Şimdi Ara

Saatler Geri Alınınca HTC ler Sapıttı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün saatler geri aldıktan sonra HTC Touch 2 telefonum otomatik olarak saati 1 saat geri aldı fakat ilerleyen saatlerde telefon uyku moduna geçince yada FLO sayfası değişince saat 1 er saat ileri atlamaya başladı. Forumları araştırdığım kadarıyla birçok farklı model HTC kullanıcısında aynı sorunlar oluşmaya başladı. Denemediğin şey kalmadı hatta HARTRESET bile attım ama sorun düzelmedi... Kafayı yemek üzereyim...
    Lütfen sorunu çözebilen varsa yardımcı olsun.
    Saygılar....

• Arkadaşlar yokmu yardımcı olacakkkkkk......
  • quote:

Orijinalden alıntı: OFLU55

Arkadaşlar yokmu yardımcı olacakkkkkk......
    Arkadaşlar müjdeeeeeee........
    Sorunu şöyle hallediyoruz;

Ayarlar-->
    Bağlantılar-->
    İletişim yöneticisi-->
    Telefon ayarlarını değiştir-->
    Telefon hizmetleri-->

Çıkan listede aşağıya inip saat eşitlemesi seçeneğine basıp ayarları al diyoruz

'otomatik zaman değişim bölgesi ve saat' seçeneğinin işaretni kaldırıp ok diyoruz ve sorun geçiyor!!!

Yardımlarından ötürü "gökhan383" kardeşimize teşekkür ederiz...
  • quote:

Ayarlar-->
    Bağlantılar-->
    İletişim yöneticisi-->
    Telefon hizmetleri-->

'otomatik zaman değişim bölgesi ve saat' seçeneğinin işaretni kaldırıp ok diyoruz ve sorun geçiyor!!!

Alıntıları Göster
    iyi de bu çözüm değil, otomatik zaman değişim bölgesinde ki tıkı kaldırınca saatlerin ileri geri alınması durumunda otomatik olarak ayarlama imkanı ortadan kalkıyor, eşimin telefonu htc saat sapıttı bende tıkı kaldırdım ama manuel saat ayarlaması yaptıktan sonra ne anlamı kaldı ki
    manuel değil de otomatik ayarlamada ki sorunu nasıl çözebiliriz fikri olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: outdoor

iyi de bu çözüm değil, otomatik zaman değişim bölgesinde ki tıkı kaldırınca saatlerin ileri geri alınması durumunda otomatik olarak ayarlama imkanı ortadan kalkıyor, eşimin telefonu htc saat sapıttı bende tıkı kaldırdım ama manuel saat ayarlaması yaptıktan sonra ne anlamı kaldı ki
    manuel değil de otomatik ayarlamada ki sorunu nasıl çözebiliriz fikri olan var mı

Alıntıları Göster
    ya ben de sinir oldum sanki telefon dalga geçior benimle 1 saat geri alıyorum bi bakıyorum tekrar ileri almıs en sonunda dalga geçer gibi her saat bası 2 saat ileri almaya basladı az önce düzeltim gene düzeltmeden önce 22 48 i gösteriyodu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 2 Kasım 2010; 11:54:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

ya ben de sinir oldum sanki telefon dalga geçior benimle 1 saat geri alıyorum bi bakıyorum tekrar ileri almıs en sonunda dalga geçer gibi her saat bası 2 saat ileri almaya basladı az önce düzeltim gene düzeltmeden önce 22 48 i gösteriyodu :D

Alıntıları Göster
    HTC telefonla destek hattıyla görüştüm, konu hakkında bilgileri var ve bununla ilgili çalışma başlatmışlar.En kısa sürede muhtemelen yama yayınlayacaklarmış...
  • quote:

Arkadaşım zaten durumun normal olduğunu iddaa eden yok. Bu tamamen HTC nin DEFOSUDUR. HTC de bunun farkında ve çalışma yaptıklarını iletiyorlar. Biz sadece şuanki maduriyeti gidermek için bulduğunuz geçici çözümü paylaşıyoruz.
  • quote:

quote:

Arkadaşım zaten durumun normal olduğunu iddaa eden yok. Bu tamamen HTC nin DEFOSUDUR. HTC de bunun farkında ve çalışma yaptıklarını iletiyorlar. Biz sadece şuanki maduriyeti gidermek için bulduğunuz geçici çözümü paylaşıyoruz.

Alıntıları Göster
    Herşeyi düzeltip kısaltıyorum ;

BEnimkininde saati uçup gidiyordu , üstteki arkadaşın dediği yolla manuel'e alıdım , zaten HTC türkiye'yi aradığımdada onalrda öyle dediler.

Ve ; Şuan DÜNYA üzerindeki BÜTÜN HTC'lerde aynı dert varmış... Otomatik olarak düzelecekmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorlinux -- 3 Kasım 2010; 15:55:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorlinux

Herşeyi düzeltip kısaltıyorum ;

BEnimkininde saati uçup gidiyordu , üstteki arkadaşın dediği yolla manuel'e alıdım , zaten HTC türkiye'yi aradığımdada onalrda öyle dediler.

Ve ; Şuan DÜNYA üzerindeki BÜTÜN HTC'lerde aynı dert varmış... Otomatik olarak düzelecekmiş...

Alıntıları Göster
    Beyler çözümü bulan var mı sadece 6-7 kişinin mi başnıa geldi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bruer

Beyler çözümü bulan var mı sadece 6-7 kişinin mi başnıa geldi bu ?

Alıntıları Göster
    6-7 kişi mi? Bütün PDA, PPc ve WM forumlarında binlerce HTC sahibi aynı dertten muzdarip. HTC Sense'e özel bir bug bu. Yukarıda arkadaşın bahsettiği şekilde otomatik ayar seçeneğini kapatın ve sonra saati manuel ayarlayın. Buradaki ayara bir dahaki dönem değişimine kadar (veya dünya üzerinde farklı bir saat dilimine geçene kadar) ihtiyaç yok zaten. Birkaç gün içerisinde HTC bir düzeltme yaması mutlaka çıkartacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

6-7 kişi mi? Bütün PDA, PPc ve WM forumlarında binlerce HTC sahibi aynı dertten muzdarip. HTC Sense'e özel bir bug bu. Yukarıda arkadaşın bahsettiği şekilde otomatik ayar seçeneğini kapatın ve sonra saati manuel ayarlayın. Buradaki ayara bir dahaki dönem değişimine kadar (veya dünya üzerinde farklı bir saat dilimine geçene kadar) ihtiyaç yok zaten. Birkaç gün içerisinde HTC bir düzeltme yaması mutlaka çıkartacaktır.

Alıntıları Göster
    HTC falan yalan oldu desenize. Nerden aldık şu aleti yaa. Yamamk bu kadar mı zor oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: sebo61

HTC falan yalan oldu desenize. Nerden aldık şu aleti yaa. Yamamk bu kadar mı zor oluyor?

Alıntıları Göster
    bana tefondan sorduğum adam muhtemelen otomatik düzelir dedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorlinux

bana tefondan sorduğum adam muhtemelen otomatik düzelir dedi...

Alıntıları Göster
    Touch pro2 kllanıyorum WM6.5 yüklemiştim şubat gibi ve üzerine SPB mobile sense yaması kurulu yani orjinal HTC sense kullanmıyorum. Saat değişimi tarihinde ise otomatik ayarlayayım mı dedi OK dedim ve şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı saatte. Sanırım HTC sense de sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Touch pro2 kllanıyorum WM6.5 yüklemiştim şubat gibi ve üzerine SPB mobile sense yaması kurulu yani orjinal HTC sense kullanmıyorum. Saat değişimi tarihinde ise otomatik ayarlayayım mı dedi OK dedim ve şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı saatte. Sanırım HTC sense de sıkıntı var.

Alıntıları Göster
    HTC HD2 de android with sense (mdeejay versiyonu) kullanıyorum böyle bir sıkıntım yok. Saati de kendi geri aldı. Tıkır tıkır çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 5 Kasım 2010; 15:15:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

HTC HD2 de android with sense (mdeejay versiyonu) kullanıyorum böyle bir sıkıntım yok. Saati de kendi geri aldı. Tıkır tıkır çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Bu telefonlarda saati, geri veya ileri alacağımız tarihlerde manuel olarak mı ayarlamak gerekiyor?
  • quote:

hay ağzını sağlık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

quote:

hay ağzını sağlık ya

Alıntıları Göster
    t-mobile wing var bende de. Sorun yok.

• quote:

Ayarlar-->
    Bağlantılar-->
    İletişim yöneticisi-->
    Telefon hizmetleri-->

Alıntıları Göster
    dostum bende o bahsedilen yer cikmiyor yani Telefon ayarlarini degistirden sonrasi gok bulamiyirum..

• Bu ayarlar bende çıkmıyor nedendir yaw
    quote:

Ayarlar-->
    Bağlantılar-->
    İletişim yöneticisi-->
    Telefon hizmetleri-->

• Dostum batarya sorununu nasıl çözdün ?BEn androidden sırf bu yüzden çıktım .Bataryam 1 gün dayanmıyordu .
    quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.