Şimdi Ara

Saatler Geri Alınınca HTC ler Sapıttı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bruer

Bu ayarlar bende çıkmıyor nedendir yaw
    quote:

Orijinalden alıntı: OFLU55

Arkadaşlar müjdeeeeeee........
    Sorunu şöyle hallediyoruz;

Ayarlar-->
    Bağlantılar-->
    İletişim yöneticisi-->
    Telefon ayarlarını değiştir-->
    Telefon hizmetleri-->

Çıkan listede aşağıya inip saat eşitlemesi seçeneğine basıp ayarları al diyoruz

'otomatik zaman değişim bölgesi ve saat' seçeneğinin işaretni kaldırıp ok diyoruz ve sorun geçiyor!!!

Yardımlarından ötürü "gökhan383" kardeşimize teşekkür ederiz...

Bende 'otomatik zaman değişim bölgesi ve saat' seçeneğinin çıkıyori liste yok...

Start -> Settings -> Connections (alttaki sekme) -> Comm Manager -> Settings (sağ alt köşede) -> Phone -> TimeZone altında

Ancak bende işaretli olduğu halde sorun yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergozen -- 7 Kasım 2010; 16:29:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bruer

Dostum batarya sorununu nasıl çözdün ?BEn androidden sırf bu yüzden çıktım .Bataryam 1 gün dayanmıyordu .
    quote:

Orijinalden alıntı: YoK

HTC HD2 de android with sense (mdeejay versiyonu) kullanıyorum böyle bir sıkıntım yok. Saati de kendi geri aldı. Tıkır tıkır çalışıyor.

Çözemedim ki :) Telefonu çok kurcalamazsam rahat 2 gün gidiyor. Ama oyun internet vs vs kurcalarsam 1 gün anca dayanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 7 Kasım 2010; 17:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahucarer

HTC HD2 uzerindeki saat fonksiyonu 2 sekilde guncellenir.

1 - Internetten online olarak senkronize edilir.
    2 - GSM sebekeniz yani servis saglayiciniz uzerinden kontrol edilir.

Duzeltmek icin her ikisini de kapatalim. Sizlerin yaptigi sadece 1. kapatmak...

Asagidaki yolu izleyerek secili olan kutuyu kaldiriniz.

TR: Baslat/Ayarlar/Kisisel/Telefon/GSM-UMTS hizmetleri/Saat Esitlemesi/

ING: Phone/Menu/Options/Menu/Network Selection/GSM-UMTS Services/Time Synchronisation/

böylece sorun çözüldü

böyle bir çözümde var bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tazzz77 -- 8 Kasım 2010; 12:05:49 >
  • An itibari ile HTC Touch 2 'ye "Quick GPS" güncellemesi geldi. Muhtemelen saat sorunu çözüldü...
  • Beyler selam,
    HTC den cevap geldi ben yaptım düzeldi ,1 gündür normal kullanıyorum .
    Bilginize ...

Konu ile ilgili bahsetmis oldugunuz problem sunuculardan kaynakli Turkiye uzerinde genel bir problemdir bu problemin cozumu icin calismalarimiz hizla devam etmektedir.

Saat probleminizi manuel olarak cozmek icin asagidaki adimlari telefonunuza uygulayiniz.

Baslat>>Ayarlar>>Menu>>Tum Ayarlar>>Kisisel>>Telefon>>GSM/UMTS Hizmetleri>>Saat esitle>>Ayrantilari Al>>Otomatik zaman degisim bolgesi ve saat - isaretini kaldiriniz.
  • benim başımada geldi, hem komik hemde sinir bozucu olan, ilk sabah alarm çalmaya başladı, uyandım işe gidecem diye, bir baktım saat sabahın 4 ü :)
  • benim telefon da (Touch P3450) otomatik güncelleme yaptı fakat bi sıkıntı yok. Daha doğrusu sizin nasıl oldu bilmiyorum da sabah saat güncellemesi onayı istedi onaylayınca saat geri alındı(telefon gece kapalı olduğu için)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.