Şimdi Ara

SAATLER (1469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.894.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14671468146914701471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolfire

Amazon'dan Invicta 9094 Pro Diver siparişi verdim bakalım. Gelişmeler hakkında bilgileri buradan paylaşacağım. Hadi hayırlısı.

http://www.amazon.com/gp/product/B0009P66Z4/ref=oh_o00_s01_i00_details

Saat gercekten guzel iyi gunlerde kullan.
    Gumruge takilabilir…!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Türkiye'deyim, gönderiyor fakat her modeli değil.

gelişmelerden haberdar edin hocam bizi, bende alabilirim o zaman amazon'dan durum böyleyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miragle

quote:

Amazon'dan Invicta 9094 Pro Diver siparişi verdim bakalım. Gelişmeler hakkında bilgileri buradan paylaşacağım. Hadi hayırlısı.

Gumruge takilabilir…!

Güle güle kullanın.

Gümrükte sorun olmaz. Saat 78 dolar (75 euronun altında). Amazondaki siparişinizin olduğu sayfanın ve kredi kartı ekstrenizin 2'şer adet fotokopisini yanınızda götürün. (Kıllandıkları zaman sanırım kredi kartı ekstresinin orjinalini de istiyorlarmış ama bunda sorun olmaz bence)

Edit: Bu arada amazonun gönderdiğini ben de bilmiyordum. 75 euronun altında diyemi gönderiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 20 Şubat 2012; 10:19:28 >

• quote:

Türkiye'deyim, gönderiyor fakat her modeli değil.

kargo ücreti ne kadar istediler ? :D
  • Arkadaşlar yarın markafonide Orient kampanyası var,
    Bilgilerinize.
  • Nautica ve Invicta

Tecrubeli arkadaşlar bu iki marka için ne diyorsunuz, pek bilgim yok çevremde isteyenler var emin olmadan tavsiye etmek istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Ayrı forum için o kadar çabaladık, güzel bir forum açıldı, ama ısrarla bu konuya yazılmasını anlayamıyorum.

Bu konudaki en büyük şikayet çok fazla mesaj yazıldığı için bazı mesajların görülmemesi ve cevaplanmaması idi.

SAATLER konusuna ısrarla yeni mesaj yazılması halinde forum açılmasının hiç bir pratik sonucu kalmadığı fikrindeyim.

Polemik kesinlikle haklı.

+35.5
  • quote:

Enteresanmış gerçekten, E-Bay'i biliyordum da Amazon'un Türkiye'ye ürün gönderdiğinden haberim yoktu.
  • Puma marka saatlerin genel olarak mekanizması nasıldır uzun ömürlü olurmu tavsiye edermisiniz...
  • Beyler şu saat konusunda bana yardım edermisiniz daha önce konuşuldumu bilmiyorum bakamadım.Bileğim oldukça ince bu saatinde ölçülerini hiçbiyerde bulamadım.Tavsiye edermisiniz?http://www.hizlisaat.com/Cerruti-CRA006D221G,PR-30544.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi richy06 -- 20 Şubat 2012; 17:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEXTER41

Puma marka saatlerin genel olarak mekanizması nasıldır uzun ömürlü olurmu tavsiye edermisiniz...

Bağda-bahçede, tadilat yaparken falan kullandığım ve 20 TL verdiğim kalitesiz DeFacto saat çok uzun süredir hayatta (İnanılır gibi değil). Puma'dan saat alınmaz, benim gibi kullanacaksanız eğer ve ucuzsa mümkün olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Enteresanmış gerçekten, E-Bay'i biliyordum da Amazon'un Türkiye'ye ürün gönderdiğinden haberim yoktu.

ben de seiko sndc87ye baktım. 40,5$ kargo ücreti yazıyordu kargo ücretine emin olmak lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: mck55

istediğiniz bir model var mı yurtdışından getirteyim

diesel dz4243 nekadar eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderty

quote:

Orijinalden alıntı: Miragle

quote:

Gumruge takilabilir…!

Güle güle kullanın.

Gümrükte sorun olmaz. Saat 78 dolar (75 euronun altında). Amazondaki siparişinizin olduğu sayfanın ve kredi kartı ekstrenizin 2'şer adet fotokopisini yanınızda götürün. (Kıllandıkları zaman sanırım kredi kartı ekstresinin orjinalini de istiyorlarmış ama bunda sorun olmaz bence)

Edit: Bu arada amazonun gönderdiğini ben de bilmiyordum. 75 euronun altında diyemi gönderiyor acaba?

Amazon'dan daha önce kinect (XBOX aparatı) ve oyun CD'leri almıştım. Bu ilk saat siparişim oluyor.

Kargo normalde 35 $ bu saat için. Fakat ben başka ürünlerde aldığım için bu ürün başına düşen kargo yaklaşık 12$ oldu. Amazon gümrüğe takılmasın diye ayrı gönderiyor siparişleri. Benim toplam siparişim 175 dolar civarında. Amazon'a baktım biraz önce iki ayrı gruba bölmüş siparişimi. İkisi de 75 euro altında. tabi sonuca bakmak lazım kesin konuşmak için.

Bu arada ilginç bir durum var; biraz pahalı bir saat aldığınızda, amazon üzerine ayrıca vergi de ekliyor. Tahminime göre gümrük vergisini de peşin tahsil edip sorunsuz şekilde ürünü göndermek istiyorlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Amazon'dan daha önce kinect (XBOX aparatı) ve oyun CD'leri almıştım. Bu ilk saat siparişim oluyor.

Kargo normalde 35 $ bu saat için. Fakat ben başka ürünlerde aldığım için bu ürün başına düşen kargo yaklaşık 12$ oldu. Amazon gümrüğe takılmasın diye ayrı gönderiyor siparişleri. Benim toplam siparişim 175 dolar civarında. Amazon'a baktım biraz önce iki ayrı gruba bölmüş siparişimi. İkisi de 75 euro altında. tabi sonuca bakmak lazım kesin konuşmak için.

Bu arada ilginç bir durum var; biraz pahalı bir saat aldığınızda, amazon üzerine ayrıca vergi de ekliyor. Tahminime göre gümrük vergisini de peşin tahsil edip sorunsuz şekilde ürünü göndermek istiyorlar.

Ürün satın alırken fiyat olarak üst limit nedir peki ve alışveriş tamamlanırken kargo ücreti bilgilerini belirtiyor mu?

• Hocam onay kısmına gelidiğinizde kargo, vergi gibi tüm bilgileri veriyor ayrıntılı olarak. Belli bir üst limit yoktur sanırım. Denemek lazım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Hocam onay kısmına gelidiğinizde kargo, vergi gibi tüm bilgileri veriyor ayrıntılı olarak. Belli bir üst limit yoktur sanırım. Denemek lazım.

Anladım, inceleyeyim bari bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan2017

Arkadaşlar yarın markafonide Orient kampanyası var,
    Bilgilerinize.

Sağol @ozan2017

Satış saat kaçta başlıyor markafonide?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sundial

quote:

Orijinalden alıntı: ozan2017

Arkadaşlar yarın markafonide Orient kampanyası var,
    Bilgilerinize.

Sağol @ozan2017

Satış saat kaçta başlıyor markafonide?

Sabah 7:00 yada 8:00 tam emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: richy06

Beyler şu saat konusunda bana yardım edermisiniz daha önce konuşuldumu bilmiyorum bakamadım.Bileğim oldukça ince bu saatinde ölçülerini hiçbiyerde bulamadım.Tavsiye edermisiniz?http://www.hizlisaat.com/Cerruti-CRA006D221G,PR-30544.html

O fiyatı hakeden bir saat olmadığı için tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 14671468146914701471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.