|
AB karar verdi: Akıllı telefonlar için çıkarılabilir piller geri dönüyor
-
-
sonundaaaa
-
Bu tam bi bomba, ama gerek var mı bilemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten çok aptalcaydı .kapitalizm kaybetsin çıkarılabilir piller acilen geri dönsün.
-
İşte bunlar insan dostu uygulamalar
Güzel haber 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saçmalıkkk
Lg g5 gibi yapabilirler tasarım olarak. ancak su ve toza dayanıklık muamma
Çok güzel
Güzel hamle
Kesinlikle gerekli, en kısa zamanda gelir umarım
Uzun vadede telefonlar ve taşınabilir cihazlar fiziksel olarak çok daha özelleştirilebilir ve yenilenebilir parçalardan oluşacak, bu dönüşüm bir başlangıç ve daha fazlasına önayak olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 20 Aralık 2022; 20:23:44 >
Bataryanın çıkabilir olması yeterli değil. Aynı zamanda bir standardizasyon da gerekli. Yoksa fiyatları uçuk seviyelerde olur.
Zaten olması gerekiyor, bir pil değişimi için dünyanın parasını alanlar şimdi yas tutabilir.
Çok iyi haber. Şuan bataryalı çoğu şeyin ölümü pilden oluyor. Özellikle telefonlar çok güçlendi yeterli seviyeye geldi. Pil değiştirerek uzun süreler kullanılabilir. Şuanki telefonumu 2.5 senedir kullanıyorum hiç bir yavaşlama yaşamadım. Tek sorun gittikçe pilin ölecek olması
-
Avrupa masalah bugun yargi dagitiyor ver kuskuyuuuuuu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artık telefonlar yeterli güçte bence doyuma ulaştı. bundan sonra pil değiştirerek uzun yıllar kullanılabilir. batarya yüzünden yeni telefon aldırmak kapitalizmin tuzağı.
telefonlara misal 3 sene güncellemede zorunlu olmalı. ondan sonrada ücretli bir şekilde 3 sene daha alınabilmeli. bu şekilde bir yasa ile israf önlenir.
-
Her boka ab karar veriyo zaten.. sordunuz mu lan bize
incecik telefonun arka kapagi nasil acilabilir olucak
Zaten böyle olması gerekli.
hala boş yapanlar var, yok AB niye kafasına göre karar veriyormuş, kime sormuş diyorlar falan.. Adamların amacı kullanıcılara esneklik sunmak ve elektronik çöplüğünün önüne geçmek Uzun zamandır iPhone kullanıyorum, şarj ve batarya en sevmediğim 2 unsurdu. Type C ile şarj işi çözüldü ancak çoğumuz biliyor ki 2 senede falan batarya performansı ister istemez düşüyor ve yenilemek ekstra maliyet, telefonun sökülüyor, açılıyor vs. falan insanın yaptırası gelmiyor. Şimdi batarya mı eskidi ? Aç kapağı yenisini tak mis gibi yoluna bak öyle olursa cihazların da kullanım ömrü uzayacaktır. Sırf batarya bitik diye yeniletmekle uğraşmak istemeyip yeni telefona geçen sürüyle tanıdığım insan var. AB'nin attığı adımları sürdürülebilirlik anlamında çok doğru buluyorum. |
3.5mm kulaklık girişi de gelmeli. O kadar çok kablolu kulaklığı var ki insanların. Bunlar direk çöp oldu |
Zaten çok aptalcaydı .kapitalizm kaybetsin çıkarılabilir piller acilen geri dönsün.
|
sonundaaaa
|
Bataryanın çıkabilir olması yeterli değil. Aynı zamanda bir standardizasyon da gerekli. Yoksa fiyatları uçuk seviyelerde olur.
|
Ölçü standartları da getirmeleri lazım. Mesela 5000 lik bataryanın kaça kaç cm olması gerektiği, soket yuvası gibi çünkü belli bir yıldan sonra paranızla dahi orjinali geçtim yan sanayi pil bulamıyorsunuz.
|
artık telefonlar yeterli güçte bence doyuma ulaştı. bundan sonra pil değiştirerek uzun yıllar kullanılabilir. batarya yüzünden yeni telefon aldırmak kapitalizmin tuzağı.
telefonlara misal 3 sene güncellemede zorunlu olmalı. ondan sonrada ücretli bir şekilde 3 sene daha alınabilmeli. bu şekilde bir yasa ile israf önlenir. |
Çok iyi haber. Şuan bataryalı çoğu şeyin ölümü pilden oluyor. Özellikle telefonlar çok güçlendi yeterli seviyeye geldi. Pil değiştirerek uzun süreler kullanılabilir. Şuanki telefonumu 2.5 senedir kullanıyorum hiç bir yavaşlama yaşamadım. Tek sorun gittikçe pilin ölecek olması
|
Pilsiz iPhone satışına başlar Apple artık
|
Benzer içerikler
- instagram aktiflik kapatma
- türk telekom hat iptali e-devlet
- font bulma
- tiktok keşfet saatleri
- numara sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X