri Çin'dir. 250TL den fazla para verilmeyecekse alınabilir fakat kasa kalitesi,kordon kalitesinde sınıfta kalabilir. Sonra bir kordona 50-60Tl isterlerse şaşmayın. Garanti hikaye bu konuda . Sadece saate garanti veriliyor ,kordonuna değil.
  • İlgilenen olursa, Orient Skeleton Racing saatimi satılığa çıkardım bugün.

http://tinyurl.com/6omrxfu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 23 Şubat 2012; 13:52:46 >
  • quote:

Çin malı mekanizma kullanır, kasaları sağlam değildir, komple çin malıdır. Hani tezgahta satılan saatlerden farkı, mekanizması biraz daha iyidir o kadar. Tavsiye edilmez.

quote:

mekanizmaları genelde Japon Miyota'ya aittir. üretim yeri Çin'dir. 250TL den fazla para verilmeyecekse alınabilir fakat kasa kalitesi,kordon kalitesinde sınıfta kalabilir. Sonra bir kordona 50-60Tl isterlerse şaşmayın. Garanti hikaye bu konuda . Sadece saate garanti veriliyor ,kordonuna değil.

Anladım teşekkürler.Peki 250-280 liraya fiyat performansı en uygun metal kordonsuz ve dijital olmayan içinde küçük göstergeleri olan hangi modelleri önerirsiniz...
  • Valjoux 7750 li Bulova Accutron umu satıyorum. Bu fiyata Valjoux 7750 sahibi olmak isteyenler ilanıma bir göz atsın :http://forum.donanimhaber.com/m_57761372/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Deri kayışlı fossil marka saatim vardı 1 yılda kayışı pert 2. yılını doldurdukdan sonra kenarı bıraktım ekran buhu yaptı kasa ve cam cizik içinde öyle hor kullanmadım resimde koyayım:D Kısacası ben tavsiye etmiyorum.

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

Nautica ve Invicta

Tecrubeli arkadaşlar bu iki marka için ne diyorsunuz, pek bilgim yok çevremde isteyenler var emin olmadan tavsiye etmek istemedim.

cevap verebilecek bilgili bir arkadaş arıyorum
  • quote:

quote:

Nautica ve Invicta

Tecrubeli arkadaşlar bu iki marka için ne diyorsunuz, pek bilgim yok çevremde isteyenler var emin olmadan tavsiye etmek istemedim.

Tabiiki o fiyata alinabilecek daha iyi saatler var ama ikiside kotu marka sinifina girmez. Kotunun iyisi diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRhero

quote:

quote:

Nautica ve Invicta

Tabiiki o fiyata alinabilecek daha iyi saatler var ama ikiside kotu marka sinifina girmez. Kotunun iyisi diyelim.

Tahmin ettiğim gibi hocam, çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için,

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 14681469147014711472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.