Şimdi Ara

SAATLER (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.892.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    forum tam gaz gidiyor ve hergün okumaktan büyük bir zevk alıyorum.
    bugünlerde koleksiyonum için deri kayışlı siyah ve büyük kadranlı klasik bir saat arıyorum.
    netten birçok yere baktım ama zevkime hitap eden bir model bulamadım.
    daha doğrusu çok çeşit yoktu.
    100-150 ytl ye kadar verebilirim.
    yönlendirebileceğiniz marka/modeller varmı?
    şimdiden teşekkür ederim..

mesela bir örnek ;
    tabi sportif yanı biraz daha ağır ama bu tarzda olup da klasik olan saate pek rastlayamadım.

http://www.sahibinden.com/baba_dan_u-_boat_large_erkek_kol_saatiWQQaXQQ5393537WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueduck -- 23 Nisan 2008; 2:12:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blueduck

yiğit bey iyi akşamlar.
    bugünlerde koleksiyonum için deri kayışlı siyah ve büyük kadranlı klasik bir saat arıyorum.

mesela bir örnek ;
    tabi sportif yanı biraz daha ağır ama bu tarzda olup da klasik olan saate pek rastlayamadım.

http://www.sahibinden.com/baba_dan_u-_boat_large_erkek_kol_saatiWQQaXQQ5393537WQQpXQQdisplayitem

merhabalar emre bey kolleksiyona tam gaz devam ediyorsunuz kaç olucak bu saatle birlikte?
    siz büyük deri kordon ve klasik dediginizde benim aklima ilk gelen railmaster xxl tam 49mm lik boyuta sahip elden kurmali benimde cok begendigim bir model içindede eta 6498-2 vardır.
     SAATLER

• sevgili Azizim bu videoda senin için.
    zenith zero-g
  • teşekkür ederim güzel video
  • omega raılmaster xxl 6498 unitas modifiyesi
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

yiğit bey iyi akşamlar.

mesela bir örnek ;

merhabalar emre bey kolleksiyona tam gaz devam ediyorsunuz kaç olucak bu saatle birlikte?
    siz büyük deri kordon ve klasik dediginizde benim aklima ilk gelen railmaster xxl tam 49mm lik boyuta sahip elden kurmali benimde cok begendigim bir model içindede eta 6498-2 vardır.
     SAATLER

şu an elimde tag mercedes , breitling bentley , chopard mille miglia ve lange schöne replikaları var.
    bu klasik saatle beraber 5 tane olucaklar inşallah.
    yolladığınız omega gerçekten de tam istediğim gibi
    bu kadar isabetli bir seçim baklemiyordum açıkçası harikasınız :)
    modelini yazdım aldığım kişiden getirmesini isteyeceğim umarım bulabilir.
    yardımlar ve öneriler süper çok teşekkür ederim

• Bu saat bugün elime geçti, fakat ayarlamada sorun yaşıyorum. Nasıl ayarlanıyor, vida kolu çeilmiyor, zorlamak ta istemiyorum?

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 23 Nisan 2008; 14:03:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

Bu saat bugün elime geçti, fakat ayarlamada sorun yaşıyorum. Nasıl ayarlanıyor, vida kolu çeilmiyor, zorlamak ta istemiyorum?

SAATLER

kuma kolu vidalı olabilir ama casıo bu sistemi kullanıyor mu bilmiyorum.kurma kolunu tersi yöne yani aşağıya doğru çevirin.rolex tipi kurma kolu olabilir...Eğer yine kurma kolunda bir problem yaşıyorsanız saatçinize götürmeniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 23 Nisan 2008; 16:11:45 >

• Yaklaşık 1 haftadır forumu takip ediyorum ve yazılanları baştan sona okudum, gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş, öncelikle emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.
    Bu arada merak ettiğim bazı şeyleri de sizlerden öğrenebileceğimi düşünüyorum;
    Yazılanlardan anladığım kadarıyla yurtdışından saat almak daha ekonomik, peki hangi ülkede hangi marka saatler daha ucuz?
    Örneğin Amerika'da arkadaşlarım var ve zaman zaman Türkiye'ye gelip gidiyorlar, Amerika'da saatler ülkemize göre daha ucuzmudur?
    Eğer öyleyse 100 - 200 $ civarında fiyatı olan tavsiye edebileceğiniz markalar hangileridir?
    Tavsiye ettiğiniz markalar üzerinden yapacağım tercihleri yine sizlere danışmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bohem75

Yaklaşık 1 haftadır forumu takip ediyorum ve yazılanları baştan sona okudum, gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş, öncelikle emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.
    Yazılanlardan anladığım kadarıyla yurtdışından saat almak daha ekonomik, peki hangi ülkede hangi marka saatler daha ucuz?
    Örneğin Amerika'da arkadaşlarım var ve zaman zaman Türkiye'ye gelip gidiyorlar, Amerika'da saatler ülkemize göre daha ucuzmudur?
    Eğer öyleyse 100 - 200 $ civarında fiyatı olan tavsiye edebileceğiniz markalar hangileridir?
    Tavsiye ettiğiniz markalar üzerinden yapacağım tercihleri yine sizlere danışmayı düşünüyorum.

yurtdışında saatlerin daha ucuz olduğu söylenemez fakat bazı alışveriş sitelerinde yurtdışından gümrük vergisi ödenmeden kaçak yollarla saat getirildiği için ucuz saatlere rastlayabiliyoruz ancak replica saatlerin yurt dışındaki fiyatlarına bakacak olursak ülkemize göre daha pahalı olduğunu söyleyebiliriz.100-200 dolar civarı bir para ayırıyorsanız seıko çok iyi bir tercih olabilir.makineleri oldukça dirayetlidir.ne tür saatlerden hoşlandığınızda önemlidir chronolu mu yoksa klasik saatler mi.

• GRAHAM SWORDFİSH&CHRONOFİGHTER
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 23 Nisan 2008; 19:05:23 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

yiğit bey iyi akşamlar.

mesela bir örnek ;

SAATLER

şu an elimde tag mercedes , breitling bentley , chopard mille miglia ve lange schöne replikaları var.
    bu klasik saatle beraber 5 tane olucaklar inşallah.
    yolladığınız omega gerçekten de tam istediğim gibi
    bu kadar isabetli bir seçim baklemiyordum açıkçası harikasınız :)
    modelini yazdım aldığım kişiden getirmesini isteyeceğim umarım bulabilir.
    yardımlar ve öneriler süper çok teşekkür ederim

emre bey umarım bulabilirsiniz birde 100-150 ytl ye alırsanız mükemmel olur.özellikle Azizim beyin paylaştıgı resimlerdeki mekanizmayı tercih etmenizi öneririm railmaster replicalarında daha iyi bir mekanizma yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: bohem75

Yaklaşık 1 haftadır forumu takip ediyorum ve yazılanları baştan sona okudum, gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş, öncelikle emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.

merhabalar eger öyle bir fırsatınız varsa kesinlikle kullanın ucuza alırsınız özellikle ebay den bir fiyat taraması yapın o size bir fikir vericektir.buldugunuz markalarıda foruma koyun bilgilerimizi paylaşalim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

omega raılmaster xxl 6498 unitas modifiyesi
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

saatleri aldığım kişi bulabileceğini söyledi araştıracak umarım bulur. sabırsızlıkla bekliyorum.
    azizim beyin foruma resimlerini koyduğu saati bir saat sitesinden buldum. resimleri de zaten bu siteden almış.
    saatin değeri için biçilen fiyat 210$ yani yaklaşık 270 ytl.
    bana oldukça fazla geldi bu fiyat ama siz mekanizmasının çok iyi olduğunu söylediniz.
    sizce bu saate 270 ytl verilirmi bu parayı hakeden bir mekanizmaya sahip bir saatmi?
    eğer hakediyorsa vermeyi gerçekten düşünürüm tabi eğer saatçim bu modeli bulamazsa.

• ama orijinal eta değil modifiye eta yani asya etası isviçre etayı bu fiyattan bulamazsınız.ama calibrenin nikel oranı yüksek tel maşa değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 23 Nisan 2008; 23:10:48 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

omega raılmaster xxl 6498 unitas modifiyesi

saatleri aldığım kişi bulabileceğini söyledi araştıracak umarım bulur. sabırsızlıkla bekliyorum.
    azizim beyin foruma resimlerini koyduğu saati bir saat sitesinden buldum. resimleri de zaten bu siteden almış.
    saatin değeri için biçilen fiyat 210$ yani yaklaşık 270 ytl.
    bana oldukça fazla geldi bu fiyat ama siz mekanizmasının çok iyi olduğunu söylediniz.
    sizce bu saate 270 ytl verilirmi bu parayı hakeden bir mekanizmaya sahip bir saatmi?
    eğer hakediyorsa vermeyi gerçekten düşünürüm tabi eğer saatçim bu modeli bulamazsa.

emre bey eger 150 ytl ye bulursanız gerçekten kaçırmayın derim mekanizma olarakta iyi bir asya mekanizma aynı sizin son aldıgınız mille miglia gibi.ama onuda yanlış hatırlamıyorsam 150 ytl ye almıştınız o nedenle şimdi bu saate sizin gibi imkanı olan ve bulabilen birinin 270 ytl vermesi beni şaşırtır.

• satıcının diğer saatlerine şöyle bir göz attım az çok bildiğim modeller bulunuyor içlerinde.
    Ancak satıcı bence fazla fiyat istiyor (genel olarak) ortalama %30-%35 fazla geldi bana fiyat.
    bu oranı omegaya uyguladığımda 180-200 ytl civarı bir fiyat çıkıyor ortaya.
    fiyatın fazla gelmesinin sebebi de bu zaten yoksa omega dan anladığımdan değil :)
  • evet yiğit bey bende böyle düşünmüştüm önceleri 100 ytl den fazla vermezdim.
    en son aldığım chopard mille miglia yı görünce 150 ytl yi hakettiğini düşündüm vede verdim.
    ama replika bir saate 270 ytl vereceğimi bende pek zannetmiyorum.
    siz mekanizması çok iyi dediğinizde acaba verilir mi diye biran düşündüm sadece.
    ben en iyisi sabırla satıcımdan gelecek haberi bekleyeyim
    bu arada buna benzer beğendiğiniz klasik saatler varsa onları da öğrenmek isterim
    elimde ne kadar çok çeşit olursa bulma şansım da o kadar yükselecektir.
  • quote:

satıcının diğer saatlerine şöyle bir göz attım az çok bildiğim modeller bulunuyor içlerinde.
    Ancak satıcı bence fazla fiyat istiyor (genel olarak) ortalama %30-%35 fazla geldi bana fiyat.
    bu oranı omegaya uyguladığımda 180-200 ytl civarı bir fiyat çıkıyor ortaya.
    fiyatın fazla gelmesinin sebebi de bu zaten yoksa omega dan anladığımdan değil :)

zaten sizin o chopard a verdiginiz miktar gerçekten cok güzel hatta bir arkadas daha forumdan o modeli istiyordu bende direk size yönlendirdim zaten.ben pek yurt içi piyasasına bakmıyorum fakat sizden sonra gerçektende fiyatlar pahalı gelmekte.
  • evet gerçekten de fiyatlar oldukça fahiş özelliklede alışveriş sitelerinde.
    Birde düşününki benim saatçim bu saatlerden baya kar ediyor.
    Çok kez ağzını aramama rağmen bana çok detaylı bilgi vermedi.
    yurtdışı yada istanbul diyip geçiştiriyor sadece.
    ana kaynağını öğrenebilsem herhalde iş koleksiyonuda aşar
    tüm sevdiklerime 3 er 5 er alırım :)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.